waiting for a better day

Sov dåligt inatt. Somna kanske vid halv tre, o sen gick jag upp halv sju...hade en massa marddrömmar. usch. Men sen gick jag o la mig igen vid tio tiden. Nu känner jag mig bara dryg. Borde hoppa in i duschen, men orkar inte. Ikväll blir det troligtvis krukparty i hfk stugan. Hoppas på att de blir trevligt för just nu e jag inte alls på humör för det.

Vi börjar bli sugna på att bege oss mot den andra lägenheten nu. Men jag orkar inte själva flyttningen..gah. men e ju ett måste. Våran nya säng kom igår, och den var ju kanon. Var lite halvt insälld mot den först om den skulle passa eller inte, för den är stor. Men den passa perfekt och fan va skön den va. E en sån man kan justera hårdheten i madrassen med, och sen e de en sån elektrisk så man kan ställa in olika ställningar. bra om man vill glo på tv eller läsa :) toppen.

Jag har även unnat mig lite o beställt kläder ifrån hm nu :) håller tummarna för att de kommer innan påsk.. 2 bh:n, 4 trosor, leggings, topp och ett gulligt litet nattlinne ;)

åh påskpyntade gjorde jag igår med. Var fan ute med carro o plocka påskris haha. Sen köpte jag små vita söta kycklingar o satte i. ser ut som små djävular. Passa perfekt i vasen jag köpte på ikea. Men inatt, var ju en katt på skiten och tog sönder foten på vasen så nu ligger de bara här på bordet. kattjävel.

1 år

1 år idag med Marcus. Vi har helt enkelt varit sambos i mer än 1 år nu. Flyttade ju in hos honom lite halv plötsligt kanske 2 veckor innan vi blev tillsammans, tillsammans. Lite udda kanske. Men kändes rätt väldigt tidigt. Vi hade våra små halv stela dejter i början, lite kul när man tänker på de. Och oj vilken annorlunda människa jag är idag än vad jag var för ett år sedan. Positivt, negativt? I dunno. Men jag har iaf Marcus ;) <3



Kärleksmums

Idag har jag bakat kärleksmums! höll på o gå åt helvete. Först kom jag på att vi inte äger någon elvisp. och det var ett måste. Sprang ner till Maria, och då möts jag av en lerig o hoppande hund. Hann alltså bara gå ner för trappen med en nytvättad jacka...suck. Sprang upp igen med elvispen o fortsatte. Och då upptäckte jag att våran bakplåtspapper var borta? Just de, lånade dom där under för ett tag sen. Så skrev fort till Maria, men då hade hon redan gått. Får jag fixa de på annat sätt.. blev o smöra in plåten ist. Allt var hur bra som helst. Skulle jag börja med glasyren..3 msk starkt kaffe! jaaha.. jag vet inte hur man brygger kaffe, o orka brygga för 3 msk! Så fixa de för hand. Tog sönder typ 3 sådana bryggpåsar, undertiden jag fixar de kommer jag på de som redan var i ugnen. Bränt! Då tänkte jag slänga ut hela skiten genom fönstret! Tog ngr djupa andetag... o skar bort alla kanter..de i mitten var ju fortfarande okej iaf. Hur jag än bär mig åt när jag ska baka blir de alltid ngt fel. Men dom blev faktiskt helt okej. Bjöd hit fröken Nelson efter de så vi tog en fika :) var trevligt.

För övrigt ganska övergiven.

Ikväll? jag vet inte.


Våffeldagen!

Nu jävlar har jag storstädat! skrubbat köksskåp, tvättat golv, bäddat rent, dammat, tvättat ja u name it, and I have done it! Så..nu har jag ruskigt jäkla ont i ryggen. ruskigt! får lägga mig ner o vila ut den lite sen tror jag.
Fick även besök utav oskyldiga Engla lite. Hon hade en strumpa på tassen. Maria skulle in till vimmerby på möte så då fick jag passa henne lite =) Har även nyss varit nere hos maria o hjälp henne lite med hennes hår.

Idag fyller Ann år, så vi blev bjudna på Våfflor o så hemma hos henne :) Planen var ju att jag skulle gå. Men nu vet jag inte längre. Den som lever får se.

Barnmorskan

HA! Idag tvinga jag mig allt upp för o kolla på vakna med the voice. Tog emot, men sa till mig själv hela tiden att jag kan gå och lägga mig efteråt ist. Så nu sitter jag här.. inte alls trött. Så får se hur de blir med de.

Igår var vi ju hos barnmorskan. Fan gillar inte henne alls! Hon lyssnar ju inte. Hon e verkligen hela tiden -"Allt kommer självklart gå bra, allt ser bra ut, tänk posetivt, allt är hur bra som helst" Man får lixom inte ha sina åsikter eller någon oro, utan hon har sin åsik och så är de. Okunnig tycker jag hon är helt enkelt. Ger mig tips om helt löjliga o onödiga saker med. Hon ville låna ut en avslappnings cd till mig, typ havsljud o skit som jag ska ligga ner o bara slappna av till.. Orka. Som tur e så låg inte skivan i o hon hitta inte skivan. Ne, hade man haft lite mer utav val o ork så skulle jag nog byta... men hon får la duga. Hon tog blod ifrån mig igen med. Men denna gången bara ett stick i fingret, innan har dom jämt tagit ur armen. Mitt blodvärde hade sjunkit ännu mer nu! hm.. tar ju ändå järntabletter o grejs. Får ta dom oftare helt enkelt. Hade sjunkit till 114. från början hade jag 141, sen sjönk de till 121, o nu 114. Var inte farligt eller något men de fick inte sjunka mer sa hon.  Jag vägde mig med. Jag har nästan gått upp 5 kilo under hela graviditeten. Rätt bra tror jag, inte lagt på mig allt för mycke iaf ;) Mätte gjorde hon med, vuxit 3 cm sen sist. 27 cm var de nu.

Efter besöket hos henne så åt vi på tre kronor :) hamburgartallrik till mig o en kungen till älskling. Yum. Idag är det onsdag, och marcus nämde ngt om hockey...igen! gah.



the key!

Vaknade rätt sent idag. Eller gick upp sent kanske man ska säga. Vaknade imorse innan Marcus ens gått upp o var klarvaken. Men vägra gå upp..Sen tog jag mig inte upp förrens vid tolv tiden hehe :) Men de var gött, länge sen. Fortfarande ångest över Vakna med the voice dock! Har riktigt spårat ut med de nu. Imon ska jag allt upp för att se att.

Idag ska vi till Barnmorskan igen när Marcus kommer hem :) Fick ju lite klagomål på att jag ätit för dåligt, men var egentligen bara just den dagen. Idag har jag ätit två mackor, lite kalas puffar och Daimtårta :D Tog även 1 järntablett o 1 Omega 3 tablett..så hoppas de inte blir något klagomål. Middagen kommer ju alltid när Marcus kommer hem så :) Fast jag hoppas ändå på att dom inte ska sno något blod ifrån mig. De vill jag ha för mig själv.
Igår, ja just de då fick vi nycklen till nya lägenheten :) Vi åkte dit och kolla o de kommer att bli riktigt bra! Vi tänkte smyga dit o inviga badkaret snart i de tomma med hihi. Tända lite ljus o drömma oss bort lite :) Men de hinner vi inte ikväll! Ikväll e de alltid tv-tittardag. Först dating in the dark, sen Desperate housewifes o slutligen Cougartown! Mycket bra.

Igår var de hockey. Från kl 19 - ja alldeles för länge! Höll fan på i typ 3½ timme. Hockey funkar ibland för mig. Men nu e jag lite sick på att.

Näe om man kanske skulle masa sig in till duschen nu...

M

Måndag igen och man försöker hålla livslusten uppe.

Helgen

I fredags. ja de var en ensam dag. Men jag kollade iaf på boondock saints 2. Jag tyckte den var bra. Inte bättre än den första, men det hade jag inte förväntat mig heller. Inte ofta något sådant sker. Men helt klart sevärd. Härliga grabbar.

I Lördags var de dags för Spa-party hos Therese i Mörlunda. Jag hängde med Maria innan till Ann, där de var lite "förfest". Jag fick ju bara titta på när flickorna drack sina groggar o snappsa dooleys. God, give me strenght!! Ja. Det är jobbigt. Jag satt o flörta lite med lilla Tino ist, himla roliga ansiktsuttryck killen har :) Jag fick ju såklart vara chaffisen ;) Fick köra Anns buss så alla fick plats. Det gick bra, men lite smått dryga var dom, vi kom 30 min försent o ändå hade jag typ gasen i hela vägen. Men de var lugnt, dom satt där så fint o vänta på oss :) Var väldigt trevligt måste jag säga. Var lite rädd för att jag skulle känna mig lite halvt obekväm, men icke då. De bjöds på skratt o fika så var väldigt trevligt. Fick även bebismjuka fötter o händer på köpet ;) Men tråkig var jag väl som inte köpte något.. lite ångest för det. Men tyckte faktiskt att de var för dyrt, lägger mina få mynt på något annat hellre faktiskt. Jag skulle ändå aldrig ta mig tid till o skrubba min fötter... Men för dom som gillar de så var produkterna super bra.

Efter de fortsatte partyt hemma hos Ann igen. Marcus o Thom dök även upp senare framåt kvällen, och vi kom nog inte hem förrens vid 01 tiden någon gång. Jag trodde de skulle bli redig håll i gång på tanterna men de vart faktiskt en lugnt kväll :) Trevligt men var nog drygast sista timmen tror jag. När vi kom hem blev de sängen på en gång, typ. Tankspridd.

Igår fick vi ett ryck och åkte till Vimmerby. Allt var ju stängt. Jag hade ju fått för mig att de stängde vid 15.. icke. Söndag ju! skit oxå. Så blev inget vettigt där. Virrade omkring lite sen drog vi mot H-fred igen. Vi tänkte bowla, men fick inte tag i några som ville eller kunde hänga med så vi bestämde oss till slut för att bowla själva! Men så var de tävling o skit så blev inte ändå. Senare på kvällen blev de Kinan ist med Sonny o Robban. De var trevligt. Alltid nice med kinamat! Efter de fick vi rycket o drog på bio. Wolfman. Att de görs sådana B-filmer fortfarande e ju tragiskt. Inget jag rekomenderar.



Brad Pitt

Nu ligger jag här i soffan under täcket o är uttråkad som vanligt vid denna tid... Fan missa vakna med the voice både idag o igår. Nu har jag varit lite halv slö. Igår vakna jag vid tio i nio, och idag halv nio. Så fick ju se sista halvtimmen iaf.. men var inget intressant. Kungafamiljen intresserar inte mig för fem öre.. Men jobbig tid o vakna på, kan jag lika gärna sova fram till tolv :)

Det jag roat mig med e typ o springa runt o peta på mina katter som e helt slut vid denna tid.. jävla nattdjur. Dom brukar störa min skönhetssömn så jag tänkte ge igen.. men tröttna rätt fort. Får bara hat blickar som skulle kunna få mig gå o dränka mig i toalettstolen el nått.

Det blev lite ishockey igår iaf.. Och för den jävla hockeyn så missa jag den bästa scenen i Troja på Brad Pitt! Men han e riktigt läcker i den filmen. Marcus höll med. Lätt att jag har ett freecard på Pitten! Maha. Man får ju drömma lite. Vi kollade inte klart på filmen iaf.. Blev väl o gå o lägga sig vid elva tror jag. Somna fort gjorde jag med.

Kom på de, att fan va skönt o somna om nätterna nu. Innan låg jag verkligen vaken nätterna ut. Det höll helt seriöst på o knäcka mig. Men nu har jag börjat lära mig också att inte bli omhållen om nätterna. Jag är ju mycket för närhet och att somna i famnen är bland de bästa, känna sig trygg o mys. Eller skeda! Men då ska ju självklart jag som ska bli omhållen o inte tvärtom haha.. Men hos Marcus får jag bara en rygg, o en rumpa uppskjuten mot en.

 


Jaha

Jaha, nu har Marcus somnat. raklång över sängen, alltså tar upp hela skiten. Visst att vi gått o lagt oss väldigt tidigt o så den senaste tiden..men kvart över nio går jag inte med på! Blä på honom. Ska hoppa på honom snart.

Vi åkte förbi våran lägenhet vi snart ska flytta in i och stod o kika genom fönstrerna för att se hur långt dom kommit med tapetseringen. Dom vart ju klara! :) Så man kanske får börja röra sig ditåt snart. Men fan, vart lite svårt när vi fick välja tapeter. Jag blev sur för vi hade hittat ap snygg tapeter, men sen visade det sig att det var bara en liten pärm vi fick välja ur. Frågade honom ändå två gånger om man fick välja precis vad som helst. "ja , ja det e bara o välja". Fanns väl helt okey tapeter där i men jag var inte på humör så jag bara peka på ngt..Så därför åkte vi förbi, för vi mindes inte ens vad vi hade valt till hallen o köket haaha =) mörkgrå hade de visst blivit i köket o såg inte riktigt vad de var i hallen. lite diskreta blommor tror jag. Resten av rummen var jag nöjd med iaf :)


Vecka 27

Idag är jag i Vecka 27 :) Nu går de allt undan. Växt riktigt mycke på bara två veckor. Marcus var så söt igårkväll o gjorde små anteckningar om hur förlossningen funkar o så. Är så glad att jag har honom vid min sida, han har verkligen varit super. Men skulle vilja se vårat lilla underverk nuuu.



Shopping i Kalmar

Idag blev de en ganska så impulsiv resa till Kalmar med Carro, Bella och Thesa :) Var härligt, för var redan ruskigt uttråkad vid halv tio imorse. Blev först Ikea, där gick vi i typ 2 år. Men hittade lite stuff iaf. 2 handukar, 2 vaser, ngn växt och toaborste bl.a! Små skit helt enkelt :)


































Efter Ikea vistelsen så åkte vi till den nya gallerian som ligger precis brevid. Parkerade på handikapp! he. Hittade en del där med :)




En Kofta ifrån Cubus.



Dessa skor blev jag riktigt kär i. Hur sköna som helst. 350 kr på skopunktern tror jag de var.



Sedan följde även dessa skor med, fick ett par på köpet :) Glasögonen kommer ifrån Cubus.


Jag e nöjd med köpen. Fårse vad Marcus tycker om att sen när han kommer hem ifrån Innebandyn. ;)

Melodifestivalen

Igår vart vi i Kalmar på Ikea. Blev inte o köpa så mycket, mer titta. Var inte så planerat kanske. Men blir nog att få köpa in lite nytt till andra lägenheten sen. Men tycker de e bättre att köpa grejerna när vi flyttat in så allt passar in o grejer. med mått osv. Helkroppsspegel står etta på min lista. Enda speglen jag har här e på toan, o den når jag knappt upp till haha. Pain, så en rejäl sån ska jag allt ha.

Sedan åkte vi vidare till Mönsterås till Marcus pappa o Anna. Fick vi hur god mat som helst. Thom o Maria kom dit också såklart. Och så titta vi på Melodifestivalen. Erik Saade säger jag bara. röstade till o med på honom! Inte likt mig. Men jag hade aldrig fått upp ögonen för honom om han inte varit med på Vakna med the voice. charmig kille! Och han hade lätt den bästaste uppträdandet med.

Alice o Hockey

Skjutsade min kärlek till jobbet imorse. Tänkte att jag skulle ha bilen idag. Får hoppas han tar sig hem på något vis :) Han skulle spela innebandy i eftermiddag, Och jag far nog iväg till Kalmar med Carro o Bella för att kolla på Alice i underlandet :) Dom verkar redan ha bokat, så hoppas de finns en plats kvar till mig. Ska se med flickobarnen med om vi kanske kan åka lite tidigare så vi kanske kan äta eller gå på stan eller göra något innan med så man får ut lte mer utav dagen ;) Men nu efter Vakna med the voice ska jag nog gå o lägga mig en svängis så jag inte somnar på bion.

Igår somna vi nämligen väldigt sent, var länge sen! ;) Så blev inte så mkt sömn inatt. Vi åkte till robban direkt efter att marcus kommit hem ifrån jobbet, och där blev vi bjudna på hemgjord pizza. Sen fick man titta lite på full frys med. Efter de blev de Hockey. Hv-färjestand såklart. Vi tippade med, gav 20 spänn var. Ingen vann.. Jag hade satsat 3-2 till hv. Var iaf närmast.

Nehe samla lite energi nu.

Hörs sen.

Kvinnodagen!

Vaknade tidigt som vanligt nu för tiden. Gick upp när Marcus just åkte till jobbet. Har blivit lite besatt av Vakna med the voice. Gillar de. Lite frulle o Vakna med the voice sitter faktsikt fint. Josefin Crafoord, där har vi en härlig människa. 38 år o två barnsmamma och hur skön som helst. Sån ska jag bli haha. Håller dock inte med henne om så mycke, men de jag gillar e att hon säger ju verkligen vad hon tycker hela tiden. På ett bra sätt. I like.

Mer Josefin Crafoord åt folket tycker jag.

Jag tror att Marcus o jag fick för oss o gå å lägga oss vid kl 22 igår? Jag har nog aldrig varit med om detta innan. Går o lägger sig vid 22 och går upp vid 06:30. Är detta bra eller ej? Jag vet inte. Får nästan lite ångest. Nu är de okej pga av Vakna med the voice. Annars, inte okej! Jag brukar annars vara den som är uppe hela nätterna o går upp vid typ 12-13. Not anymore.

Börjar oxå bli lite jobbigt hur jag ska ligga om nätterna. Ligger helst på sidan. Men måste typ ändra ställning hela tiden för ryggen, Och för att bebisen har disco i magen. Tycker nästan de börjar bli lite obekvämt. Innan var de bara mysigt o känna den lite då och då. Nu ser man hur de rör sig där inne o jag känner nästan varenda liten rörelse den gör. Men sen när den blir lugn o man inte känt den på ett tag bli man lite nojjig, slår man till magen lite så man ska få ngt livsteckan haha :D

Kvinnodagen idag med gott folk. Glöm inte de :)


Fredag

Fredag idag, känns väl som alla andra dagar.. Vaknade tidigt idag igen. Hade tänkt sova länge idag för har inget o göra idag o så går dagen lite fortare tills Marcus kommer hem med. Och så slipper jag slockna vid åtta tiden. Men icke. Har dock inte gjort så himla mycke vettigt idag. Typ bara segat. Marcus pappa kom förbi en sväng o hejja med :)

Igår åt vi på kinan med Robban, Carro o Målle. Underbart gott. Sen gick vi till Bella. Carro o Bella hade bakat en hello kitty tårta till Robban. Han fyllde ju år. Var fin o god ;) Hade ätit mer om jag inte vart så jäkla mätt efter kinan. Sedan fortsatte partyprissarna till metro på torsdagspub o jag o älskling åkte hem. Vi satte igång en film, men vi pausa o stängde av efter halva o gick in o la oss i sängen ist. Var så himla trötta! o han skulle ju upp tidigt så slockna rätt gött :)

Fårse vad som händer i helg. Vi hade tänkt åka till kalmar o gå lite på ikea o stan o sedan hälsa på Marcus pappa o Anna. Men dom skulle jobba så vet inte hur de blir. Har ni något på g så e de bara o höra av sig :)

OTIS

Marcus försov sig imorse. Jag vaknade till o tänkte att fan va ljust det e. Eftersom de brukar alltid fortfarande vara mörkt när han går upp. Så fråga Marcus vad klockan var, o han hel lugn, 07:20. Vi bara jaha okej o la oss till rätt igen för vi tänkte att de var 10 min kvar då. (Han brukar gå upp vid 06:30) Men sen tänkte jag till o bara vafan men du börjar väl vid 07 ? Hehe ja då flög han upp. Då hade han ställt klockan på 08:15 igår innan vi skulle lägga oss? Han e skum. Men han påstår att de e jag som ändrade de så att jag skulle få behålla honom lite extra länge. Kanske man ska börja med ;)

Men jag var klarvaken efter de o kunde inte sluta tänka på kladdkaka. Så jag ställde mig o börja baka i morgonrocken vid halv åtta. Det var ngt nytt. Kolla på vakna med the voice med, himla kul tycker jag. Har tvättat med, massa jobbkläder till Marcus :)

Nu ligger jag o kollar på en film på Canal+Comedy. Otis. Står att de e skäck med de vet jag inte. När jag börja titta på den blev jag bara äcklad, var en tjockis som kidnappade unga tjejer. Men konstigt nog e den lite små kul på vissa ställen. Gillar den. Den är bra, en tjej lyckas rymma o hennes familj ska ge igen på kidnapparen men råkar ta fel o tar hans bror ist.

Händer idag då?


3 Mars

Igår kväll fick jag finbesök utav Emmy o Carolina :) Var trevligt, blev o käka tacos o kolla lite på tv o snacka skit. Har även framkallat alla kort ifrån Mexico nu, så vi gick igenom dom :) Snart ska jag nog försöka trycka in dom i fotoalbumet med. Marcus ville ta med sig de till jobbet imon så hinner nog de tills innan han kommer.

Sandra har varit här idag o hejjat lite, skulle bli en snabbvisit som blev typ två timmar :) Så så snabb var den inte men vi hade mkt o snacka om ;) När man väl har kommit igång så!

När Marcus kommer hem ska vi till Golvmästarna o välja ut tapeter till nya lägenheten :) Alltid kul. Schysst är hyresvärden iaf, vi fick välja precis vad vi ville, och till alla rum, hall plus kök :) Vi har oxå äntligen beställt en ny växellåda nu till våran gröna saab som blev snodd för ett tag sen men hittad med trasig växellåda. Så den ska vi förhoppningsvis få igång snart igen så jag oxå kan ha en bil om dagarna.

Spagetti o köttfärssås har jag på min önskelista idag, får se vad herren säger om det


Fosterljud

Lyssnade som sagt på Hjärtljudet igår. Det slog ju absolut inte Ultraljudet som vissa tycker. Men självklart var det kul, 140 slag i min. Eller det varierade himla mycke, men de var de som skrevs på papprerna iaf =) Har ju hört lite myter om att om det är en kille så ligger det under 140, och är det en tjej över. Mitt blev i mitten såatt där kan jag nog inte få ut så mkt info ifrån.
 Dom tog blodprov på mig denna gången med, uscha gillar jag inte. Fick lite klagomål på mitt blodvärde, hon såg allt att jag inte ätit ngt på hela dagen.. Måste skärpa mig lite med de. Hade sjunkit från 141 till 122. Konstigt eftersom jag fick ju verkligen inte i mig ngt alls i början o då såg allt hur bra ut som helst. Jaja, skulle börja med lite järntabletter iaf. Jag har ju inga problem med o äta längre så =) Hon mätte o grejer med o allt såg bra ut, var lite rädd eftersom alla säger att magen e så liten. Barnmorskan sa att det syntes mindre på dom som hade bättre magmuskler? Haha, vilka muskler? Och att de syntes mer på dom som tidigare haft barn med eftersom magen då inte orkar lika mycke. Men men hon sa iaf att min mage inte alls såg för liten ut. Så de så ;)

Men barnmorskan verkade stressad o inte så pratvänlig. Var synd för jag har så många frågor. Men hon kändes mer som piss i motvind så höll några för mig själv. Fick dock ur mig om jag fick göra ett till UL... Men näe. Kanske lite längre fram om jag fortsätter o tjatar. Men dåligt tycker jag. 

Marcus var helt underbar igår. Innan vi skulle gå o lägga oss så la han örat mot min mage, vi läste att man kunde höra barnet ibland, alltså hjärtslagen så vi testa. Men han trodde inte att de var barnet som han hörde utan bara min puls. Men han kunde känna varenda rörelse sa han =) Jag kunde känna hur barnet tryckte sig emot honom, och den blev genast riktigt livlig. Var inte alls samma grej som när han bara lagt handen över. Nu vill vi verkligen att krypet ska växa färdigt o komma ut! Fick ett sms imorse av älskling där han fråga om vi inte kunde åka o föda nu, Javars jag hade inte klagat. Skulle nog vilja spola fram tiden tills de e dax =)

Jag är idag i vecka 25 :) 
På bilden är jag i Vecka 23 o ligger på playan i Mexico <3

 

RSS 2.0