Ulla-red

Har varit o lämnat av Devin hos sin mormor. Blev såklart lite fika o snack med. Kolla igenom lite bilder o så som tagits genom året. Anledningen till att han ska vara där e för att jag ska dra till Ullared imorgon. Kl 5 åker vi! länge sen man gick upp så tidigit. Men de ska säkert gå bra. Lite blandade känslor inför detta ullared besöket. Har en känsla av att de kommer vara äckligt mkt folk imon eftersom de vart löning idag. Får nästan panik när de e för mkt folk, speciellt där, galna kärringar o sura gubbar som fäktas med sina vagnar. Men men, e riktigt shopping sugen iaf o hoppas de inte kommer gå allt över styr. Har riktat mig in på Devin-grejer mest. Sen lite dekoration till lägenheten. Sen julklappar, fan va jobbigt de e med julklappar. Tänker inte lägga så mkt energi på de.. får ju bara ångest. Hittar jag ngt som klickar så tar jag de annars får de va.

Hoppas även på att de inte kommer att vara ngn kö in, för helvete o stå där ute i snöyran. Gash e redan trött på vintern! Borde egentlige flytta till varmare breddgrader, eftersom jag hatar detta rusk. Och det e typ hälften av året som e skit. Visst, fint... men e mer jobbigt än fint. Efter jul får de gärna vara borta. Men har hört rycktes väg att de inte är fallet. Ska tydligen bli som förra vintern, om inte värre. skit!

Hoppas på en lyckad shoppingdag imon iaf :)

Gubbe!

Devin o Marcus ligger i sängen, Devin snackar med katten och Marcus läser en bok (!!!). Verkar vara en världelös bok dessutom. Jävla osocialt! 

Jag har fått lägenheten städad idag iaf. Nästa steg borde vara o rensa min garderoben.. Måste lära mig o slänga. Marcus tjatar på mig, för han får inte ens plats med sina kläder. Han får endast ett litet fack sen har han resten på möblen brevid. Inte ens jag får riktigt plats med mina kläder. Ingen ordning alls! Omöjligt att ha ordning i garderoben ju. Devins garderob e dock rensad och organiserad! De fixade Marcus i jag i helgen. Klapp på axlen för oss.

Vi var o handlade idag till Marcus Farmor med, drog med oss Robban som ett bihang. ;) Lagade korvstoganoff med ris. Sjukt gott! Sen satt vi o rullade tummarna lite tsm. Robban o Devin tog en match i innebandy med...

 Nja vafan jag får väl ta en mammatidning o lägga mig brevid gubben.

Vuxenpoäng

X

Nå, vad fan hände? Jag skulle ju ta tag i lite saker idag tänkte jag ju.

Vilken Tisdag som helst.

Marcus jobbar över idag. Så han e fortfarande på jobbet stackarn, och min mage kurrar ganska bra nu. Kommer nog inte kunna vänta in honom så får laga ngt till mig själv ist. Devin ligger o sover inne i sovrummet, joinade honom ett tag innan, shh. Har nog varit ganska lat idag. Hade tänkt o städa o få iordning, men kom inte hela vägen jag velat, men en bit iaf. Lite nytta gjord. Ska strax sätta igång tvättmaskinen med.

Sitter o letar o letar efter en ny bilbarnstol. Ah svårt, hittar inte riktigt någon som klickar. Eftersom vi hyr den vi har nu så måste vi ha en ny fort för vi har den bara till 15 dec plus att han har redan börjat växa ur den.De löser sig!

Började ju med gröt till lillen för ett tag sen, han gillar de verkligen. Märker att han inte e lika förtjust i flaskan längre.. Bra? dåligt? vet inte, flaskan e ju så smidig.

Ikväll e de tv-tittarkväll! Desp o Cougar :)

Hagadal

I Söndags var i iväg till Hagadal för att bada lite med Devin :) Var hur kul som helst! Han fick plaska i både mellan bassängen och i trollskogen. Så skippar nog babysimmet helt nu så kan vi alla tsm åka och bada ist, var mycket roligare =) Och vilket tålamod Devin hade, fick duscha o klä på mig o allt sånt utan ngt gnäll. haha sen e han redan en liten tjejtjusare! Precis innan vi skulle gå upp kom det fram en liten flicka som länge spanat in Devin, och så fort Devin fick syn på henne så kom världens smile upp! Han följde blicken efter henne hela vägen ut ur trollskogen.

Hann knapp lägga ner honom i vagnen innan han slocknade så Marcus o jag tog en liten fika inne i hagadal med. Var ju inte igår Marcus var där som just fått reda på att dom slutat o sälja dom där varma chipsen haha. Var ju typ hundra år sen. Men håller med dom borde varit kvar!

Det har varit en helt underbar helg. Very much love

Lördaa

OJ idag har vi faktiskt fått lite gjort! Marcus e helt done med garaget nu. skööönt!
Jag har städat, tvättat, bytt lakan och även faktiskt rensat våran stora garderob. Så nu kan man iaf gå in i den och det finns massa plats över för att kunna samla på sig en massa annat skit. Hittade två sånna sänglampor man sätter upp på väggen, vilket inte var dom vackraste så vi tänkte slänga dom, men sen fick jag den genigaliska ideen o sätta fast dom bakom sänggaveln. Så blev ett skit coolt ljus bakom sängen upp mot tapeten. Jag är inte så dum som Marcus ser ut.

Nu e jag vrål hungrig. Har inte ätit något alls idag. Kom helt in i min röjamani. Men nu har vi varit iväg o handlat på Willys. Blir spagetti o köttfärssås :) Tänkte hyra Sex and the City 2 med. Hört både de enda o de andra om den, men vill ändå se den.

Ännu en mys lördag med dom bästa killarna i världen!


Freidag

Igår vart det lugnt. Robban kom hit med chips o dipp och en film. Fan hette den nu igen... Year one? äh säkert fel, men var en komedi. Den bjöd på en hel del skratt. Efter den filmen blev de lite paus och Thom o Maria hann även komma o hälsa på lite. Fick se hennes nya lilla vovve Jason med :) Sen fick även Robban tag i gitarren och då vakna Devin till liv, gu så han skrattar när den kommer fram. Han ville verkligen inte somna utan han skulle vara med. Såg att han började bli jätte trött vid nio, så gav honom mat o satte på honom pyjamas. Han somna under mattiden såklart. Så fick kämpa med o få i mitt sovande bebis alltihop! Tog tid! Sen när han väl fått i sig allt, så vart han klarvaken!? haha, japp han ville inte ge upp. Han slockna dock som en stock sen strax innan Robban gick. Var ju bra, för han vakna ju inte förrens typ 11 imorse då. Så sovmorgon e ju alltid välkommet!

Marcus e nu iväg o röjer i garaget. Ja de skulle egentligen skett förra helgen, eller helgen innan dess? Men ni vet hur de blir. Nu har han iaf fått tummen ur röven o tagit tag i det. Jag ska nog gå in o mysa lite med Devin nu innan vi ska klä på oss och göra oss iordning för dagen. Vi har absolut inga planer som helst idag. Så vi får se vad som händer :)



Årets mamma!

okej jag har kanske hittat en ny idol! Katrin Zytomierska. haha vilken stjärna. Visste ni att hon blev utsedd till årets mamma? Ja de e sant. och så klockrent! E precis vad som behövs. Nu e hon lite föör rebelbisk men det är nog de som behövs för alla trångsynta! Finns för många. Här kommer lite tips o svar ifrån henne om graviditet o barn:


Hur försiktig ska jag vara under min graviditet med aktiva rörelser som träning och framför allt löpning?


Katrin svarar: Du kan springa, hoppa, träna, knulla bäst du vill! Det finns inget som är farligt för barnet i magen.


Kan jag dricka alkohol när jag är gravid?


Katrin svarar: Ja men visst kan du det! Men du ska inte dricka för mycket. Ett halv till ett glas vin kan du dricka när du känner för det. I många länder anses det till och med nyttigt för barnets utveckling. I Sverige har många tyvärr fått det om bakfoten. Det har att göra med den felaktiga alkoholpolitiken som vi har.


Tycker du att jag ska ta bedövning vid min förlossning?


Katrin svarar: Jag tycker att du ska planera ett kejsarsnitt. Det är inte mänskligt att utsättas för den här typen av smärta.


Vilken sovmetod ska jag använda mig av?



Katrin svarar: Ingen metod. Du ska låta din bebis sova på mage och du ska klappa och eventuellt buffa lite i rumpan tills den somnar.


Min bebis kräver att jag underhåller den hela tiden.


Katrin svarar: Det gör den inte. Det är du som tror det. Låt den ligga i gymet och gurgla för sig själv och rusa inte dit för minsta pip.


Kan jag lämna bort min bebis till barnflicka?


Katrin svarar: Du kan lämna bort din bebis till en proffsig barnflicka som har erfarenhet av barn. Du vill inte att din bebis ska bli beroende av dig för då får du ett väldigt jobbigt liv.


Vad gör jag om min bebis inte tycker om viss typ av mat?


Katrin svarar: Din bebis har ingen aning om vad den tycker om och inte tycker om. Det är du som bestämmer vad den ska äta. Man kämpar på lite extra med torsken och grönsakerna men man ger inte efter. Och man ger inte sin bebis frukt i onödan. Socker är inte bra.



Nu tappar många hakan va! Va dricka när man är gravid!? "näääe". Ett halvt glas vin tror jag faktiskt på att det inte är skadligt någonstanns om man skulle kanske ta det en gång i månaden. Och ja till o med nyttigt tror jag. Men jag skulle nog aldrig kunna sätta det som ett tips som hon gör. Riktigt vågat. Jag skulle heller aldrig göra det för om jag vart gravid så skulle jag inte ha någon som helst behov utav det.
Sen det här med när man e gravid så får ju folk för sig att man blir helt handikappad. SUCK. Nej.
Här e väl en grej jag säger emot helt. Bara för att hennes förlossning var hemsk o sluta med kejsarsnitt så e hon ju helt knäpp o säger att alla borde göra kejsarsnitt. Jag ville ha kejsarsnitt, men är nog glad såhär i efterhand att jag inte fick det.
Sen nu om att bebisarna ska sova på rygg. Ja jag vet inget om de... Jag har ju haft min lilla kille på rygg jämt för att det är sagt så. Men han har ju blivit jätte platt i huvudet. Så jag skulle väl säga strångt att ha dom på rygg iaf dom 3 första månaderna. Sen tycker jag att dom är nog utvecklade. Men min son vill inte sova på mage, så han sover på rygg. Men annars hade jag nog velat ha honom på mage för att kunna rätta till hans huvud. Det sägs ju att dom flesta barnen sover bäst på mage.
Åh det viktigaste. Många får för sig att när man får barn så e livet slut. Alltså ens frihet e boorta! Man kan inte festa mer, man kan inte ha egen tid, man kan inte åka iväg på något. För då är man så egoistisk och elak mot sitt barn. Herregud! Som katrin säger man vill ju inte att sitt barn ska bli beroende av en. Jag anser att det är nyttigt att barnen får se andra ansikten oxå. Speciellt lättare när man är två och uppfostrar. Har man någon man litar på och vet ens barn trivs med ser jag ingen anledning varför man inte kan ha den som nanny lite då och då. Man måste även få ensam tid tsm med vänner eller kille eller vad som för att må bra. Hatar när folk som kommer fram till en om man är ute och undrar va i helvete? Har inte du barn? EH JO? vad e problemet. E ju inte precis som om jag lämnat honom ensam i sticket? Han har en far, han har en mormor osv. Plus att han sover oftast ändå om man e ute på kvällen. Han är ju med mig varenda dag annars. Och oj så glad han är när han får komma till mormor tex, eller får ensam tid med pappa. Jag ser det hela som en bra grej för honom än att bara vara "egoistisk" som tyvärr måånga många tänker om man vill ut ibland.

"ah men är fest viktigare än ditt barn eller? fyfan"

Idioter i mitt tycke. Så go Katrin ;) Är ju självklart att ens barn alltid kommer i första hand, självklart! Men det betyder inte att man inte kan få göra roliga och barnfria saker för det lite då och då. Plus att om man har varit iväg en dag så får man den där saknaden och orken och allt sånt som behövs för att pigga upp vardagen ibland. Blir automatiskt mer uppmärksamhet till bebis :) Så jag tycker inte man ska vara rädd för att släppa iväg sin bebis ibland!




Crafoord

En annan sak jag måste prata ut om nu är att jag har tappat lite för Josefin Crafoord. Gillade henne skarpt innan. Och då vet jag att jag typ var den enda. Men tyckte hon var hur skön som helst. Men jag följer inte Vakna lika mkt nu som jag gjorde när jag var gravid. Men det lilla jag sett av henne nu den här hösten har hon verkligen sjunkit! Visst hon har alltid varit dryg o rak och en liten diva. Men innan på ett skönt sett! Nu tycker jag bara hon e elak. förlöjligar..oj svårt ord. säger man så....för-löjlig..-ar? Ja, hon förlöjligar alla tycker jag och sånt e verkligen inget jag tål.  

Men de e tråkigt...hon var ju lite utav min idol. Jag har ju typ ingen idol, och nu blev jag av med mitt enda. skit! Men vill inte ge upp hoppet om henne ännu.



sleepy

10 timmar. Så länge sover min lilla skrutt minst varje natt i sträck. Han somna igår vid 10, och började joddla lite vid 8 imorse. Hämtade in honom till mig o gav honom mat o myste lite. Sen nu har han lärt sig. Sen somnar vi om! har lixom blivit en liten tradition nu. Men idag kunde jag faktiskt inte somna om. Men han gjorde. Jag försökte, de roliga med honom e att han går verkligen efter mig. Han små kikar på mig för o kolla om jag e vaken eller inte. Så så fort jag hade mina ögon öppna börja jag märka att han sträcker på sig för att vakna till. Då stänger jag mina ögon fort som fan! Och då gör han samma sak o somnar om. Sen märker jag hur han kan ligga o småkika på mig för o se om de e dax för att gå upp el inte! haha. Som om han väntar på mig, trodde inte bebisar hade ett sånt sinne ännu. Men det e bra eftersom jag sovit så dåligt om nätterna. Men inatt sov jag faktiskt bra :) Annars kan han låta mig ligga där o sova fram till 12, 13 innan han vill ha mat igen. För då går de inte vänta mer.




3 veckor gammal :)


9e månaden och plattmage!

hörreni, här om dagen såg jag på tv. Tyra banks show. Då var de alltså männsiskor där som gått i 9 månader utan att ha fattat att dom varit gravida. Sen till deras förvåning har det ploppat ut bebis ur dom out of the blue. När jag hörde detta tänkte jag att de måste ju ha varit ett par riktiga tjockisar! Men nej. En tjej, en normalt smal tjej som tur e hade ett stadigt förhållande och var student. Hon vakna upp en dag med smärtor i magen. Hon var inte själv utan hon hade sin rumskamrat där med. Som inte kan ha varit så vettig? Men iaf, den gravida tjejen som måste varit riktigt naiv gick in på toaletten och fortsatte hennes plågande där i tron om att det snart skulle gå över. Sen till hennes förvåning såg hon ett bebishuvud mellan benen? Tänk er tanken. Tänk om ni skulle få en bebis inatt. Ja ganska chockerande va. Lilla flickan hon födde dessutom trilla ner i toalettstolen o tog sitt första bad. Där ryckte väl rumskompisen in o fiska upp henne! 

Det jag tycker är det mest fashinerande över detta var att magen hade inte växt ett enda dugg! I 9e månaden var hon helt platt på magen. Hur får allt plats!? Det var en helt normalstor bebis. Och hur fan kan man inte ha känt att man haft ett liv inuti sig själv? Speciellt när de måste ha varit så trångt!

Tyra frågade om mensen. Jag menar efter 9 månader upptäcker man väl att man kanske fått en utenbliven mens. Jag antog helt enkelt att hon gick på piller som gav henne utenbliven mens forever. Nej men så var inte fallet Kondom var hennes preventivmedel. Så... hon säger att hon brukade ha oregelbunden mens... oregelbunden..Mja sådär varannan 9onde månad el? hahah ne men fan coolt. Och det är inte de första fallet utan det finns många!


Aquabike

Carro drog iväg mig på ett aquabike pass idag. Aldrig gjort innan så, check! Var faktiskt inte så jobbigt, men det e väl vad man gör det till? Jag försökte då faktiskt men fick nog lägga mer tid på att hålla balansen och försöka stanna kvar på samma ställe. Men nydushad o riktigt ren o go nu iaf.

Devin sitter i sin pappas knä just nu o e helt exalterad över fotbollsmatchen som visas på tv. Sverige - Tyskland. Boring match tycker jag men tydligen inte han. Han snackar o gurglar o gör en massa härliga ljud haha :) Skit söt i sin lilla alfonsdräkt.

Är lite sugen på att dra till Ullared snart faktiskt. Jag har fått med mig mor på att oxå. Men en eller två till skulle vara hjärtligt välkommet så man kan dela bensinkosnaderna. El ska man bara dra till Ikea ist? thats the question.


Catch..up

I lördags drog jag och Devin till Virserum o hängde hela dagen. Kollade på allt vi spelat in med honom. Fattas bara nu vart bandet mamma spela in när Devin inte alls var många dagar gammal tagit vägen. Sen fick jag riktig god mat där med. Kycklingfile´med ädelost i mitten och invirrat i bacon, till det potatisgratäng.

Framåt kvällen lämnade jag min son hos mamma och for vidare till Robban där det var dags för pokerkväll! Gick väl inte sådär super för mig... Men Marcus vann, båda gångerna! Lite otippat. Så där blev hans plånbok lite fetare iaf. ;) Vi begav oss hemmåt runt 5 på morgonen skulle jag tro. Och då var de inte sovdags heller utan matdags! Marcus fixade kyckling och pommes till Jc-Niklas och mig. Ja och han själv såklart. Efter de har jag inte en aning om vad klockan hann o bli innan vi var nerbäddade. Men strax innan tio plingar alarmet på min mobil iaf. Då ska jag iväg och hämta upp min son hos mamma. Ja de e inte lätt o vara "discomamma" haha. Men han hade nog inte ens märkt att jag hade försvunnit, för han sov när jag åkte, och hade inte ens klivit upp ur sängen när jag kom. :)
Senare på söndagen drog Robban, Carro och vi till Kinan och åt gott. Marcus första farsdag :) Skönt att Devin kan sitta i en barnstol nu med. Men stekta äggnudlar med kyckling och grönsakar satt så jäkla fint. It always do.

I måndags var de innebandyträning och de gick bra =) vill till o med fortsätta efteråt. skönt o träna igen var år o dar sen man gjorde det.

Igår åkte jag med Devin till Bvc för att ta 2 sprutor på stackarn. Vad ledsen han blev, men gick över så fort sprutorna var väck. Inatt fick han lite feber, och hosta? Så han fick ligga mellan mig och marcus. Var väl mest jag som tyckte han kunde de... :P ah mysigt. Var nog första gången sen han bara var någon vecka. Men inget jag ska vänja honom eller mig vid. Ringde rådgivningen imorse med för o höra om hans hosta, perfekt att han just då hostade för henne i telefonen haha. Hon bara skratta o sa att det var ingenting, säkert bara en liten förkyldning o slem. Inget som skulle hålla oss inomhus för de iaf. Skönt.

Hade tänkt o lägga ut lite bilder men fan nu muppar de till sig här igen. kan inte föra över bilderna till datorn... fårse när de kan lösas.

Jag då?

Fredakväll o jag sitter här o e inte trött. Mina killar har redan somnat för länge sen.. Ganska tråkigt.

Jag och sonen var en sväng till Målilla idag o hälsa på Sandra som flyttat dit. Bor i min farmors gamla lägenhet. Och lägenheten brevid där jag bodde för ett tag sen. Så var ju inte igår man var där så de var nice. Marcus hade ju fotbollsträning. En fredags kväll. Eller jag menar, VARJE fredags kväll. Det är fortfarande inte rikigt okej för mig. Han e ju så trött efteråt o e trååk. Igår var han ju iväg med jobbet och åt middag på brygghuset i Vimmerby med en massa tanter. Ja då menar jag en massa, typ 50-60 st. Trivdes han nog hah. Nä men jätte lustig event, sen skulle alla dessa tanter till hans jobb och så skulle dom gå igenom lite bilgrejer :S En torsdagskväll? tanter? bilar? Var tydligen bara jag som tyckte de var konstigt.

Imon bitti ska han iväg till garaget o hjälpa min far med hans bil lite och sen röja. Han ska inte ha kvar garaget längre nämligen. Och e ju kanske inte lite som måste röjas där inne. Han har fullt upp min man helt enkelt. Hoppas han hittar lite tid för mig med snart.

Vad gör jag då? Jo jag har ju fått låna 6e One tree hill boxen nu utav Anna. Så jag har ännu en gång hamnat i min lilla bubbla och i deras värld. Kommer bli jobbigt när den tar slut.
Sen har jag kommit in i en period där jag e som en slempropp på Devin. E nog efter serien. Sitter o tänker på hur de skulle vara om jag skulle mista min underbara lilla kille. Så sitter jag där och kramar honom så hårt som om de vore sista gången eller något. Stackars liten haaha. Nej hemska tanke.

Nej man va fan, kan ingen komma o slå mig riktigt hårt i bakhuvudet så jag deckar? Vill ju sova nu och vara pigg imon. Blir kanske lite pokerspelande imon. Jag vet dock inte riktigt hur man spelar. Men kan väl inte vara så jäkla svårt.


oaa0a

Var så himla trött så tog min son o så la vi oss i sängen. Vi somna på direkten båda två. 1½ timme senare vaknar jag upp i nästan chock o undrar vart jag befinner mig. kolsvart hade de blivit då. Trassla mig ifrån Devin och smög mig upp o han sover faskien fortfarande. Fårse när han upptäcker att jag är väck! ;)

Ikväll jobbar Marcus över. Så får se när han trillar in. Hoppas de inte blir allt för sent. Vid nio börjar ju Desp! ;) Fast hans favvo e cougar town. o innan dess lär han ju vara hemma. Ja just de sen har jag ju även fått låna 6e One tree hill boxen nu! Så hinns nog med ett avsnitt ikväll med

ooh läste nyss på Katrin Zytomeirskas blogg, lite kul hon har oxå fått kala fläckar och börjat bli flint! Men vet ni, mitt e iaf igång på att komma tillbaka.

Nu tycks jag höra ngn mumlandes inne i sovrummet. Bäst o kika!

peace


Lite update!

Ja var ett tag sen jag skrev nu. Men de e bra. Varit fullt upp, känns som om jag börjat få ett liv igen helt enkelt :) Allt är verkligen super.

Så vad har hänt...Jo Devin döptes ju i Söndags i Lönneberga kyrka :) Allt gick galant och maten räckte till alla o lite till. Vilket jag hade varit orolig över så schi fick jag. Hans gudföräldrar är nu Kim och Emelie :) Kunde nog inte varit bättre.

I Lördags så var vi och firade Reine som fyllde år. 3 utav hans döttrar kom med som jag inte träffat på jätte länge. Och 2 utav dom har ju fått barn nu med. Leia som är lite över året och lille Wille som jag inte riktigt vet hur gammal han är eftersom han föddes 2 månader för tidigt. Så har aldrig sett ett sånt litet liv! helt otroligt.

I fredags var vi åt centrum och fikade tillsammans med Maria. Sånt borde man ju faktiskt göra lite oftare.
Rolig jag e o drar upp allt baklänges. jaja

Ja måste ju säga att fan de går bara bättre o bättre för varje gång på innebandyträningen nu. Minns dom två första gångerna då träningsvärken var hemsk. Men nu har jag inte ens träningsvärk och jag orkar lätt med i tempot nu. Igår satte jag till o med 12 mål. De ni. Får se om de håller i sig...*tar i trä*

Idag har jag och Devin varit iväg på föräldragrupp. Fikat och snackat bebismat. Trevligt. Fick inte väga min klump idag, jag som vart så nyfiken. Men vi ska dit nästa vecka för det och för ett par sprutor. Han blir ju 5 månader. aaah jag skulle kunna mala på i evigheter hur underbar liten kille jag har. Jag försöker knipa igen för finns ju inget träligare för annat folk o lyssna på det. Men han är det, totalt underbar. Man kan inte känna annat än lycka när han skrattar mot en.










Helgen

oj i helg hände de grejer. Fullt ös. På fredagen kom ju Carro på fika. Senare på kvällen blev det lite impuls till harrys. Dagen efter de ville jag dö. Men det var bara te att bita i de sura äpplet o dra till syrran i jönköping. Halloweenfest. Jag blev en tyroler flicka! Fast alla trodde jag var pocahontas... Måste kanske införskaffa en blond peruk. Jaja. Mycket trevligt. Köpte galet mycket grejer till Devin med på a6. Eller kan väl aldrig bli för mycket?

Efter mycket om och men hitta jag en klänning till mig med som jag kan ha på dopet. Men inte riktigt de jag var ute efter, men vafan. Svart klänning..? funkar de på dop(?) Får de göra nu.



Carro o jag på harrys.



Halloweenfesten. Finns fler bilder på Face.

RSS 2.0