Chivas

Lille Dev har nu fått för sig att han själv ska bestämma vad han ska ha på sig.. Och ni kan ju gissa vad de blir då? Fotbollströja, fotbollströja och fotbollströja. Brukar gömma dom, men nu hängde en framme så då va de helt kört. Jag som hade tagit på han en fin pike'...
Trodde inte att min rätt till att bestämma klädval va slut redan! Skitunge! Hade ju tänkt bestämma tills han va 18! Minst!!


Nytt jobb idag.


- Men Natalie du är inte ifrån Hultsfred va? Tänkte på din dialekt.

Nja jag bor ju här men e väl från Målilla från början. Men jag har väl ingen sådär dialekt?

- Jasså, E du född där då menar du? Jo jag trodde du va ifrån Stockholm eller däråt.

Haha Näe, e född i Lund så e ju från skåne från början men flytta hit när jag var 7 o har aldrig pratat skånska ens.

- Jahaa men din svenska e ju jätte bra!

?




Monday.

Vilken härlig helg med familjen de har varit! :) Men jag va nog den enda som inte blev uppvaktad på morsdag dock, pik. Men annars var den tipptopp :)

Idag har jag jobbat lite, och så hörde jag att de skulle bli dåligt väder nu? Vafan.


Family.

Sitter i Vrum hos mor nu. Varit i Vby en sväng på marknaden innan vi drog hit. Och så har vi hunnit käka smörgåstårta o spela kubb. Nu ska mor klippa av syrrans hår, sen hoppas jag på rabarberpaj :) vad händer ikväll?

Dev försöker trixa ;)


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1602940/images/2012/pic_204142343.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1602940/images/2012/pic_204142441.jpg" class="image">


Bob Marley

Va maskerad på dagis idag, va så himla kul! Dev va hur mysig som helst o visade upp sig stolt för alla :) så han ville knappt följa med hem idag.
Sen blev jag typiskt nog inringd på jobb ikväll.. Va inte väntat och olägligt men kunde inte säga nej mer nu kände jag.. Så Maria ställde så snällt upp o ha skrutten medans eftersom Marcus fortfarande e iväg på kurs. Så rutinen med läggdaxen blev lite rubbad där, men han slocka fort när vi väl kom hem. Fårse om jag får upp han imon :)
Men de va skönt o få jobba lite, gått hemma en hel vecka o latat så de var dax.

Imon kommer Em o Elli hit :)


Whatnow

Dev sover, la han vid 19 igen och inget hört. Han vaknade 07.45 imorse med vilket precis e lagom tycker jag. Hoppas det håller i sig :)
idag har vi varit hos Maria igen, suttit i solen och Dev har lekt med hundarna :) vi var iväg och skrev på papper om att vi var intresserade av o börjar spela innebandy med. Får hoppas vi får ihop till ett lag :) men nu e kvällen här o de blev genast rätt långtråkigt. Supersugen på Cola med... Jobbigt o testa på de här med ensamstående grejen :p kan ju inte åka iväg o köpa en Cola lite snabbt. Ilandsproblem helt klart. Ingen som vill komma hit med en Cola och sedan dela på en daimtårta ikväll framför tvn?... Inte? Fan.

Älska vädret, borde va såhär året runt. Ju.


Dag2

Saknar såklart min fining lite extra såhär på kvällskvisten...







Sunnyday

Huliganen somna vid 19. Bra, för han har somnat så sent dom senaste dagarna. Tog ett snack med dom på dagis med och dom skulle korta ner hans sovande där. Verkar inte behöva lika mycket sömn längre. Så fårse hur dags han vill kliva upp imon, måste få en rutin igen.

Idag har vi varit med faster Maria vid sjön o bara softat. Jag trodde inte Dev skulle vilja hoppa i vattnet när de e så kallt, men han klampa bara i. Ingen badkruka där inte.. Han va o lekte vid vattnet hela tiden förutom när de va bullpaus så han borde ju sova gutt inatt :) va en liten sväng på blombacka påvägen tillbaka med, kan bli ngn morsdagpresent därifrån ;)


Dev efter han plumsa i vattnet ;p han bara garva..




Dag1


Nu ska Dev o jag klara oss en hel vecka utan Marcus. Satt o fundera lite o kom fram till att de e nog de längsta vi varit ifrån varandra någonsin. Men jobb e jobb och jag tror allt vi klarar oss ;)

idag har vi ätit glass på sibylla med farbror Rövbert, och nu ska vi väl slänga ihop ngn mat. Ikväll lär jag rulla tummar när dev somnat, så hör gärna av er :) over and out.



Bullibull!

När jag hämtade Dev på dagis idag, så var det en annan mamma där som skulle hämta sin 3-åriga. Med sig hade hon sin andra nyfödda unge.

Dev: åååh titta titta! (pekar på bebisen)
Jag: ja titta, en bebis.
Dev: titta bebis :)

Storebrorn till bebisen springer fram till Dev och skriker
- NEJ! Sluta titta!! Det är ingen bebis!!!

Mamman: nehe, vad är det då?
Storebrorn: Det är en APA ju!!

Dev: ..pappa?

Fortfarande lika kul!!!
Förövrigt har vi bakat bullar idag, och nu ligger köttfärslimpan inlindad i bacon o tillagas i ugnen. Ska bara göra salladen till nu med :)





Rulla tummar.

Dåligt med jobb nu, elr så e dom sura på mig där uppe för jag tackat nej till en massa på fredag. Men på fredag tänkte mor, dev o jag åka till Jönköping o hälsa på syster. Ju. Så vilken annan dag som helst tack. Annars så håller jag nu på med en uppsats. Kommit halvvägs och hoppas att jag blir klar med den idag. Sen hoppas jag oxå att jag orkar dra mig till affären så de kan bakas bullar här idag :) Sugen på köttfärslimpa, potatis o brunsås till middag med!





🐙

Tuffing! Får jag ta en bild på dej?

- Ne



Dax att klippa sig?

Eller ska man införa detta till nya modet.. Gjorde alltså en fläta på älsk igår. Jag skulle kunna leva med det, kul tyckte jag. Fårse om han går med på mascara som nästa steg? För jag menar, har ni sett hans fransar!? ;)



Linköping.

Haft en riktig kul dag på busfabriken med min lilla familj idag :) Dev va som helt galen. Helt orädd, och jag har verkligen blivit en sån där mesig morsa. Ser bara farorna. Men jag vågade åka den stora rutschkanan denna gång iaf! 😉


Hur brant du vill!!


Once again.

Var o glutta på bal-människorna igår, skulle så gärna vilja göra om det där :) träffa på Emmy med sådär otippat, igen! Smygaren. Upp till Sthlm ska jag. Har jag lovat nu snart ett år!? Fan.. Snart så.

På kvällen när skrutten somnat, och M fastnat framför hockyn passa jag på o gå förbi julia o Maria lite o käka godis. Och snacka massa strunt såklart ;)



Studsar fram igenom sagorna

Imorse drog vi o handla brakfrukost i vanlig ordning. Dev fick egen vagn idag och om han fick välja så skulle vi kommit hem med

• 2 paket prickikorv
• 1 paket digestivekex
• 1 twix
• Påse lösgodis med 4 bitar.

Han fick behålla sin påse med 4 bitar. Det är ju trots allt lördag haha!

Sen tryckte vi i oss allt framför bumbibjörnarna. Kan nog va bland de bästa! Dev äter även mer än jag, förstår inte vart allt får plats. Men hellre att de e åt de hållet ;) Nu har Robban o M dragit för o köra på sina fiddyn dom skaffat sig. Och framåt 14 ville Maria kidnappa Dev för o åka o leka hos Rolle&Linda. Så nu undrar jag vad jag ska hitta på? Hör av er. Pöss!


Soccer.

Hos Maria nu. Vi tänkte dra ut till Silverdalen ikväll o kolla in Hebe ;)


Around.

Inte gjort så mkt vettigt idag. Käka lunch på Hulingen, tvinga Robban att bjuda. Brukar bli godare så. Sen tvinga jag med honom till Vimmerby. Strosa runt lite där. Köpte ytterst lite. Bara bra-o-ha-grejer, så klapp på axeln för det. Sen va de min tur o bjuda på lite kaffe på bakfickan :)! Och nu e jag helt slut? Lustigt.


Awesome.

Jag pyste iväg till praktiken igår. Och de va sista dagen. Så himla skönt. Fick gå hem vid elva med :) bäste handledaren. Nu e de bara en jäkla essä som ska skrivas..

Vakna såklart tidigt med eftersom de sitter inpräntat i skallen fortfarade. Så ligger o drar mig lite o väntar på att min underbara Dev ska vakna så vi kan käka lite frulle :) sen undrar jag vad man ska hitte på idag?

Var förbi Robert igår. Roliga trummor han skaffat!


Damn.

Fick gå hem ifrån praktiken idag. Himla typisk, va bara idag och imon kvar ju. Men var helt yr o illamående så höll ut fram tills lunch sen åkte jag hem. Va tur det för blev värre sen.

Fan.. Jag som så gärna ville ta med min Dev på cirkus ikväll..


Ordinary.

Idag har jag varit på möte angående att dom kanske ska starta upp ett innebandylag här i Hultan. Jag kan ingenting gällande det, men tycker de e kul. Och jag har hört att det är huvudsaken?

Sen gick jag och älsklingarna förbi Amanda som fyllde år idag :) fick jättegod tårta som hon bakat själv! Bra tjej där ;)

Har även grillat nu ikväll, och svärfar och Anna har varit här en liten snabbis o hejat. Men nu e jag rätt sugen på o krypa ner under täcket o glo på ngn film. Imon väntar jobb, och sen praktik..





Happy Bday

Igår va de jobb hela dagen. For runt överallt. Sluta vid kvart över nio o åkte hem. Helt slut. Killarna tittade på ishockey. Så jag passade på o gå över till Maria en sväng. Julia firades ju faktiskt :) men missa tårtan.. Det va väldigt trevligt men kom i säng alldeles försent. Men ändå vakna jag innan Dev idag.. Dock inte utvilad. Men det är ju söndag. Finns inte så många måsten då ;)





Cleopatra.

Sköna kommentarer ifrån brukarna nu på senaste.

- Min handledare ska presentera mig för brukaren o säger att jag är en elev. Brukaren tittar kort stund på mig och vänder sig sen mot min handledaren o säger: Kan hon svenska?! Annars har jag då ingen användning förna'!!

Samma brukare tar sig upp och tar sin rullator. Jag står oskyldig vid dörröppningen.

- Flytta på dej då!! Annars kör jag över dej!

Kommer en morgon o ska ge medicin till en kille.
Eh.. Eh va fin du va idag.. Du.. Du ser ut som en egyptisk drottning!! Oj oj, du e ju faktiskt mycket snyggare än hon på netto tillochmed!

(nej han är inte frisk) men.. Va gör de. Egyptisk drottning? Aldrig hört innan. Men tror jag kan leva med de ;) ... Egyptisk drottning hä hä

Är lite försenad och kör upp på infarten till brukaren. Ser att han står utanför så tänkte att jag skulle få lite skäll när han rusar fram mot bilen. Har aldrig sett han gå utanför ytterdörren innan lixom.

- HEJ HEJ! Öppnar bildörren för mig. Drar ut armen o väntar på att jag ska ta armkrok me han. Gör det.. Lite tveksamt. Han ville till o med bära mig över trösklen. Han ledde fram mig som en prinsessa ända fram till medicin skåpet. Sen följde han mig ut och vinka en såndär kunglig vinkning till mig.

Hela grejer va skit kul. Lovar.



Hej igen.

Hejhå. Påväg till Oskarshamn för o kolla på när Marcus spelar fotbollsmatch mot Rödsle. Hoppas vädret håller i sig.. Sen kanske Jennie skulle möta upp oss lite :)

Underbart när jag hämta Dev på dagis idag. Han bara skrek maaamma glatt o sprang emot mig o gav en stor kram OCH tre stora pussar :) sen gick vi ut o tanka cykeln ;) <3





RSS 2.0