Devin = Terapi

Fasiken vilken underbar morgon de va idag. Jag brukar inte gillar mornar, but today I did. Hämtade min lille pojk o la honom brevid mig strax efter att den stora hade åkt till jobbet. Åh Vilket morgonmys, man kan verkligen få kontakt med lillkillen nu. E verkligen hur underbart som helst o se honom skratta! Rena rama terapin!!

If he´s happy, Im happy

kul med, tänkte filma honom under alla hans skratt anfall o skicka till Marcus, men så fort jag börja filma honom så blev de serious face, o väldigt koncentrerat. sen märker man hur han börjar ta i, o så världens brak.

Idag har vi oxå varit på BVC. Allt var toppen, han följer kurvan exakt. Men shit va han växer, de går verkligen fort. lite jämnförelse. när han var 2 veckor var han 51,5 cm o vägde 3.380g. Nu är han 6 veckor och är 55,5 cm lång och väger 4.640g.

Nåja. Mycket mer idag har de inte hänt. Kommer nog inte hända mycke mer heller. Marcus ska iväg o golfa idag igen med Niklas i Vimmerby. Men han lova o hinna hem till filmen jag vill se idag på 3an :) Closer heter den tror jag. Nice bajs!


lördagsmys

det blev inget högsby eller oskarshamn. Blev myskväll med mina favoritkillar ist :) Vi kollade på Dear john. Romantic. Helt okej :) Nu sover båda två i soffan. Men hade tänk o väcka den stora lite. Jag e ju inte trött, så kanske blir en film till får se. O de går inte o kolla på själv.

hello there

Igår åkte jag o Sandra till Vimmerby o gick lite på stan =) Köpte en födelsedagspresent till Mamma som fyllde år. Hittade ett par skitsnygga påslakan till henne. Köpte två stycken, för 350 kr. skit bra. De hade egentligen gått på 700 kr, men dom hade 50% rea på allt. Utförsäljning. Sen skjutsa jag henne till jobbet, moliljan. Sen när Marcus kom hem så fick han duscha lite snabbt o sen åkte vi o mötte upp mor o Reine vid Bambugården. Massa gott. Efter de skulle dom vidare till Öland, så då drog Marcus o jag till hans jobb igen för att tvätta bilen ;)

Devin sov i 7 timmar i sträck inatt, var första gången. härligt. Han hade troligtvis sovit längre om han inte hade blivit väckt utav marcus jobbiga alarm. Gav han mat o gurgla lite med honom sen somna han om igen. Vid halv tio typ gick vi upp sen. Mycket skönt. Ändå e jag trött, hm.. Men jag e ju sån som lätt skulle kunna sova bort halva dagarna hähä.. Hade ganska roligt åt Devin igår, medans jag gjorde mig iordning låg han o lät som en apa haha Oo o a AA Oo o a AAA sen skratta han åt sig själv. Kille med humor ;)

Idag ska Marcus spela golf med Niklas i vimmerby. Fårse vad jag hittar på då. Men efter att dom gjort de så ska vi hem till Niklas o Elin, får man se hur dom bor med :) Dom ville ta några kalla så jag får la bli chaufför ;) Annars blir de nog rätt lugnt.

Linda ska imon ha lite inflyttningsfest, eller förfest hos sig i sin nya lägenhet i Högsby. Sen skulle dom nog vidare in till O-hamn som har hamnfestival. Blev bjuden och är riktigt sugen på att gå ut med tjejerna :) Riktigt länge sen nu Linda o jag var i o-hamn o gjorde de osäkert ^^, Men e de för tidigt? näe va. Devin får ju vara med sin far, kan ju dom få lite quality time själva med. Får funderas vidare på lite, men måste ju få se hennes nya lya. Länge sen vi sågs nu and I miss her!





Jacob Öqvist

åååå lite sur över att jag missa Jacob ifrån vakna med the voice igår. Han skulle köra stand up på strand i Borgholm. Gah hade varit så mysigt :) Och jag undrar verkligen hur de gick för honom. Någon var var där?? För han suger verkligen haha. Jag hade då suttit o garvat åt hans dåliga skämt ändå, för jag gillar han. Han är mysig på nått sett


Min sko!

Slängde ihop en sko på Nelly. Lite otippad för mig kanske. Men fasiken, klart ni skulle köpt denna va ;) Vad får den för betyg?

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


saab 95 aero

Vi var igår åt Hässleholm och inhandlade denna. Vi kan inte åka runt i skrothögen mer, Devin måste ju ha klass! haha pff. Men riktigt nöjd!




Lördag

Sitter just nu och inväntar Robin&Johanna, Thom&Maria. Vi ska ha en liten parkväll kan man väl säga. Med spel, chips o snack ;)

Så idag har vi städat o handlat o grejer så nu e vi redo. Vi är fortfarande halvkrassliga allihop, men what the heck. Igår var vi hemma hos Thom o Maria, i deras nya lya :) Idag skulle vi egentligen dragit till Hässleholm för att köpa en ny bil, men de blev ändrade planer o vi drar imorgon ist. Hoppas man blir man blir lite piggare när folket har anlänt. over and out! (Typiskt mig att skriva såhär o bara röra ihop allt på ett knepigt sett, meeen ni fattar.)

Kvällens outfit får bli ett gammalt klädesplagg jag köpte för typ 4 år sen! Typ bara använt en gång innan, o så hitta jag den här om dagen o fick lite dåligt samvete över att jag har så mycket jag köper men aldrig använder. Så, nu ska den utnyttjas! Och jag tycker de e skumt att jag inte velat använda den innan. Den e ju schygg!


Krassel

Börjar känna mig sådär sjuk igen. Trodde de var påväg över. fel av mig. Verkar ha smittat Marcus o Devin oxå. Stackars Devin bara nyser o nyser. Men nu sover han här i min famn. Man tröttnar verkligen aldrig på o titta på honom.

Idag vet jag inte vad som händer. Eftersom vi alla e lite halv krassliga så skulle de va gutt med mys kväll. Vila upp sig lite för imorgon. Vi ska åka o kolla på en bil i Hässleholm. Blir antingen imon el på Sön. Vi hoppas på imon, berors på säljaren. Sen på kvällen har vi bjudit hit Robin&Johanna, o Thom&Maria. Spelkväll hoppas vi på :)

Remember me?

Skum förkyldning jag har eller vad det e. började med en sån jäkla halsont. hatar de. Men varade bara i 1 dygn, sen började jag snora som aldrig förr ist. Och nu börjar de gå över åt att de kittlas i halsen ist. Här näst kommer väl hostan.

Har försökt o "hålla mig borta" ifrån Devin så mycket som möjligt för att inte smitta. Men e ju omöjligt. Undvika pussa o gosa med honom. commission: FAILD.

Nu nyser han ganska ofta o hostar... Vet dock inte om jag har smittat honom för han e förövrig  helt normal.. Så han kan ju inte lida så värst iaf. Kan inte låta bli o tycka att de e så gulligt när han hostar haha. räcker han ut sin lilla tunga o hoho. hur lame som helst.

Torsda idag och jag måsta verkligen städa... gah att sån skit inte kan göra de av sig självt!

Sen e jag fortfarande förbannad över att jag inte kan få se min film. Någon med mycket stora krafter vill verkligen inte att jag ska få se den. Remember me. Edward ifrån twilight e med i den filmen. Carro hade den på datorn, så börja med att vi skulle föra över den till usb minnet. Då var filen 4.3, och usb bara 4. Skit. Då åkte marcus o jag dit för att bränna ut den ist. Nix, gick inte. Då får vi låna den externa hårdisken ist, och en sån sladd som man kan dra mellan dator o tv. Nix de gick inte de heller. Då får jag låna ett usb minne utav Sandra, på 8 gb. GÅR INTE HELLER! jävla skit. Jag laddar hem den själv, o tänkte att nu faaan i mig får jag väl titta på den på datorn då!! jaaaaaaaaaaaaahop, då kan inte ljudet spelas i de program el va de heter som vi har!!!!! Vad ska jag göra?
Skit att jag inte är en datanisse.





Devin Faber Jansson



Vissa undrar lite över Devins namn. DEVIN. Förstår inte de svåra i det. inte DevOn, Divon Kevin o nej, inte DEVIL. Trams ni håller på med, lägg av med de.

Många har inte hört talas om namnet innan, hade inte jag heller. Var faktiskt min syster som kom med förslaget o jag fastnade på en gång. Men de var länge sen. Namnet dök inte tillbaka förrens jag hade fött. Marcus ville ha Milo, o jag luskade fortfarande lite på Benjamin. Men Benjamin var för långt, ville slippa smeknamn. Men när Devin kom så ville vi inte ha något av att alls.

Panik över namnet. Funderarde på o ta en siffra ett tag. Vi kallar han 1an. ne funka ju inte... Sen ville jag ha något ovanligt o nej inte som min Far ville. JOHAN. haha. Nej. Inte en i mängden. Min lillkille e speciell o behöver ett speciellt namn. Men de jobbiga e nu att alla ovanliga namn är vanliga? skit. Vincent, William, Lukas är jätte fina namn tycker jag, bara att de gör nog halva av resterande befolkningen oxå. Så varannan unge kommer/heter så, o de gillar inte jag.

Åke..ja ÅKE. hahaha,  skit coolt ju. En liten Åke. Tyckte jag var kul. Men det var ett väldigt skarpt NEJ ifrån Marcus.. Tur de kanske. Hade bara varit jag som sett de fina o komiska i de, och jag vill ju att min son fortfarande ska älska mig om ett par år...

Ja men så en morgon, så låg vi alla tre i sängen o Marcus o jag låg o titta på vårat lilla under o bara dröste en massa namn över honom. Se vad som passar. Mest Marcus som kom med en massa förslag o jag dissa allt typ hela tiden.. "Njaa, neee". Hepp Marcus blir lite irriterad o tycker att vi måste bestämma något nu o sluta kalla honom "DEN o DET" hähä.. Japp då drog han upp Devin igen, o vi fastna båda två. Googla lite på namnet o kolla upp hur vanligt de var osv. Posetivt på de hela, följde mina krav ;) Så då klubbade vi det. Devin Jansson, the  DJ. ;)

Devin är ett Irlänskt namn och betyder poeten, Kommer också från franska Divin som betyder devine och perfekt.

Nu kommer säkert namnet bli vanligt, men just i denna stund är de inte det iaf. Och, ni som har svårt o säga Devin.... ni vänjer er.

Faber kommer ifrån Marcus sida. Det är danskt och är ett släktnamn. Sånt är alltid kul så de ville vi ha med. Vi funderar till och med på att kanske ta det senare och bara ha det som vårat efternamn. Jansson e oxå ifrån hans sida. Pettersson eller Jansson? ja jag sket i vilket för båda två efternamnen e skit fula.





bekymmer, bekymmer. Han har inte så många ännu som tur e, den glidaren. ;)
Långt inlägget blev visst.


Sommarklänning

Jag e shopping sugen heeela tiden nu. Hade ju en stor paus med de dära när jag var gravid. Inge kul då. Men senast beställde jag denna ifrån Nelly.com. Älskar klänningar! :) Den här är mycket omtyckt, så himla skön o älskar färgerna! Riktig sommarklänning. Nehe blir o kika lite på kläder nu tror jag :) Suddig bild, but what the hell.



 

Tis Ons Tors

Jahoop.
I Tisdags var jag på BVC med Devan, o de såg super ut. han hade gått upp 400 g på en vecka så de går undan! Trodde dock att jag skulle dö på vägen dit. Fick powerwalka för att hinna i tid, o med barnvagnen. Och så hade jag tagit på mig för mycket kläder med så svetten bara rann. huua. Hoppas marcus blir klar med den andra bilen snart så jag oxå kan ha en. Ganska lat av mig. Sandra vart snäll o gjorde mig sällskap dit, o hon höll på o dö hon med haha ;) härligt team.

Efter de åkte jag faktiskt till virserum! Hälsade på Mathilda, var skapligt länge sen. Vi var super nära i typ 13, 14, 15 års åldern. Bodde i princip hos henne. Vi hade kul i våra dar. Så blev o snacka mycket minnen. Alltid kul. Sen kan man ju inte åka till Virserum utan att Devin får träffa sin mormor. Han trivs verkligen i hennes famn, han blir som helt paralyserad. De kommer bli en bra barnvakt sen ;)

Igår åkte Robin, johanna, Marcus, Devin o jag till Storebro. Vart de dax för fotboll hemma hos Rolle o Linda. Marcus o Robin hade tippat på matchen o de gick åt helvete. Vilket inte var helt otippat. Ha fick jag till att...

Idag kommer min kusin o faster hit för att titta på lillkillen :)

Dessa dagar

Fredag: Ja det blev Eclipse, så jävla bra. Jag hade dock inte så höga förväntningar på den, för jag tyckte att 2an var ganska dålig. Men den här tog mig med storm. ;) Fast jag e ju mycke för kärleks truma, o de erbjöd denna ganska bra. Jaha, så nu e de ju bara o vänta på den 4e. Hört lite att dom ska få barn tsm, maah nyfiken.

jaja efter filmen åkte vi hemåt, Drog med mig carro hem med. Robban o Marcus satt där o spela Uno så vi joina dom. Blev värsta spelkvällen utav de hela. Vem som vann o inte vann är oviktigt.. Trevligt var de iaf. Och carro som bara skulle vara en liten stund kom nog inte hem förrens 2 tiden på natten ;) Vi andra badass tänkte att de var dax för en liten promenix då. Devin var inte svår, så vi gick ut o gick lite. Svängde förbi Campingen för att kolla läget, o ja de fanns en del folk där faktiskt. Hedligt festival folkisar. Vi stod o tjata lite med stefansson, frallan o ölla i myggvimlet. FAN vad jag hatar mygg o dess like.

Lördag: Sov vi ganska länge. Tror jag gick upp ur sängen runt 14 tiden :O high five! Sen förflytta jag mig ut till soffan o la mig hos mina älsklingar. Blev såklart lite utav en fotbollsdag. Och så lite grillning på de. Framåt natten åkte vi ut till fyllisarna ute i Robins stuga i Bjärken. Robin o Johanna har tagit sig ner till smålands skogar nu för semester. Inte så dumt.

Nu kom pappa o hämta Devin, han har tjatat om att han vill ut o gå med honom hehe. Så ja nu fick han de allt, så ska jag passa på o duscha o göra mig iordning. Marcus e i garaget idag, hoppas på att vi får igång våran gamla bil nu xD så ska vi ut o test köra den lite. Sen ska vi nog ut till stugan i Bjärken igen o hälsa på Robin o Johanna :) Hoppas på en mysdag vid sjön.

Undrar hur de var igår för dom som vart på Beach boys, kan ju inte ha varit annat än bra :)

Eclipse

Haft lite snabb besök utav Carolina, hon jobbar här lite titt som tätt o då passar hon på o titta förbi lite. Trevlans. Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Städat, duschat o snart ska jag väl sätta på mig lite ansikte med. Ikväll är planen den att åka till Vimmerby o gå på bio med Cärolina :)


Fashion by C

Just kollat igenom Josefin Crafoords kollektion lite nu, och det finns sååå mycket jag skulle kunna sälja min egna kropp för! Nä, men nästan! Kolla in vett jag

http://www.fashionbyc.com/


Jaaaag vill haaaaaaaa!



2 499 kr.


fästingsmet

Fasiken så mysigt! Upptäckte just att jag trampat på världens fetaste fästing! Såg först en blodfläck o undra va de var, drog blicken lite längre bort o där var en större blodfläck med en grå klump i. FRESCH. Tog ett tag innan jag vågade kolla under mina fötter... Men gjorde att, o ja jag är den skyldiga! helvete. Dessa äckliga småkryp. Ännu en dålig uppfinning utav gud.

Sitter här nu med Devin o försöker få honom o skratta! Men han tittar mer bara helt förskräckt på mig.. hm. Han brukar skratta, men ofta helt oförberett. Tror oxå att vi fått en skadeglad liten jävel. Märks att så fort Marcus slår sig, eller om jag skämtar om något om marcus el tvärtom som är pik eller elakt, då brukar han alltid le! Han prickar in de där så jäkla bra. roooooligt. De e humor de. Så undra va han egentligen tänker nu då när jag sitter o gör lustiga ljud o grimaser?.. Bra att han än så länge bara har ett fisk minne.

HA nu log han

RSS 2.0