bvc

träffa en jätte gullig kille idag på bvc. Måste ha varit hans första besök där, för satans vad liten hans dotter var. och så jävla otroligt söt. Blev jätte nyfiken på honom, för såg inte till mamman, och han kunde inte många ord på svenska. Jag frågade hur gammal hon var, och fick svaret Elinora. men åååh vad elinora va fin, och de märktes att Devin tyckte de med. Han bara sken upp när han såg henne. Och denna kille kan inte varit så gammal, chansar på 24 och så otroligt barnkär. Han snacka med Devin hela tiden, varken han el jag förstod vad han sa men Devin tyckte de var skit kul iaf. Vi var ju där idag o tog vacc sprutan. Dom skrämde upp mig rejält när dom börja säga till hur hårt jag skulle hålla i honom o att en till skulle hjälpa mig o hålla i. fick ha han i knät o knipa fast hans ben mellan mina lår, och sedan ha hans arm under min o hålla fast hans huvud med handen, han börja ju skrika som fan, men när vi släppte honom så sluta han på en gång. helt röd där vi hållt i honom. ändå bjöd han på ett leende två sek efter. tror inte ens han kände sprutan,, han skrek garanterat över att vi höll i honom. men nu vart de äntligen gjort iaf. skumt att de kommer att börja såra om 6 veckor. snart är det min tur o fara iväg o plågas.

who? what? why?

My mind is kinda messy right now, df jag inte skriver speciellt mkt. Lika bra, annars skriver jag bara konstiga saker ingen kommer fatta endå.

Kände idag dock på Devin att de e en tand som sticker ut lite, förklarar febern + hans extra gnäll. Han har inte varit sig lik den senaste veckan. Men verkade vara så för alla på föräldragruppen så e nog en fas. 6 Månader e min underbaring idag, o strax ska vi tillbaka på läkarundersökning.

Igår spelade vi Bingolotto ute i Sinnerstad. Vi vann 100 kr. Fick alltså tillbaka våra pengar vi la på lotterna. bättre än inget? jaja. Trevligt var det.

I lördags var jag o titta på nattfotbollen. Hejade såklart  på Faber FF, tyckte dom skötte sig riktigt bra men blev ingen vinst. Marcus, Robban, Kim, Emma, Jonas, Vv och mathias var laget. Vart en liten "efterfest" hemma hos oss sedan.

Fredags? Jo då var vi ju hos Thom o Maria o åt jätte god middag och tittade på idolfinalen. Riktigt bra helg alltså.

X

Föresten så hatar jag ullred. Åk aldrig till ullared för i helskotta!

Mexico!

Gick in för att kolla en grej på blocket, och så från ingenstanns ploppar de upp 2 biljetter till Mexico, Cancun för 2500 kr st.  inkl första natten på hotell. Fattar ni hur billigt det är!? 6-21 dec gällde de så sista minuten...Men vadå? Fasiken att inte Devin e vaccinerad ännu för då hade jag nog dragit! Han ska ju vaccineras de 13 dec...


Jag har ju familj där med så hade ju varit hur jäkla super som helst. Våran plan har varit att åka sommaren 2012.. Då e Devin 2 år. Men just nu känns de för alldeles långt tid o vänta för ett Mexico besök. Jag hatar verkligen vintern! Har varit som inlåst i lägenheten då jag inte haft bil, och dra ut med vagnen i detta väder tilltalar mig inte alls. Ge mig värme



I MISS MEXICO




1 December

Min mobil gick sönder i söndags, så har fått ta Marcus gamla xperia. Och eftersom jag inte kunde gå ut på nätet med min förra tänkte jag testa på här. Jag vaknade strax innan sju o kunde inte somna om. Saknade närhet så va elak o gick in väckte min Devins skönhetssömn. Fast han verkade inte ha ngt emot de. Gjorde lite mat till honom och varm choklad med grädde på toppen till mig. Sen låg vi i sängen o kolla på vakna :) eller han lekte mer med sin tumme. gosedjuret alltså. Nu har min lilla skatt somnat igen så ska nog joina! Grattis till fadern min som fyller år idag med!! :)

RSS 2.0