Sun



Living the dream.

 

 

 

 


City!

Fasen, vadå träningsvärk!? Bort med dej. Gjorde lite mål igår faktiskt, men fasen va jag suger alltså. Blivit den där som typ skriker och sparkar iväg bollen i panik så fort man får ett pass..ni vet. Men vi vann iaf. E ju viktigast? Sen va de ju ganska kul med ;)

Igår åkte vi hela familjen och åt frukostbuffe. Efter det tog vi en turistbuss och titta runt i stan. Satans så varmt de va. Solen stekte oss rejält. Sen hoppade vi av i centrum och fortsatte med lite shopping. Det är löjligt billigt inne i centrum, så de gör ju allt lite roligare! Men slut blir man! Halv åtta va vi tillbaka och då gick vi direkt till kiosken och köpte Coronas. Sen avslutade vi kvällen med spel.

Idag ska Marcus, Pontus mm till Azteka Stadium, en utav världens största fotbollsarenor och kika. De va där vågen uppfanns med btw. Men jag o Dev hoppar nog det, tänkte gå upp på taket o sola lite ist :) have a nice day people!


 

 


Fotboll

Skönt o ha med sig två frisörer på resan. Petra fixade detta lite fort på mig för nu ska vi iväg med grabbarna o lira lite boll! ;)



So far!

Resan hit gick bra! Dev sov nästan hela tiden så de tackar vi för :) varit full rulle med ända sen vi landade.

Men nu sitter Dev o jag o kollar på tv o käkar lite godsaker ifrån festen igår. Alla andra sover fortfarande :) De vart en jäkla brakfest igår! Vi firade mor min som ska fylla 50 år :) de vart riktigt lyckat. De va dans, kareoke, powerpoint (genom alla hennes år), inhyrd dj och sångare, limbo, tårta och massa mat! Måste säga de att Mexarna e riktigt jäkla duktiga när de kommer till fest! ;) Dev hade riktigt kul igår med, dansade och sprang runt som om han va i paradiset. Ni skulle sett när han dansa med lilla Jessie med haha tooo sweet!

Annars då? Joda vi har även hunnit med o spela på ett stort Casino med gratis drinkar (Natalie dubblade sin vinst), drog även med Marcus till en barberare som både klippte honom och rakade hans små fjun i ansiktet med kniv ;) En sväng in till Centrum och shoppa, och en cykeltur i Parken!

Idag skulle vi åka till varma källor o bada, men alltså undrar lite hur de blir med de.. Vart ganska hårt igår haha! Vi får se!

 

 

 

Barberaren

Sover i planet

 

Min familj <3

Mamma :)

 

 

 

 





Stress...?

Oj. varit så himla stressad dom 2 senaste dagarna. Ett krav jag hade var att de skulle vara kliniskt rent i lägenheten när vi lämnar den. För hur gutt e de inte o komma hem sen? Men alltså va jag tvungen o sätta ett sånt högt krav... Städat hade väl ändå räckt.. Fyfan toan la jag säkert ner 6 timmar på. Och blev säkert 5 icakassar fulla med typ bara.. Skit? Fattar inte hur jag kan samla på mig så dant. Men men eftersom jag visst la ner hela min själ i o städa så vart jag såklart sen med packningen. Va klar med den vid 01 inatt och klockan va ställd på 04. Behöver inte räkna den matten åt er va? Så nåde dej Dev om du inte e snäll på planet nu.

Även att jag va så stressad lyckades jag självklart trycka in en

- Frukost hos Nelson
- Semlekalas hos Amanda
- Frukost hos Fia


 

 


Jobb-måndag

Jobbar. Typ massa idag. 7-12 på ena jobbet och sen 15.30-21.15 på andra jobbet. Hade hellre myst med denna knubbis.. Men vi får snaaart 3 dygnet-runt-veckor tillsammans.

 

 

 

 


Sunday.

Vart en jäkla kul kväll igår. Det blev bowling med tjejerna och sen lite spel. Jag kunde dock ha hoppat metro alltså. Lägger upp lite bilder sen när jag orkar.

Även att de blev en sen kväll så vart de en tidig morgon. Mådde konstigt nog hyffsat bra så efter frukost så tog vi alla en skön promenad, lilla Sheila fick oxå hänga på :) haha Dev e så nöjd över sin vagn nu så han hoppar själv i den. Vi traskade upp till Rövbert! Blev en heldag där :) va länge sen. Kim kom även förbi en sväng o hejjade och hade med sig paket till Dev. Jätte fina va dom :) tackar. Sen tjockade vi även i oss Sibylla mat. Satt så jäkla fint.
Nu ligger jag o Sheila o myser och inväntar BB. Tack o hej



 


Jönköping.

Är påväg hem ifrån jönköping nu! Vi har växlat våra semesterpengar till pesos x) så nu kan vi leva kung i Mexico! Vi hann även köpa lite gåvor till barnen där :) lääääängtar! Som fan.

Sen har vi med oss sötisSheila hem!!! :D mysmysmys


Avery

Va en jätte slapp dag på jobbet idag. Men jag klagar inte :) Sen kom Fia o körde hem mig ifrån jobbet eftersom marcus tog bilen o glömde lämna tillbaka den! Och Dev hade ju redan somnat så han kunde inte fara ut o hämta mig. Men de va skönt att de löste sig för hade inte varit så glad över att gå i kylan..
Men nu har Marcus redan somnat .. Lagom rolig kille. Så jag tror allt att jag stänger på lite avsnitt Greys :) love it!
Imon bitti beger vi oss till Jönköping!

 

 


Ågren?

Sitter o räknar ner minuterna, vilken jävla ångest! Alltså att jag snart ska iväg o jobba. Fredagskväll, igen! Men sen vet jag ändå att de inte e så farligt när jag väl e där... Men ändå blir jag sån här innan. haha. Ååå hej då.

Lördag snart har jag hört!




RAOW


Kunde lixom inte rå för det. Kom emot musknappen och nu e dessa godingar påväg till mig :)
Byxorna är ditt fel Jennie ;)















Barnvagn

 

Fick hem nya vagnen idag som jag klickade hem förra veckan! Jag kom ju på att vi inte hade någon bra vagn som passade till Mexico resan. Vi hade bara en stor och rejäl (klumpig), eller en sån paraplyvagn. Detta e verkligen en mitt emellan och precis en sån jag varit ute efter. Så jäkla nöjd! :D var lite orolig att jag skulle bli besviken eftersom den endast kostade 490 kr! Men tvärtom. Rekomenderas.








Fikadag.



Idag fick jag äntligen träffa sötFia lite över en fika :) skulle ta en bild på henne men våra munnar går ju i ett så hinns inte med ;)
Sen åkte jag o hämta upp trollet på dagis och han kom så nöjd till mig med en medalj han vunnit. Dom hade visst haft maraton idag.
Sen åkte vi in till family house o snacka lite med Lisa o Maria. Tog med oss Maria o passa på o ta ännu en fika :) snabbfika, eftersom Dev har ett par myror byxan jämt :P annars hade jag nog kunnat fika dag in, dag ut. drog vidare till willys och jag köpte bara en massa onyttigt som vanligt medans maria iaf köpte mat o sånt bra. Lär bli o fetta ikväll, ni e välkomna för M dissar mig för träning ikväll. Pöss









Mums.

Just tryckt i mig denna. Utan problem.



Valentines day.

Haft en sån bra dag med plutten! Efter att jag hämtat honom på dagis satte vi igång o baka igen! Vi gjorde kladdkaka, och denna gång var de hans tur o slicka ur bunken ;) efter att vi kladdat ner oss fyllde vi upp ett varmt bad! Lite vatten krig och sen fick jag t.o.m lite hjälp med att raka benen. Varit full rulle på honom idag så han slockna gutt nu vid halv sju :) Dock fortfarande lite röd i ögonen.. Fårse hur de ser ut imon igen.


Så nu blir det lite qualitytime med mitt stora hjärta! Glad alla hjärtans dag på er .







Forever and ever.

Imorse när de va dax för mig o gå upp var jag omringad av en massa sånna här lappar. :)

Älskar dej med Marcus.






Rulltårta

Bakning på jobbet idag! Jag bidrar med o slicka ur bunken. :)



Första utvecklingssamtalet sen inskolning.

Idag när Marcus kom hem så var de bara iväg till dagis på utvecklingsamtal. Det va kul o se bilder o höra lite vad han pysslar med :) charmtrollet va han och det va bara en massa positivt så de e alltid skönt. Kul att han trivs så bra på dagis. Lär sig mycket bra där, men oxå mindre bra... Dagisfasonerna får man ju på köpet..

Annars har de varit en skön måndag. Devin och jag har varit hemma hela dagen och jag har fått städning och sånt gjort! Vi tänkte dra till hagadal o plaska lite med, men fick inte med oss någon så får bli en annan gång. Sen har han lyckats få lite ögoninflamation, så hoppas inte de blir värre nu under natten för imon måste jag iväg o jobba. Pigg o go har han varit idag iaf :)



Girlsnight!

- Ljusparty
- Tacos
- Spel
- Skitsnack
- Metropol
- Shots
- Dans


Sjukt rolig kväll med brudarna igår! :))

 

    











Hej Lördag!

Fick sova till kl 09 imorse. Sen hörde man någon som ropa "-mamma...? Maaaaamma? Mama'!! ... Pappa?"

Jag puttar ut Marcus ur sängen så han kunde hämta in trollet :) och han är så mysig lille Dev, speciellt på morgonen. In kom han men ett stort smile och med sig hade han sina nallar. Det är nämligen ett måste. Och så raddade han upp alla nallar på min kudde och la täcket över. Sen blev de o kolla lite på "andra sidan häcken". Övar lite så han har något o göra under tiden vi sitter i flygplanet, och verkar funka bra. Bara försöka prova på honom hörlurar sen med.

Efter frukost och bad kom Farmor Pia och Micke. Blev lite kaffe och prat :) Dom ville låna hem Dev lite nu innan vi drar iväg till Mexico. Och det är ju inte så jätte ofta dom ses eftersom det är en bit o åka fram och tillbaka ifrån Nybro. Så Dev hoppa med så glad till dom, och imon kommer dom igen :)

Så då passade Marcus och jag på att åka o kolla lite på handbollen i hagadal. Och nu drog han iväg till Silverdalen och skulle väl kolla på någon bandy och sen blir de väl ett par öl med grabbsen. Jag har andra planer ;)




Min fredag!

Frukost framför vakna i vanlig ordnig vart de. Vräkte i sig bra gjorde han med, leverpastej macka, ost macka, kiwi, apelsin, nyponsoppa och multivitamin slank ner som ingenting :) gillar jag.

Blev tvingad till att hälsa på Robert med. Så åkte en liten sväng till hemlis-bert. De e hans nya nick. Sitter på en massa hemlisar gör han och säger bara A och inte B. Inte ett dugg populärt så jag åkte hem. Efter lite youtubande och saft vill säga. Och lite klagande såklart.

Jobb 14 - 21.30 idag. Och jag som hade bjudit hit Mor och Reine. Och Marcus som har träning. Men nu sket de sig för dom!



Lek.

Vi leker. Skulle vilja leka hela dagen. Men jag ska snart iväg och jobba ett kvällspass på Söder... Inte alls sugen idag. Vill bara mysa med mina killar ju. Men imon är de ju fredag! :)
Mys-fredag.




Fiket.

Sitter på fiket med Robert. Tog en stor varm choklad med grädde och kolasås. Satt fint :) Nu strax ska vi ta en 20 minutare i solen!



Jessica Simpson klackisar

Grymt snygga Jessica Simpson klackisar. Blev typ kär när jag såg dom. Så skulle ha dom. Men sen.. Seriöst.. Går folk i sånthär? Eller ska man bara ha dom till prynad? Blir liksom höjdrädd när dom e på. Och tänk efter några glas så är det ju väldig hög risk för brutna ben med.. Iallafall för mig! Jesus.

Så om det finns någon riktig kvinna där ute som skulle flyta fram som på moln med dessa skor så är jag väl villig o ge upp dom.. efter att jag tittat klart på dom. ;)


Målning

Har kommit på att 4 timmars jobb är precis lagom. Tycker att alla borde jobba så. Kommer väl dock kännas lite vid löning om jag fortsätter såhär. Varit lite lat denna månad. Får jag ju egentligen inte vara.. Jag menar jag drar ju snart iväg på semester i 3 veckor, sen kommer jag ju troligtvis behöva en semester efter semestern. Får vi ju se hur de blir med det.

Men skön dag på jobbet. P och jag satt o måla idag och sen vid lunch tattade jag till mig spagetti och köttfärsås med :) Nu tvingar Dev mig att titta på när han bygger med lego.. Fårse om jag kan smita snart och vika den där tvätten.


Mys brasan

Sitter här på jobbet och försöker tina upp. Min kropp är verkligen inte byggd för denna kyla. Inte lite sugen på Mexico nu eller..


Morning

Ligger o morgonmyser med Dev framför Vakna. Snart dax att börja röra oss dock. Våra jobb kallar. Men blir kort dag idag iaf :) imon med för den delen.


Innebandy.

Velade länge fram o tillbaka om jag skulle träna eller ej. Men tog det sunda beslutet att åka iväg. Jobbade ju inte kväll och vem vet om jag gör de nästa vecka?

Som väntat kom suget när man väl var där och de va jätte skönt o svettas lite! Lagom mycke folk idag med :)


Waterlou

Devin kom på hur roligt de va o fylla på sitt glas med vatten och sedan slänga de i ansiktet på sig själv.


Måndagmorgon

Haft sådan otrolig otur med bilar nu senaste månaden bara. Alltså mer än vanligt. Lånade fars bil eftersom våra 2 e paj. Marcus startade den typ 20 min innan jag o Dev skulle iväg imorse så att den skulle vara varm. Va den det? Nix. Och självklart va de ju även is på insidan av rutan. Såg inte ett piss och stressad. Lämna Dev på dagis och sen till jobbet... Hur som haver så fick jag ett litet kikhål jag kunde köra på.

Lämnar Dev och när jag kommer till jobbet och går ut ur bilen så upptäcker jag att de ryker en massa ur huven och de lös en stor röd lampa.. Så även jag förstod att de va något som inte stämde. Roligt med att jag behöver bilen nu när jag jobbar. Men fick gå. Behöver jag ens säga hur kallt de va ute? (-20!!!!!!!)

Men men nu sitter jag här på hälsocentralen med min brukare i tid och allt. Så de gick ju bra. Och far min skulle försöka fixa bilen där den stod nu så jag kan ta den efter lunch. Va skulle man göra utan han.


Virserum

Nu är vi påväg till Mor och Reine för att bli bjudna på middag. Så bäst såhär en seg och trött söndag :)

Solen lyser starkt och det är svinkallt. Himla tjusigt att titta på. Inget mer.


RSS 2.0