Ny design

Ha kolla, Jag har ändrat design. själv! När de gäller denna blogg är jag verkligen helt jävla lost. Fattar ingenting. Nu när de gick så bra o ändra till detta tänkte jag passa på o ändra profilbild. Trycker på ta bort bild, och bläddrar efter en ny. Men INGENTING händer? står enkelt, så då tänker man att de inte ska vara så jävla invecklat. Men joho. Den jävla bilden får väl vara kvar då.

Gick igenom min blogg lite fort för o se va för skit jag skrivit. Haha börjar fundera på om jag har riktiga sömnproblem? Fast, jag har alltid varit en natt människa. Bara de att de e jävligt tråkigt nu o vara de eftersom marcus somnar så tidigt. Men de e ganska extremt nu. Ligger verkligen inte bekvämt. Fan skit pain i ryggen o överallt. Det lustiga e att de e som värst om nätterna, om dagarna slocknar jag ganska lätt. Kanske för att jag e helt slut efter alla jobbiga nätter kanske? äh. Smuggla hit ett par riktigt jävligt starka sömntabletter tack så jag kan gå i ide till juni.

Nä men.. det e något skumt. För jag är trött, typ hela tiden. Men när de väl gäller och vi går o lägger oss, så kan jag bara inte somna. Jag är trött, men är som om jag inte har ngn ro i kroppen.

Jaha, ja jag har varit vaken sen halv sju idag. Vet inte alls när i natt jag somna, men nätterna e ganska långa. Vakna med the voice kolla jag ju såklart på med, en tradition nu. Och jag brukar somna efter det. Men idag fick jag ett ryck o tänkte: Näe nu ska de hända lite! Ja hur mycke roligt finns de o göra kl 9 på morgonen såhär..? Så jag börja vika kläder, tog på mig en ansiktsmask och dammsuga i underkläder. Har städat hela köket och hallen. Nu är jag helt slut.. Men har vardagsrummet, sovrummet o barnrummet kvar.. Vet inte om jag kommer orka de. Jag kommer nog gå o lägga mig snart ist. Så länge var min glöd igång. Min kropp orkar seriöst inte mycke.

Vad som händer idag vet jag inte. Klart har jag lust o göra ngt men..vad? Typ inget känns kul längre. Marcus ville städa ur den andra lägenheten idag. Kan väl vara skönt o bli av med de nu fakstiskt. Men att han valde en fredag till de.. aja. Vet inte om han har andra planer mer än de eller hur de blir. spännande, nä.

Hämta en bokhylla igår med som vi köpt utav Sandra o Fille, passa kanon bra. Blev marcus glad när han fick upp sina helt onödiga böcker han får hemskickat lite då och då. Vi tänkte fixa en liten bar-hörna på den med. I like.

fransk bulldogg

JAG VILL HA EN FRANSK BULLDOGG.



Har blivit kär i denna rasen. Är väl inte tid för att skaffa hund nu, men om det blir det någon gång, så blir det nog en sån här :) Så jäkla vackra.

fix

Näe..blev inte så mkt sömn inatt. Kollade på vakna med the voice i morse, Love it! Och sen efter att de var slut, så somna jag :) Nu ligger jag fortfarande i sängen. Tragiskt? kanske. Ska dock snart upp o försöka få i mig ngt och sen ska jag slänga i en mörk tvätt och framförallt dammsuga! Duscha o göra sig lite iordning med kanske. Imon är de äntligen Fredag o löning. På Lördag ska vi till Ikea o göra oss av med alla pengar på en gång ;) Tror det blir Kalmar. Har jag sett fram emot.

sova?

Jaha. Ska strax försöka slå mig till sömns. Är pigg just nu så kommer nog bli svårt.
Marcus o jag somna efter maten idag.. sen vakna jag o han sov vidare.. han sov ju bajs länge så jag fick tråkigt så drog ut o åkte lite bil med Sandra. Sen stanna vi till hos Bella o Carro där jag fick lite chokladpudding :) Men nu när jag kom tillbaka så låg tråkisen fortfarande o sov. Jaja. Men lite nytta har jag allt gjort idag. Tvättat, bytt gardiner o fixat disken.

Igår föresten så var jag ju i Linköping med Sandra o fick kolla tuttar. Fick känna på dom där inläggen. Roliga grejer. Vi körde ganska mkt vilse med, och jag körde filles mors bil som inte var helt hundra. De var spännande, höll på o köra på en annan bil med. Dom e ju hel knäppa i storstäderna. Hade svårt med för hade inte backspegel, och dom e rätt behövliga speciellt i städer. Men men ingen dog denna gång heller!

Och nu ni, nu börjar jag faktsikt bli riktigt fet. går runt i fula mammabyxor som jag beställde ifrån HM, men dom var för stora. Men dom får duga ändå för de e typ de ända jag kommer i nu. Fast igår innan vi skulle till linköping så träffa vi en kille som vi skulle få bilnycklarna ifrån, och han hade inte ens märkt att jag var gravid så ;)

jaaaja. hej då

blogg

Ja här händer de inte så mkt. Har tappat lite.. inget sug längre. Innan var de mer bara tidsfördriv. Men upptäckte att de tar ju ganska lång tid de här. Om man ska ha bilder inräknat. Mycket roligare med bilder men jag orkar inte :P Känns som om ingen följer min skit blogg ändå. Vill kunnna skriva precis vad som pågår i huvudet på mig och allt, men de e så upp o ner o knepiga saker så de skulle väl göra stora rubriker sedan isf. Saker jag behöver skriva av mig på får väl bli på papper o sen eldas upp hähä. Skulle inte heller vilja utsätta ngn stackare för att höra på all min skit. Man kanske ska betala ngn för de, och så ska jävlen hålla med oxå!  

Så här på blir lixom dom här ointressanta o vardagliga sakerna på. Men de kan väl va kul de med. Bara att de händer inte så mkt i mitt liv just nu. Jag är arg, ledsen, glad, sur, ja jag är nog dom flesta adjektiven man kan vara på bara en dag. E de hormonerna? I dunno. Skit e de. Längtar till Maj. Tror de händer lite mer i maj. Hoppas på att maj går fort. Orkar inte vänta mer!

Systembolags invigning

Idag mina damer på mina herrar har jag minsann invigt systemet! Fyllde 20 i början av Jan, men kändes väl meningslöst när man ändå inget får dricka. Men idag Fyller Sandra 20 år så vi åkte in till Vimmerby för hon ville ju såklart gå på systemet. Tänkte att jag vägrar ju handla på systemet åt någon annan än mig själv fösta gången! Men .. så blev de. Köpte lite öl till min älskling. Kunde inte stå emot när jag såg ölflaskorna med döskallar på. Var ngt dom bara har nu i vår. Har nu på kort tid hört både bra och dåligt om dom. Men vi får hoppas på att min man tycker om dom :)


Min hals blir dock bara värre o värre.. Sov som skit i natt. Så kommer nog tillkomma en powernap snart. De e ju fredag, tråkigt om jag slocknar vid 21.



kines kines

jaaaag haaar oont i haaalsen!


Tittade på Ellen DeGeneres show. Gillar henne. Men hon hade en lite kines kille på 4 år som dansa hos henne idag. Så jävla skön. Så ska min son bli. maha


http://www.youtube.com/watch?v=GRJm9RVF-d4

Påskhelgen

Senaste dagarna har jag mått bra. Tror jag. Eller lurar jag min hjärna? Allt känns bättre iaf. Men krävs inte mycke för att jag ska dryga ner mig själv igen. Ska försöka o inte göra..

Ruskigt trött e jag nu, som vanligt visserligen. Men idag känns de verkligen som om jag haft en riktig tuff natt. Sov inte alls bra inatt. ont i ryggen o ljumskarna o lite här o var. Men men e väl bara o se de posetiva som barnmorskan säger. Det kommer ju troligtvis bli värre än så ;)

Igår åkte vi ut i skogen till min Faster för att äta o grejer. Far o kusinerna med barn o allt var där. Var mycket trevligt och gott. Vi åkte dit vid 14 o var inte hemma förrens typ 23.30. Är så glad över att far min har fått jobb nu med och ska flytta hit till hultsfred. Ska bli skönt o ha honom här när man snart ska få barn.

Idag vart vi Virserum o åt mat hos mor o reine. Lika gott som vanligt. oxfile, potatis o sås sitter alltid super. Tog en liten promenad efter de med, men de blåste ta mig fan riktigt kallt. Och jag tycker faktisgt det e jobbigt o hålla på o gå nu med.. Blev inte o stanna så länge i v-rum för Marcus fick sms om att dom skulle spela innebandy i vimmerby ikväll o om han ville vara med. Så de ville han så nu e han iväg med Tony o ngr o spelar :) Hoppas han inte e iväg allt för länge.

Fick en tid hos mor med, ska slinga lite i håret tänkte jag. Ljusa upp att lite :)

Påsk

Varför är jag pigg för? Eller pigg o pigg, kan inte sova iaf. Somna nog vid 5, halv sex i morse. Och vakna nu klarvaken vid halv tio. weirdo. Betyder att jag kommer vara helt död senare. hejja!

igår började dagen när marcus kom hem, hade fått lite grejer från hm, men inte allt. leggings o toppen inväntas fortfarande. tyvärr som de alltid brukar vara när jag beställer från internet så passar inte allt. bh:na var för små. går visserligen fortfarande o använda med lite irriterande. fattar inte vad jag ska ha för storlek har olika på varena bh tycker jag. Och dessa var ändå sånna sköna utan bygel o grejer inför amningen o sånt så känns som om dom inte skulle vara så himla noga med stl. Samma med nattlinnet. Där kunde man inte välja ngn stl för just brösten, utan blev Medium. Inte ens halva mina bröst får ju plats.. gah. likadant förra gången beställde jag en del skjortor, blev stort kikhål mellan knapparna vid brösten. Länge sen nu visserligen. Men tycker ändå inte jag har ovanligt stora utan ganska normal stl så gillar inte att stöta på detta problem. Dom är säkert extra uppsvälda just nu med så.. Kul att jag pratar om mina bröst.. not. Slutar med de nu...

Igår iaf, åkte vi till Växjö och köpte en Hercules barnvagn. Det var tvunget o vara en hercules enligt mannen hehe. Han har helt fått sköta de själv faktiskt, och de var han duktig på. Den var jäkligt snygg faktiskt. Inte för att jag precis har kollat in vagnar innan? Hercules vagnarna var oxå jäkligt svåra o hitta o fanns inte i närheten. Men sen hitta han allt en. Tror dom sa att dom slutat tillverka dom nu. Så den var vi snabba på. Får tacka Marcus far som faktiskt betalade för hela vagnen :) Mycket snällt. Efter de så blev de donken. Natalie som inte ätit på hela dagen, tyckte de satt väldans fint.

Sedan hemmåt, och så åkte vi till Robban på lite förfest. Sen blev det Hulingen. Schysst att vi fick komma in gratis faktsikt. Var Thoms far som stod. Kändes skönt o slippa betala de eftersom inte vi är dom största festprissarna just nu lixom. Men vi vill ju ändå fortfarande vara med :) Känns som om vi glöms bort lite. Sen visst kan jag erkänna att jag kan bli lite bitch, specillt just nu. Handlar om principer. Innan kanske jag hade tagit de mer som en klackspark men nu kan jag morra till ist. Eller kanske jag skulle göra hur el hur. Känner mig bitter med alkoholförbud.

Idag är vi bjudna på middag i jönköping hos min syster och Ellie. Mor och Reine ska med oxå. Sen kommer faster Ewa o Leif dit med :) lite familjeträff. Blir nog trevligt :) Marcus har lånat hem en ny bil över helgen som vi ska provköra lite. Väldigt fin faktiskt. Tror han vill köpa en sån. Klart man är sugen, men för mkt pengar.

Ha de bra era äcklen

RSS 2.0