Atomic Kitten <3

En låt som dök upp idag, som jag totalt glömt bort :o Minns att jag lyssna massor på den när jag var yngre ;) Den har suttit i huvudet på mig hela dan så nu tänkte jag dela med mig. Spotify

Atomic Kitten - Eternal Flame




Bjuder på en bild på mig med, ska försöka jobba på en fin bränna tills jag kommer tillbaka :) Även att jag inte speciellt gillar o ligga o steka i solen. 10 min brukar jag stå ut i vanliga fall, men nu ska jag kämpa. Hör för ofta att jag e för blek så nu jäklar :)


Packning

Kokos trodde hon skulle få följa med till Mexico. Här försöker hon smuggla med sig själv i handbagaget. Vi har i stort sett packat klart nu med iaf. Men e så svårt vad man får o inte får ha med sig nu för tiden. Nu hakar dom ju upp sig på om man bara har tandkräm med sig, eller någon pincett eller liknande. Väldigt petiga. Men det är mycket bra att dom e det tycker jag. Känns säkrare då.

Har faktiskt ingen alls resfeber. Fast har ju rest så många gånger så är kanske imun :P Marcus verkar ganska lugn för att vara första gången för honom.  Kommer nog när vi sitter i flygplanet o de ska lyfta skulle jag tro ;) Han har oxå sagt att han e lite nervös över att träffa alla mina släktningar hehe. Med all rätt!







Snö snö snö

    

Marcus kom på att hans solglasögon låg i hans mors bil som vi ska skrota. Den har bara stått sen i Dec. Ganska igen snöad om man säger så :P Men han kom in till slut ;) Seriöst, länge sen vi hade en sånhär vinter. Det är fint :) Men nu räcker de, nu har de gjort sitt tycker jag.






Kokos har varit hur seg som helst idag med. Hon har lite roliga liggstilar för sig ;)

Idag blev vi bjudna på Middag hos Agneta o Jörgen. Hemskt gott de var eller! någon fläskfilegryta med potatis. Satt mer än fint ska ni veta. Efter de var de chokladpuddig med grädde som efterätt. Var trevligt o se att gamle benny-bus mådde bättre nu med :) Pappa snodde vi med oss hem, så han ska sova här inatt. Imon bitti ska han köra oss till Växjö där vi hoppar på Tåget till Kastrup.

Bowling + Tecken 5

Igår skrev Thom till oss att vi skulle komma ner till dom kl 20 för att Maria hade en överaskning. Marcus o jag blev genast ganska nyfikna. :P Vi gick o prata om allt från att hon var gravid eller att dom köpt hus eller något. Men sen när vi springer ner så möts jag av en Maria med öl i handen, gravid var då uteslutet hehe :) Jag trodde hela tiden att de var ngt hon skulle berätta, men vi skulle visst ut, och typ över gatan o spela bowling :D Mycket kul, hade till o med tidigare på dagen tänk på hur sugen jag var på att bowla. Men sa inget eftersom vi sparar allt  vi har till Mexico. Så tack ska ni ha :) Marcus vann hela skiten på Bowlingen, like always. Han e en jävel på de där alltså.. Men denna gång var jag fan inte långt efter :D Nästa gång..då ni. Kom tvåa iaf, dom andra skyllde på alkoholen. Pff. Hedblom var inte så dum heller med sina skruvar, när han väl fick in dom vill säga ^^,

Efter de gick vi in till Maria o Thom och spela Tecken 5! rooooligt. Men den jävla bossen, vi gav upp. Sedan skulle dom till Hulingen, så då smög sig Marcus o jag upp till oss :)



 

10 månader

Nu är jag hemkommen ifrån kalmar. Fick åka med Malin o Carolina hem, tack tack =) Kommer dessutom hem till en städad lägenhet med. Fett skönt. Men guu de var länge sen man umgicks med micha så :) Jag måste ta mig i kragen o hälsa på lite oftare.

Idag har Marcus o jag varit tillsammans i 10 månader med, typ hah. Vi blev väl de tidigare egentligen men, den 28e mars var de helt ute kan man väl säga. Sånt är inte så viktigt, men jag tycker de e kul att vi har ett datum för då den dagen varje månad blir de extra mycke kärlek :)




V 20

Idag har jag allt städat! Så nu bara glänser de här. Fan va jag har dragit ut på det, men nu äntligen fick jag tummen ur röven. Så hela dagen bestod utav storstädning. Ont i ryggen har jag nu med..

Idag är jag i V. 20 med :) Nu börja jag allt komma ngn vart! Halvvägs ;) E så nyfiken på de lilla krypet.

Nehe nu ska jag krypa ner i sängen med Marcus. Imon ska jag upp skapligt o fixa lite o tvätta o så, sen bär de av till Kalmar :)

Natti natti

Lite Vimmerby

Sitter o degar lite nu o väntar på min Carcus :) Han o Robban e duktiga o bär ved där ute. Han e gullig min man, Jag sa att jag kunde hjälpa honom, men nej de fick jag inte. Får ju inte överanstränga mig nu o bära tungt :P Han e iaf rädd om oss ^^,

Idag åkte Marcus o jag till Vimmerby när han slutat jobba. Köpte en massa kattmat o kattsand o grejer nu så de finns när vi är borta i Mexico. Pappa blir de som ska vara kattvakt :) Var på Cubus med o köpte foundation för 160 kr.. fattar inte varför smink e så jäkla dyrt. Tur e att jag fick ett Cubus presentkort av Micha som jag kunde använda. Så betala ju bara 10 kr för de ;) Men får tänka på att de räcker typ i ett år för mig så då är de egentligen inte alls dyrt. Varför rer jag om detta? Något mycke viktigare e att jag kände sånt otroligt sug efter negerbollar! Så köpte 10 st :D Jag får va fet nu, skönt o inte tänka på sånt hihi.

På vägen tillbaka stannade vi till och hälsade på min min kära Far :) Blev o snacka skit o fika. Fick låna en resväska med till Mexico. Men klockan tickade på rätt fort där så vi kom lite sent hem eftersom Marcus skulle plocka in en hel kärra ved med. Men men han e nog klar snart. Sover han extra gott sen.


Natalie o Linda :)

Åkte som sagt till Linda i Torsdags kväll. Hon kom o plocka upp mig vid station och vi drog direkt till Ceema och åt god skräpmat och snacka en massa skit ;) Jag tillbringade natten hos skönheten oxå. Mycket trevligt! Åkte hem på freda eftermiddag. Var en mycket välbehövlig visit. :) När jag kommer hem ifrån Mexico ska jag allt dra hit henne o hennes pojk!
På tåget hem i all folkmassa såg jag Carolina, så fick sällskap. Trevligt! Hängde sedan med henne till Bella en svängis o kolla läget. Sen kom min man o hämta mig :). E svårt o hålla sig borta från den killen! Blev en mysfredag med honom. Vi gjorde tacogratäng o grejer. Satt mer än fint

linda o jag

En gammal bild på Linda o mig innan vi skulle ut i Oskarshamn o röja.
Fan va jag saknar våra galna nätter!


Linda time

Inatt somnade jag nog inte förrens fyra tiden.. Trött på att detta har kommit tillbaka. Men har jag verkligen vänt på dygnet? Jag går ju o lägger mig samtidigt som marcus. En sek, sen sover han. Tycker att de e ännu svårare o sova när han har somnat först hehe. Jaja.

Idag har jag planer på att åka till Högsby o hälsa på Linda :) Vi ses allt för sällan nu. Blir nog att tillbringa natten där o ha lite girltalk. Alltid trevligt.



Kul har man haft med denna tjeja! :D

Segis dag

Uscha idag har de inte blivit ngn alls nytta. Segade mig upp ur sängen vid tolv tiden sen har jag typ suttit här, och bara tittat på allt som behövs göras. Grejer o kläder ligger överallt. men ingen insperation till o börja röja. Fan städandet tar ju aldrig slut. Jag som hade tänkt o hitta på ngt idag, men verkar nog inte bli något med det. Jag borde iaf hoppa ur mina myskläder innan marcus kommer så jag ser lite anständig ut :)

Han är fin min Marcus.

V. 19

Får frågan om min mage har växt mycke väldigt ofta, o vet aldrig riktigt vad jag ska svara. Så här kommer en bild ist, så får ni avgöra själva. Jag är idag i V. 19. Tycker kanske inte att den har växt så mycke för att vara v19, men de lär komma :)
Jag kände iaf bäbisen för första gången här om dagen. Kul kul! Har nog känt den innan oxå men inte varit riktigt säker. Men nu är jag, kan till o med göra lite små ont ibland. Marcus har försökt att känna han med, men hans hand verkar ha en lugnande inverkan för då e de hel lugnt där inne. Hans tur kommer ;)




Mums!

 

I Söndags var de mys söndag för våran del på hög nivå! Jag gjorde jordgubbs milkshake till älsklingen o mig och vi spelade sällskaps spel. Natalie vann, om de var någon som undrade. Snackade ut om en hel del med, och jag tror nu att våran onda cirkel,... inte är så ond längre ;) Nu ser jag bara ljust. Its just to much love <3


I Måndags följde jag med Far min till Jönköping. Vi skulle med gamle benny till djursjukhuset. Han har fått gå igenom strålning o grejer, för han har cancer. Och allt har gått jätte bra, men när behandlingen nu slutat har han blivit sämre. Men jag tror att de vänder nu efter besöket. Hoppas iaf. 2 timmar fick jag sitta o vänta på den hårda bänken.
Men de lönade sig sen, för då blev de a6. Tog nog emot för far min o dras med mig i affärer. Han satt väl mestadels på en bänk o väntade utanför. Var inte mening att jag skulle köpa ngt..Men men, jag lyckades bli av med dom få pengarna jag hade, och stackars pappa fick ta resten ur hans ficka... MEN, jag behövde detta ;)

  • 2 Funky foxy leggings - Vila clothes
  • Skor - Din sko
  • Långarmad varm tröja till Marcus - JC  (Ej på bild, marcus hade visst på sig den idag(: )




Natalies Sommartårta! ;)



Resultatet av min Jordgubbs tårta! :)


- 3 Sockerkaks lager
- 2 Maräng lager
- Vaniljkräm
- Jordgubbs sylt
- Grädde
- Riven choklad
- Jordgubbar



do not forget the maräng

Jaha ni, blev nog allt förutom en lugn lördagskväll.

Marcus ville att jag skulle ge mig på o göra den där tårtan nu, så skall väl göra de. Men kom på att jag vill nog ha maräng i med. Så iväg o köpa de nu :)

later biatches


Lördags kväll

Blir en ensam lördags kväll för mig så som de verkar nu iaf. Inte redigt så jag planerat men men. Marcus är i Vimmerby denna afton och leker av sig lite. Kan han nog behöva :) Jag antar att jag kommer att få hämta honom, så hoppas verkligen på att han är i skapligt skick, eftersom ngr öl slant med. Vi var ju trots allt överens om att han inte skulle dricka under denna period med mig. Och ja så tycker jag att de ska vara. Har många bra anledningar. Men nu kommer de smygandes fram.

 Men jag litar på honom, och tror på att jag möter en rakgående, osluddrande knubbis ;)

Jahoopp, Jag hade tänkt göra tårta.. Redan köpt allt som behövs. Och jag har faktiskt aldrig gjort tårta någon gång innan så tyckte de skulle bli kul o ge sig på o testa. Men jag vet inte om jag är lika sugen på att göra de längre. Det låter väl för tragiskt o göra en tårta själv, och äta den själv en lördags kväll? Hm. Men jag är rätt tragisk så får se om jag får ett ryck :D

How I like it

Ibland vill jag bara döda mina små vänner. Ska alltid föra sånt liv när man just vill sova. Här försöker jag sova bort min dag men e näst intill omöjligt när man blir använd som motorbana och leksak för dom. Så, som alla andra gånger så gav jag upp.. Gav liven mat ist, och de blev tyst för en stund iaf. Eller man hör fortfarande hur de smaskas där ute. Feta ska dom bli! thats how I like it.
Har börjat ge Kokos sin medicin nu med, mot Epelepsi. 2 gånger om dagen ska hon få det, och de ska vara en halv tablett åt gången. Fan ni ska se dom små tabletterna. Dom e så små, så e nästan omöjligt o dela på dom. Men jag har lyckats hitta mitt sätt. Trodde de skulle vara en utmaning o få i henne dom varje gång. Men näe. Hon är väldigt blond, som Gösta skulle sagt :)

Härligt nu börjar värmen ta sig här med brasan. Dags för varm choklad :)
Later!


Dålig natt

Inatt, var jobbig.. Vilket dom flesta nätterna är, men inatt var en såndär -jobbigast. Om man ändå hade haft starka jävla sömntabletter. Men men de ska ju inte vara lätt levt här på jorden. Men jag somnade iaf till slut, o sen vaknade jag upp omsnurrad i en mysig marcus. Mycket bättre. Men sen blir de lika tråkigt när hans irriterande alarm börjar tjuta.. jaja nog om klagomål . Ha näe, kommer bara mer. vänta ni bara.



Blogg

Ja tänka sig att jag har skaffat blogg. Tidsfördriv. Jag kan då inte ett skit om detta jag gett mig in på. Trodde då inte att det var en hel vetenskap för att fixa en blogg? designa o grejer. Vet inte ens hur jag fick de jag har nu. Men det får duga. Så länge.


google är din vän. oftast.

Gjorde nyss världens misstag och sökte på hemorrojder på google. WHY?


Ny lägenhet

Vi var i Lördags och kollade på en ny lägenhet på Västerviksgatan. En 3:a, Idag bestämde vi oss för att ta den :) Bestämde vi nog på en gång, men vi hade hoppats på en i ekeberg, med över och undervåning. Men då lär vi få vänta länge eftersom dom är rätt så eftertraktade. Men denna kommer att va perfekt.

På första våningen, vilket kommer att underlätta mycket med katterna så dom kan gå ut o in lite som dom vill, och sen med barnvagnen och sånt. Sen får ju den lille ett eget rum med :) Sen var de ju tvättmaskin och torktumlare och badkar på toan som troligtvis oxå kommer att komma till extra mycket användning nu :). Stort plus för diskmaskin med. Man har ju blivit bortskämd med sånt nu i denna lägenheten. Det ända negativa var att jag kände att det ändå kändes rätt litet, ganska små rum. Men var en väldigt mysig känsla endå. Vi får det nytapetserat innan vi flyttar in med :) gutt. Så den 1a maj är det väl planerat att flytta, om vi då inte hittar ngn som tar denna lägenheten innan. För den andra står redan tom :)

Kommer dock sakna den här lägenheten. Den är så fin, och mysig. Skönt med bara grannar man känner och bra gård där bak. Men känns ju ändå fortfarande som bara Marcus lägenhet. Så nu när vi flyttar till en ny, gemensamt så kommer de mer kännas som våran :) Tror de blir super. 

Så ni vet, så finns de en fin 2a ledig här i hutan ;)


20 år

Igår fyllde jag år. 20. Känner att jag inte behöver fylla mer nu, men jag vill ändå ha kvar min födelsedag... För att igår var de nog allt den bästa födelsedagen jag haft ever :) definitivt.

Marcus tog ledigt ifrån jobbet, och vi begav oss till Oskarshamn för att göra vårat andra ultraljud :) Hade jag sett fram emot länge! Varit så jäkla nyfiken på vad det är för kön. På vägen pratade vi mycke om vad vi trodde o vad vi hoppades på. Jag har varit helt hundra på att jag ska få en flicka, Men jag ville ha en pojke sa jag. Först en pojke och sen en flicka :) Vi var lite sena ute, var så dåligt väglag. Snöigt o skit, så trodde vi skulle komma försent! Men vi anlände exakt 09:59. Så en minut till godo! Men vi fick ändå vänta ett tag.. Hade en jätte trevlig tant som kollade, hon trodde iaf att det var en pojk. Hon kunde inte säga säkert till hundra, men de såg ut som de iaf. Kul =)

|||:.V 17+3.:|||

Efteråt gick vi på stan lite o snurra, Sen blev de donkan såklart. Vi fortsatte hem sen, för vi skulle bowla vid 15 hade marcus bestämt :) Jag var helt inne på att det bara var han och jag som skulle bowla, och sedan äta på Kinan. Så när vi ska traska till bowlingen så ser jag Anna, Marcus fars tjej. Men de kopplar aldrig att de e hon, utan jag tänkte bara fan va lika dom var. Men sen så såg jag att Mamma, reine och emmy kom i en annan bil med så då fatta jag att dom troligtvis skulle bowla med oss då =) Men allt hände så hastigt, för blev helt förvirrad för jag var ju påväg till dom för att hälsa men Marcus bara drog i mej ifrån dom till bowlingen o jag fatta inte vad han höll på med. Men sen hör jag ett pang o de flyger en massa sånna serpentin liknade grejer i luften och det står en himla stor samling neranför trappan in till bowlingen och börjar sjunga! Japp, kan ju säga att han lyckades skapligt bra med o överaska mig. Hade verkligen inte förväntat mig detta alls! Stod där o visste inte vart jag skulle ta vägen haha. Var fan hur kul som helst. Så hela bowlinghallen var bokad för oss :) 24 personer tror jag att vi var. Jag Micha Carro och Emmy spelade på en bana. Skit kul, bowlingen gick då inte så bra för mig var helt skakis i typ en timme framöver haha. Tänk på mina hormoner, dom e ju inte vana vid såhär mycke händelser. 

Efter bowlingen hade dom visst hyrt Bruks med. Så vi begav oss alla dit. Emelie och Ellie hade fixat med en massa ballonger och grejer. Och sedan hade dom en tips promenad med en massa frågor som handlade om mig. Var kul, Mamma vann o hade flest rätt ^^. Reine och Mamma hade hand om maten. Blev potatisgratäng med kycklingfile som var invirrat i bacon och så var de ngt riktigt gott i mitten av köttet. Tummen upp för det. Och Sen fick jag en tårta. Var då länge sen jag fick de o blåsa ut alla ljus :) Nä mycket trevligt, kommer jag leva på länge. 
Massa paket fick jag med! Pinsamt nog lyckades jag tappa paketet jag fick utav Marcus pappa + familj. Men som tur va så klarade sig två utav ljushållarna eller vad man ska kalla dom för. Riktigt fina. Sen fick jag en Sodastreamer, trippeltång, handgjord tvål, doftgrej, duschscrub + hårspray, presentkort på cubus, mammaskjorta,  tavlor, ljuslyktor o lite :) Mycket nöjd.

Runt åtta tiden åkte dom flesta hem. Men blev sedan fest hos robban, där vi spela spel och hade de trevligt.
Dagen kunde inte ha blivit bättre. Marcus och jag var nog inte i säng förrens halv fyra på morgonen.

Fan, har nog världens bästa pojkvän.


RSS 2.0