Love you.

Alltså.. Dessa två ;P måste tillägga att hon går till honon..gillar tydligen att utmana ödet. Men så härligt med morgonmys idag :)




Helgen.

Efter shoppingen i kalmar kommer man hem till grabbarna som håller på o fixar med grillning och sallad o grejer. Precis som de ska va lixom. Var dö gott måste jag erkänna.. Efter de blev de mycke spel o snicksnack. Tiden sprang iväg o tror kl hann bli 05 innan jag kom i säng. Vilket sög lite eftersom Dev bestämde sig för o vakna 06.30. Men thats life ;)

Igår fick vi lite pojkbesök på morgonkvisten och framåt på dan så orka jag inte hålla uppe ögonen längre o slockar lite innan de va iväg o ta ett kvällpass jobb. Tänkte att jag skulle åka lite tidigare för visste att jag skulle jobba med Martin o han brukar tycka jag alltid kommer i sista sek (?!) Så igår va jag hela 8 min tidig haha. Blev o dricka kaffe i en halvtimma först. Sen skulle vi ut o sätta ihop ett trägårdsmöbel, o jag var då händigare än honom. Jag kan, om jag vill. Sen in o dricka kaffe igen. Ibland e de bra. 





 

 


Kälmah.

Igår åkte vi tidigt till Kalmar för o shoppa loss. Och de gjorde jag med kan man väl säga. Himla trevligt! Träffa även på Emmy där lite sådär otippat, och Sandra kom även in till stan o hejade på oss :)


Lite utav inköpen. Kom hem med en stor Ikea kasse med bl.a en tågbana till Dev med :)


An other Friday.

Skön dag igår.


Lucky me.

Igår grillades det, även att vädret inte va på topp. Och så kom Carolina, Jocke o Valter hit med så glodde vi på fotbollen :)

Och imorse kan jag ju nämna att de va riktigt segt o ta sig upp. Men sen var jag jäklar mig effektiv på praktiken så jag fick till o med gå hem vid 12 ist för 16. Tackar jag hemskt mycket för eftersom jag ska jobba på riktigt ikväll. Hinner jag andas lite emellan. Snart helg med hörreni! :)


Who cares.

Natalie: Godmorgon. Nu tog jag dej allt på sängen!

Tanten: ja käretid! Skulle ju vart uppe nu men här e jag, så oanständig.

Natalie: ja men de e väl skönt o dra sig lite i sängen på morgon.. Vill du läsa tidningen i sängen idag då kanske ?

Tanten: jaaa men du de kan jag va? För då kan jag ligga 5 min till.. Eller en kvart till o med!... Eller vem försöker jag lura.. Jag kan ju ligga hela dan om jag så vill! :D

Alltid glad den tanta :)


Why.

Varför händer detta mig?


It's the small things that makes you happy.

Va hos en tant imorse o skulle hjälpa henne med en stödstrumpa.

Jag: jaha sådär, dax för lite frulle nu då!

Tanten: åh ja va roligt! För jag har hittat ett nytt bröd nu. Lingongrova :)

Jag: jaså, ja den e god o nyttig.

Tanten: Ja speciellt när det är en helt ny limpa! (hon tar tag i min arm och viskar) .....Vet du vad jag brukar gör då?, jag brukar faktiskt synda och ta hela två skivor *blink*

Tyckte hon att hon va redigt busig! Sötare tant får man allt leta efter :) nyligen änka med, hade jag vart gubbe hade fasen slått till!



Your fault.

Jag och han jag gick brevid med idag skulle åka till Mörlunda. Och påvägen dit va de en personbil som körde med släpkärra.

Jag: Men hur fan kör han där framme egentligen!

Stefan: jaa verkar ju inte va så nyktert..

Jag: men seriöst va gör han..

Stefan: ... E nog en tant.

Jag: ..eeeh, eller gubbe! Lovar att de e en gubbe!

Stefan lägger i gasen.

Jag: HA ser du va en gubbe.

Stefan: Ne va ju en tant!

Natalie: Neeej tanten satt ju brevid!!

Stefan: Ja men va gjorde hon med honom då.. För distraherad måste han vart!

Natalie: usch.. Måste va tantens fel hur el hur va.

Sen sa vi inget mer tillvarandra på den resan.


The praktikant.

Idag har de gått i ett. Först praktik, Ha pinsamt eller.. Kommer försent såklart och klampar in där och självklart har dom något möte så sitter typ 1000 pers där o bara glor på mig o undrar va jag e för en. Nä, så många va de inte ta bort typ 9984, men lika pinsamt för det. Men annars va de faktiskt skit kul, hon jag gick med va hur go som helst o jag fick till o med gå hem 2 timmar tidigare. :) imorgon ska jag få gå brevid med Stefan, kan bli intressant.

Efter jobb så drog jag o hälsa på sötFia en liten sväng, och sen direkt vidare på innebandy träning. Va den sista nu.


Run bitch, run!

Sådär.. Körde ett kvällspass jobb till. Vi var ute o gick i typ två timmar, både idag och igår. Känns tamigfan överallt i min utslitna lilla kropp. Och DET Känns lite tragiskt när min brukare är X antal år äldre än mig och X antal ton tyngre med...har bättre kondis än jag. Hinner lixom knappt med. Så vad menas med det? Börja träna kanske? Brudar styr upp de där åt mig. Kommer troligtvis inte göra de själv...

Imon börjar praktiken igen.. Men ska vara 2 dagar hos HSR. Fårse hur de e och om jag hittar. Här har jag iaf aldrig varit innan.

Goodbajs.


Oh oh oh.

Idag hände det. Tog jobbbilen till vrum där jag hade ett litet stopp. Som vanligt hade jag på högsta volym. Rocka loss bakom ratten o sjöng sådär riktigt högt, och riktigt falskt såklart. Så som man håller på när ingen ser. Come on, ge mig inte sne ögat.. alla gör de i smyg. Bara att denna gång upptäckte jag att jag hade publik. (Sånt får ju inte hända..) Men där stod ett gäng killar o fnittrade som små fjortisar åt mig, jag heja glatt o fortsatte som en riktig rockstar. Sån va jag idag. Go natt!


Are u gonna eat that?

Tidigt imorse åkte Dev o jag o hämta upp Rubert och sen vidare till Willys för o köpa brakfrukost. Carolina och Valter kom och joina med. Nice bajs.

Nu ska jag strax iväg och jobba ett kvällspass. Inte sugen någon stanns. But money rocks.




Friday I'm inlove.

Inte gjort många knop idag. Varit min tur o må dåligt. Devins höll bara i sig ett dygn så de va ju skönt, men verkar ha skivkat över lite till mig nu ist. Känner mig riktigt illamående, hoppas de bara e sympati för skrutten för jag har lovat att jobba imon kväll.

Jag vågade mig iaf ut på en kvällspromenad med mina grabbar. Vi stannade även till hos Maria o Thom lite :) förstår inte varför vi inte gör de oftare. Bara chilla lixom.


When the silence speaks.


My baby boy

Är hemma med skrutten som är sjuk idag. Han har spytt en massa inatt. Men märks de? Jag e dock helt slut!


Mums.

Hade jordgubbsmys häromdagen. Äntligen är den tiden här :)


Weekend.

Hej igen! Uppdatera mig lite kanske. Helgen va i full rulle igen. Hann med o hälsa på mor i fredags, blev en hel dag och oj va vi lekte :) Sen drog älskling, Robert o jag o bowla i Vimmerby. Vi ringde först för tid här i hultan, men va som vanligt fullbokat. Så då ringde vi vimmerby, och gissa, vi var helt själva hela kvällen! En fredagskväll. Men inte oss emot, va hur kul som helst :)
Sen på Lördag morgon drog far, dev o jag till Jkp för o hälsa på syrran o Ellie :) va trevligt och vi hade ganska kul åt appen mirrows. Hade mascara utkladdat över hela facet för vi hade skrattanfall efter skrattanfall!
I söndags vart de arbete, delad tur.. 07-10, 15.45-22 så där emellan hann vi med o käka på Kinan :)







Life as we know it.

Btw! M och jag hade filmmys innan läggdags igår. Han hade valt ut en film ett par dar sen men blev inte av då, så passa på igår :) Life as we know it! Vi har sett den innan men den e ju så jäkla bra! Och Katherine Hiegl e en bland mina favoritskådisar! Så skön hon e. Och sen Josh Duhamel, man dör ju typ lite när man ser han. Ja.. Så läcker är han. Så se filmen. Förfan.




Hello there

Varit ganska dåligt med jobb på senaste och de lilla jag fått har jag tackat nej till. Så ligger de till. Har latat mej med Dev ist ;)
Den 17e ska jag ut på en meningslös praktik i en hel månad, och gå 100% obetald. På ett ställe där jag brukar jobba annars dessutom. Så kan ju inte påstå att jag riktigt ser fram emot det? Kommer troligtvis bli en del klagande framöver alltså.
Annars så sitter jag o dev i soffan nu och har just ätit frukost o glor på tecknat i vanlig ordning. Mormor kommer snart hit oxå så får se vad vi hittar på då :)



Wazzup

Hade Micha på besök igår. Underbara Michaela! Hon har äntligen lämnat sälen o kommit hem till kalmar :) kan man ses lite oftare än innan iaf! Blev mycke snackis o fika :)

Efter att hon åkt vidare så kom grannen in en liten sväng o spela fifa! They are all football nerds!


Micke o Molle

Devin vaknade vid åtta imorse! Konstigt tyckte jag då han somna sent igår. Kommit lite i otakt nu när vi varit borta över påsk. Så egentligen va de väl bra för då somnar han ju tidigare vid lunch och sen vid läggdags! Himla pussel de här ;)

Men kan ha vaknat för pappa Marcus fick gå upp tidigt imorse och åkta iväg med fotbollen nu vid åtta. Men men ligger o myser med plutten nu framför micke o molle :)



Shes so lovely!

Imorse åt vi jäklar en brakfrukost! Sen kom min bästaste bästis Emmy till mig och spendera dagen :) tråkigt att inte få träffa henne ofta. Men har lovat att försöka pallra mig upp till henne i sthlm ngn helg snart!

Spelade bingolotto med älskling idag oxå. Vann inte ett piss! Skit.



Påsk

I fredags efter Marcus match åkte vi till Mönsterås och åt påskmat hos svärfar och Anna :) Dev fick även en keps utav farfar som inte uppskattades av M så värst :P dev gilla den iaf :)

Sen igår fortsatte vi till Nybro och hälsa på Svärmor och Micke! Ännu mer påskmat ;) körde även xbox kinect som va sjukt kul! Devin va rolig o härmades hela tiden :P Va inte hemma förrens 22. Så hängde med tjejerna först till jempa o sen en sväng på metro. Men va i stort sett nykter så va skönt o slippa bakfyllan imorse :)


 


Just dance

Kul kväll me tjejerna igår! MEN jag halkade TVÅ, två jävla gånger på dansgolvet. Måste sett himla tjusigt ut. Så jäkla ont i arslet idag. Blir att lämna klackisarna hemma nästa gång.

Ja och bakfylla from hell idag med. Och marcus bara drog iväg på fotbollsmatch, va e de för stil? Han ska ju ta hand om mig idag. Nehe men nu sover Dev så ska väl passa på o försöka göra de jag med.



Candyshop

Morfar kom nyss och gav Dev sitt första påskägg :)





Not again

Dev fick plötsligt bara feber igår förmiddag. Han var ändå pigg men märkte att han va väldigt varm så tog tempen. 39.3 hade han då. Sen efter middagsluren när jag skulle väcka honom så låg han där redan vaken o bara kikade. Fortfarade jätte varm och nu hängig så gav han alvedon och då blev han piggare igen. Men gick upp o ner hela tiden.
Han somnade tidigt, och när jag vakna imorse vid 08 så gick jag in till honom för o titta till. Då låg han där vaken o bara kikade igen. Lyfte in honom till mig o vi kollade två avsnitt greys sen hade han inte ro o ligga still längre så nu e han uppe o ätit frukost o leker. Men fortfarande lite feber. Hoppas de går över idag. Vi har ju massa planer nu över påsk :)


Workit

Brukare: oj vad smala ben du har... Är du 17 år?

Jag: haaaha va 17? Seriöst... Ser jag ut som 17? ...19 åtminstone väl, eller

Brukare: Ja, men du har ju så smala ben.

Haha jobbade igår kväll.




Bite me.

Fått två, TVÅ jävla myggbett på arslet! Kul... KUL o gå runt med handen innanför byxan. Ser inte alls konstigt ut! Annars då? Inte så mycke. Dev o jag har plaskat i badkaret och sen kom Sandra med syster hit o hälsa på lite. Länge sen man sågna. Och tjock hade hon blitt ;)



Imon börjar jag inte jobba förren 15.30.


U said what?

Brukare: Bor du ute i skogen eller?

Jag: eh va.. Jag? Nee? Eller varför undrar du det?

Brukare: Joo, men du ser ju ut som ett litet troll. Skogstroll.

Haha är på jobbet idag!


Hua

Eh va inte så mycke på den listan som blev gjord. Butwhatthehell. Idag har jag inte gjort så mycke heller, slapp jobb. Och den där oupppackade resväskan har nu blivit en möbel. Dev använder den bl.a som en soffa. Whattodoaboutthat?

Skaaaa snart..


Woopa!

Blev lugnt igår, var så sjukt trött! Men känner mig inte precis piggare idag. Men ska försöka få lite gjort ändå. Blir en lista.

• städa upp efter grabbarna, (alt. Tvinga Marcus o göra det. )

• baka kärleksmums

• betala räkningar

• laga rejäl middag. Köttfärspaj och sallad har jag bestämt.

• Eventuellt bjuda hit ngn på middag som dagens goda gärning.

• och just de, kanske peta lite i min oupp packade väska...

Snygg lista med en massa maybes.




RSS 2.0