Dop

Varit på dop idag för Jasmine och Filip. =) Marcus o jag fick med oss hans farmor med, hon var lite svår o övertala först men sen så. Det var trevligt :) Var helt slut i morse med, var lite halv jobbigt o komma upp. Tror Marcus o jag somna runt 4 på morgonen. Fortfarande inte riktigt kommit in i tidsrytmen här i Sverige.

Imorgon ska Marcus börja jobba, sen ska vi till barnmorskan o kolla hjärtljud. Cool upplevelse har jag hört så de ska bli spännande. Tänkte höra med henne med om man få göra ett till ultraljud. Vill så gärna de, både för att checka att allt e okej o vill gärna dubbelchecka på könet igen :) Så hoppas!

Gick igenom Mexico bilderna nyss med. Fan e ju ap många! Var nog lite över 600 bilder! Så plockade ut dom jag vill framkalla o så. Så nu e de "bara" lite över 200 bilder. Men måste nog rensa ännu mer eller köpa nytt fotoalbum för den tog inte så många. Plus att mamma har lite bilder jag vill ha med ifrån babyshowern. Det löser sig.

Idag är det 11 månader med min Carcasus <3

Home sweet home

Vaknade inte precis med tuppen idag. Vi bytte nog pass ist, när den gick upp gick jag o la mig. Marcus o jag hamnade på harrys igår :) Mycket trevligt faktiskt. Fast när vi kom dit, jäklar vilken kö det var. Så vi tänkte skita i de, Vi stack till PiriPiri o käka pizza ist ;) Men sen fick jag ett sms av Emmy om vi kunde vara chaffis åt dom, så då bestämde vi oss för att gå in på harrys ändå. Och de ångrar jag inte. Var mycket trevligt faktiskt! Kul o träffa lite folk igen ;) Polisen stannade mig med för första gången på vägen hem, fick blåsa. Blev grönt såklart, men han fråga inte ens om körkortet..tyckte jag var konstigt.

Men tidigare på dagen så åkte vi faktiskt till Jönköping :) Pappa hängde med för han skulle vidare till Gbg sen. Men vi gick på a6, Marcus o jag. Hittade as snygga byxor till honom plus t-shirt på Jc. Tycker de e mkt roligare o kolla på kläder till honom än till mig. Speciellt nu med, nu måste man bara tänka på vad man kan bli fet i. Så blev en Bh till mig ist. Stör mig på att alla fina o söta Bh:n bara finns i små storlekar oftast. Men vi hitta en riktigt fin till slut. Marcus har bra smak faktiskt, blir ofta förvånad över vad han väljer ut när han ska hjälpa mig o shoppa :) AP god mat åt vi sen med. Kycklingfile med potatisgratäng. Yummi! Köpte fotoalbum med! kul med kort,nu ska jag fösöka ta tag i att så de blir gjort. Ska göra ett album efter mexico resan :) Efter a6 åkte vi till Ellie o Emelie o hälsa på lite. Vi spelade super mario på Wii ;)

Är lite efterbliven, upptäckte idag att jag faktiskt fått lite kommentarer! Har ju inte jag sett :P Men jätte kul, har tänkt på att de skulle vara kul med mer kommentarer, men jag är själv så jävla dålig på de så... Men kommentera folk ;)

22 Feb


Har varit dålig på att uppdatera. Men har faktiskt skitit i de, tar ju sån tid.. får göra de när jag kommer hem ist då jag har all tid i världen. Men ikväll ska vi bege oss hemmåt..  åker kl 21 ikväll till madrid, sen sover vi där en natt o sen iväg till Sverige. Blä. Inte sugen. Hört att snön inte velat försvinna heller! jäkla skit. Dock ska de bli super o äntligen träffa mina underbaringar. Kokos, Sixten o Mimmi ;) Maaha. Nehe nu ska jag nog gå upp på taket o njuta lite av solen medans jag kan! Marcus o Armando sitter redan där uppe o dricker öl dom små äcklen!

Vi ses snart Sverige!

24 veckor idag.

13 Februari

Idag var de 1 år sedan Marcus o jag träffades. Då satt han full som en kastrull på Hulingen. Vi Började snacka, o vi satt nog o snacka i evigheter. Mest han som satt o svamla om lite allt möjligt ;) Sen stängde de o han ville att jag skulle hänga med på efterfest. Men min skjuts vart redan där så de blev inte. Tur var väl de kanske :) Han fick dock mitt nummer, och sen vart de igång. Blev lite dejts, sen 2 veckor innan vi sa att vi var tillsammans så flyttade jag in hos honom. Tiden har verkligen gått fort! känns som igår men samtidigt som 100 år sedan. Hur kär som helst e jag iaf. Även att vi vill strypa varandra ibland.

Hela dagen idag har vi spenderat på ett jätte fint ställe lite utanför Cityn. Vi badade, o solade. Marcus fick spela lite fotboll med. Vi grillade o hade picknick. Hur mysigt som helst. Imorgon ska vi flyga inrikes, till stranden :D Cancun/Playa del Carmen. Då blir de nog mycke sol o bad i havet. Där stannar vi tills den 20e. Sen tillbaka till City igen :) Marcus o jag har nyss packat klart tills imon. Nu ska vi bara hoppa in i duschen o sen blir de o krypa ner. För kl 6 på morgonen imon ska vi iväg till flygplatsen. Sen blir de o fira alla hjärtans dag där. Myyyysigt.

Ni får ha de super! Later!


Apsvett

jävla blogg helvete. lägger nog upp dom flesta bilderna pa bilddagboken ist..  Mitt fina namn där e apsvett.

Idag har jag stor slagit Marcus i Fia med knuff :) Och ikväll ska jag allt sla honom i bowlingen med! Dags nu.
Vi var o bowla här om dagen med Yareli o Hugo. Men de bara muppade sig sa ikväll drar vi med Armando ist. Min kusin skulle även ha fest hemma hos sig ikväll. Men vi far se om vi orkar aka dit.

Vi var även i Centrum med mormor. Hittade massor av saker. Köpte nog 8 klädesplagg och tva par skor :) Sen lite dvdn o playstaion spel. Sa hoppas dom funkar, eftersom dom e kopior.. kanske maste chippa playstaionet eller ngt I dunno. Ont i fötterna har jag fortfarande efter den turen i centrum. Var mkt till o ga. Sa hade mysiga blasor pa hälarna sen. Att mormor orkar springa runt där en hel dag e ganska imponerande. förstar inte hur hon orkar, hon e ju piggare än mig. Hon är den som gar upp först pa dagen o är den som gar o lägger sig sist. far hoppas att de gar i generna sa jag e lika pigg när jag e 70.

Imorgon ska vi bege oss ett stort jäkla gäng till ett ställe. Vet inte vad man ska kalla de. Men vi ska nog grilla o grejer där. Blir en hel dag. Sen finns de pooler, tennisbanor, fotbollsplan o en massa grejer. Marcus vill spela fotboll sa far hoppas att de andra oxa vill. Jag far väl avsta antar jag. Jag blir ju bara helt slut efter o ga upp för trappen. 


Mexico City

Vi åkte till en stor galleria som låg högt uppe på ett berg. Så var en helt underbar utsikt över hela Mexico City där.


Vi gick länge o letade efter vilken restaurang vi skulle äta på. För jag var så himla sugen på hamburgare. Och konstigt nog hade dom knappt de, förutom Mc donals. Men just nu duger inte donkan. Pizza fanns de dock fan överallt. Men vi hittade till slut en jätte bra restaurang. Chili! Och jäklar vad god hamburgaren var. Dock var jag proppmätt efter halva. Men Marcus är aldrig sen på att äta upp mina rester ;) Man kan ju undra vem av oss de e som e gravid :) Bordet brevid oss beställde en cool grej. En jätte stor Corona i en gigantisk flaska! Den var till typ 4 pers. Nästa gång säger jag bara.





Sen skulle vi egentligen gått på bio, men den filmen vi ville se hade precis börjat så då hade vi fått vänta så länge till nästa. Så vi sket i att o drog till en spelhall ist :D





BABY SHOWER




I lördags vart de baby shower! Lite flyt dom hade, för Marcus o jag bestämde oss för att gå ut o gå lite. Så vi stannade även till i en glass-bar o jag köpte en milkshake, o så satte vi oss vid ett bord o bara njöt av solen :)
Sen blev jag självklart kissig, så då blev de lite mer utav en powerwalk hemmåt igen. Mötte min morbror vid kiosken som ligger precis där vi bor, men jag hade inte tid o stanna. O han försökte uppehålla mig, men de gick inte. Hade jag stannat hade jag seriöst gjort i byxan! Som tur e så tog jag toan som inte var i det stora huset heller. Sen när jag vart klar så skulle vi gå in, och då blev de surprise!


Då hade dom inrätt hela nedervåningen med en massa ballonger och liknande. En massa pyssel hade alla satt sig o göra :) På borde satt en massa paket, och nu bara öste de in en massa folk. Vänner plus släktingar. Vi var nog ca 30-40 pers. Mormor hade lagat en massa mat för en hel arme'. Min mormor e finast. Vi lekte även en massa lekar. Bl.a så skulle alla gissa hur mycke min mage hade växt. Så med toapapper skulle dom ta ut längden på hur mkt som trodde behövdes för att komma runt min midja. 4 pers klarade de o fick lite priser. Sen tog dom även på Marcus o mig ögonbindel och så skulle jag mata honom...hehe han hade dom mat över hela sig efter de.








Efter de skulle de bli paket öppning. Alla som kom, la bara paketen på bordet. Så jag såg ju aldrig vem som kom med vilket paket. Och de var tydligen meningen. För då skulle Marcus och jag ta en paket och öppna o sedan gissa vem de var ifrån. Gissade vi fel, så fick den som gett paketet måla en prick på oss. Vi samlade på oss en hel del prickar om man säger så :P Men vi fick ruskigt mycket paket! Nog aldrig fått såhär mycke. Jätte fina grejer var de. Frågan e bara hur fan vi ska få med allt hem?! Vi fixar.







Waxa benen!

Waxade benen här om dagen. Gick bra, när Reina gjorde det. Visst gjorde mer ont pâ vissa ställen. Men sen la sig min moster i o ville väl antagligen se mig lida. Sâ dâ börjar bâda tvâ o waxa pâ mig samtidigt.. lâren, rumpan, allt e waxat nu.. Jaja vinterpälsen e iaf borta nu ;)



Hugo och Veronica

Vi blev bjudna på mat hos Hugo o Veronica. Kollade på fotboll med. Sen fick vi välja ut en hel kasse med bebis kläder :D Veronica säljer sånt. kul kul!







Biljard

Vi åkte till en Biljard-bar med mina kusiner Yareli o Eric plus kompisar. Var mycket trevligt. Vi fick vara på över våningen med där de inte var så mycket folk :)







Det finns ju inte snus i Mexico, så här fick Mexicanarna allt pröva på lite.
Haha dom hade lite problem med hur den skulle sitta. Tror inte att de var ngn höjdare för dom men, dom satt med snusen inne ett bra tag!

hotellet i Madrid


Resan dit

Jag kan bara skriva ä och ö. Den andra, ni vet den dära. Kan jag inte skriva. Sa blir lite särskrivning ;)

Resan gick jätte bra! Taget var i tid och likasa flyget. toppen. Väldigt skönt o ha ett uppehall i Madrid en natt med. Dom kom o hämtade oss pa flygplatsen och tog oss till hotellet. Var ett jätte fint hotell. Jag hade förväntat mig ngt billigt o enkelt. Men när vi kom till hotellet sa fick vi middags buffe. Älskar buffe :D Vi fick även frukost buffe. Det är nog bland de bästaste.

Vi mös hela kvällen pa hotellet Marcus o jag. Tog ett varmt bad med :) Jag sov som en gris den natten. Sa himla skönt o sova pà hotell. Skulle lätt kunna bo sà. Kl 11 dagen efter kom de en bil o hämtade upp oss och de var iväg till flygplaten igen. Nu väntade den lànga resan. 12 timmar tror jag de tog. Gick skit bra, förutom att alla mina kroppsdelar somnade hela tiden. Sà satt o fnissa lite för mig själv. kittlas sà dant. obehagligt. Men det var dom tvà sista timmarna jag bara ville dö, màdde sjukt illa. Men men ingen som fick ngn spya el ngt annat pà sig iaf ;) Och sen syntes mina blodàdror skit väl. Lite creepy. Sen lite ömma fötter. Fick ett par stöd strumpor av mamma som jag hade pà mig. Inte för jag vet vad de ska vara till sà mkt hjälp men..Det gick ju bra iaf :) Sà fort jag klev av planet och träsmaken i röven var borta sà var allt bra igen :)

Tänkte lägga in lite bilder, men gàr ju inte. Har inte internet explorer pà denna datorn. Sà fàr väl lägga in ngr senare pà en annan dator. Nu orkar jag inte sitta här mer.

XoXo


Mexico

Blev inte så mycke sömn inatt. Känner mig jätte pigg. Men de e la bra. Nu blir de lite frulle o sedan beger vi oss.
Hoppas jag inte glömt ngt nu, men har med mig mer än jag tänkt.. Idag blir det att åka till Madrid. Sedan ska vi sova över där en natt på hotell, flygbolaget bjussar. Tycker vi om. Sedan imon fortsätts det till Mexico City :) Från Madrid - Mexico tar de cirkus 12 timmar. Fårse hur bra Marcus tar de, han e fan som en liten 5årig pojk. Kan inte sitta still i 5 min. Men han har sin musik, så han borde klara sig :)

Jag hoppas inte att jag svullnar upp eller ngt, Mamma o dom tjatar på mig att jag måste ha stöd-strumpor på mig? Har man sånt :P Nä jag lägger inte 200 spänn på ett par fula strumpor. Ska väl hjälpa mot blodcirkulationen antar jag. Men det går nog bra.





Vi ska även flyga inrikes sedan i Mexico. Vi ska hit! Cancun. Ligger vid mexikanska golfen. Det blir även nytt för mig, för på de hållet har jag aldrig varit innan. så de ska bli super! 1 Vecka spenderar vi där.

Ska försöka uppdatera så gott jag kan under resan :)

RSS 2.0