Jobblördag..

Körde fifa med grabbarna halva natten. Tobbe o jag regerade. Men sen va de o gå upp halv åtta! Och nu e jag på ett nytt jobb som suger!! Ögonlocken hänger ner till knäna och minuterna känns som timmar! Och jag ska vara här ända till kl 18! Död.

Niklas fråga om jag ville köpa hans takida biljett... Men näe va? Eller? Jag sa nej till han iaf, men mest för att jag inte kan bestämma mig.


Yummi

Åkte förbi Maria igår o catcha upp, hinner hända mycke på en månad. Va trevligt och hon ville eventuellt låna min snorungen lite på fredag :) lär han gilla! Dom har väl lite o catcha upp oxå, en månad i hans ålder e mycke!

Sitter nu på jobbet, väntar på att kl ska bli halv så jag får åka hem. Har bakat här idag och målat :) men nu har mina brukare åkt hem så rullar tummarna.. blir att jobba här imon och på fredag med. Stormtrivs så mig gör de inget!

Ikväll blir de krukparty ;)

 


Nighty nighty

Allt gick superbra på dagis! Jag stanna kvar där i en 30-40 min, han ville inte riktigt släppa min hand i början men tog inte så lång tid så glömdes jag nästan bort bland allt lek o han vinka glatt hejdå sen. Så skönt! :)

Drog iväg lite till Fia efteråt o blev bjuden på gofika! Länge sen vi sågs nu så hade en del o ta fatt ;) mycket trevligt!

Sen hämta jag upp Dev o vi drog vidare till farbror Rubert. Blev fotboll o lek i parken :) bra dag! Helt slut nu så lite greys anatomy sen sleepa. Nighty nighty


 


Klister

Blev väckt av jobbet strax innan sju om jag kunde rycka in. Tog en snabb titt på Dev som ligger brevid o sover.. Hade inte hjärta till o väcka honom o skicka iväg honom på dagis sådär stressat. Så blev ett nej.. Även att jag veeerkligen behöver jobba nu. Men han har ju inte varit på dagis på över en månad nu. Så tänkte att idag får han mjukstarta lite.

Så ska se om han vaknar snart så åker vi dit så kan jag vara där ett tag med honom o sen går jag hem lite o så att jag e tillgänlig om han nu skulle vilja hem. Så att de inte blir en lång dag direkt heller. Han har dock tjatat om dagis så tror inte de kommer bli ngr problem men nu har vi ju suttit ihop som klister han o jag.


Tipspromenad.

Drog ut i blåsten på tipspromenad med Carolina o Robert imorse. 8 rätt. Ganska okej, eftersom jag gissade på typ alla. Tror jag kunde en fråga. Allmänbildad? Hm.

Nu ska jag iväg o jobba! 13.45-22. Och de kommer bli kämpigt känner jag eftersom jag varit uppe sen 02-03. OMG.



Sweet Sunday

Oooooch här med förklarar jag oss nu back in business! Aa. Förutom Marcus då. Men vilken lättnad, Dev började hoppa i sängen med gap o skratt igår kl 8 på morgonen.
Och jag som funderade på o åka in akut dagen innan. Dom här i hultsfred tyckte de men inte dom i Västervik. Var rädd att han skulle bli uttorkad.

Men men nu har vi iaf just ätit frukost. Skönt o se han äta igen. Gröt, leverpastejmacka o blåbärssoppa har han tryckt i sig nu och verkar nöjd.

Nu måste vi bara jobba på o vända dygnet rätt igen...



Sickness

Fy va jobbigt de börjar bli o vara sängliggandes 24/7..när man själv inte ens e sjuk. Men får inte lämna Devs sida. Han är dock bättre nu än va han va innan, men fortfarande väldigt orkelös. Och de lilla han äter åker rakt igenom honom stackarn. Inte nog med de så blev M sjuk igår med. Så två sjuklingar..

Jag har inte ens hunnit packa upp min väska ännu. Hoppas verkligen att min plutt känner sig ännu bättre imon.


Dev

Min lille Dev har blivit sjuk, började igår. Så hela dagen har vi legat nerbäddade i sängen. Förutom då vi ägnat massa tid hos Doktorn. Tagit prover mm. men ännu vet vi inte vad det är. Stackars min bebis :( Avvaktar tills imorgon.


The mall

Idag kom min kusin o desire. (bara 3 timmar försenade..) o hämta upp oss. Vi pkte iväg till ett stort köpcentrum. Hittade massa saker jag ville köpa, men tänkte ta en runda först o sen gå tillbaka o handla det, ni vet checka av alla grejer innan man köper första bästa. Men fan så irriterad jag blir på att jag alltid tänker så.. För går jag tillbaka?? Nej. Så blev inte så mkt köpt. Men får en chans till på tis. För nu har vi beställt en tatueringstid till Marcus. :)

Såldes typ världens sötaste hundar där med... Vill ha med mig allihop!


Adventure

Idag drog vi till en stor affär som sålde en massa barnkläder. Köpte lite skor o annat till Dev :) efter de blev Armando lite impulsiv och vände bilen o vi drog ut mot skogen för lite äventyr! Åt gott och barnen fick roa sig. Bra dag alltså.

Nu sitter vi o glor på fotboll. Ska strax bege oss till blockbuster o hyra hem lite film o köpa en massa hamburgare :))




 


Mädikationtajm

Haha roligt igår kväll när vi skulle ge Dev medicinen.. Som vi kämpa först. Marcus skulle hålla i honom och jag skulle spruta in de i munnen på bebis lite fort sådär.. Men nee, skit tjurig och spottade bara ut de. Så när jag själv typ var nerdränkt med hans medicin tänkte jag ge upp. Men då tar marcus sprutan (utan nål) ifrån mig och ger den till Dev. Och ungen suttar i sig ALLT själv och sträcker sen ut den till mig och säger "mer" haahaha skrutten!



 

 


Mysdag.

Idag har lilla familjen känt sig lite halvt krassliga. Så vi tog sovmorgon till 11. Plutten har hostat så dant inatt stackarn. Så gammelmormor skickade iväg oss till doktorn idag. Fick lite medicin både till Marcus och Dev för hosta. Ska trycka i Dev 5ml var 8e timme... Får se hur de går.

Så de vart mysdag idag. Vi har kollat på filmer och så beställde vi hem pizza :)

älskar mina grabbar.

 

 

 

 

 


My favorit animal is penguin.

 

Idag åkte syster, Elli, mor och Reine hem till sverige. Så vi har mest latjat här hemma idag. Älsklingen va duktig o sparkade ut mormor ur köket idag med och tog över spisen o lagade spagetti o köttfärssås till oss alla :) blev jätte gott!

Och dagen på djurparken gick verkligen hem hos dom små.. Oss stora med för den delen ;) va väldigt kul och jag tog ju som vanligt miljarders bilder men delar bara med mig några just nu :) dock fortfarande trött i benen, kändes som om vi gick minst 10 mil.



 

 

 

 

 

 


Zoo

Föööör vi ska gå på Zoo! :D

 

 

 


Italiano

Ikväll vart vi bjudna utav min morbror till en fin Italiensk restaurang med utsikt över hela Mexico City :) o fasen va jag vräkte i mig! Ap god lasange och sallad.



 

 

 

 

 


Walmart

Idag har vi bara tagit de lugnt. Eller ja lugnt o lugnt, Dev har varit riktigt trotsig idag. Verkligen testat mina gränser. Men nu har både han o jag lugnat ner oss och jag hoppas han lärde sig ngt utav de för e väldigt utmattande o va arg på honom. Envisa unge.

Nu funderar vi på o dra till Walmart o handla lite braoha grejer. Tandkräm står högst upp på listan.

Och föresten, jätte kul med kommentarer och jag har inte ignorerat utan jag vet bara inte hur man svarar på dom via mobilen? Tror inte de går. Men låt inte de hindra er ;) pöss


VIP bio

Igår va vi på VIP bio. Fetaste fotöljerna, låg typ ner ;) Hade en egen liten lampa och bord. Sen hade man en knapp på sidan av fotöljen med som man kunde trycka på så kom de en liten servitrice springandes till en. Kunde man beställa allt ifrån mat/godis till öl.

Ligger vi allt i lä, Sverige.


Tequila bar

Vi drog till en nattklubb.

Inträde tjej : 35 kr
Inträde kille : 115 kr

Sen gratis i baren. Fattar ni? Alltså beställ hur mycket du vill och vad som helst gratis! Plus att dom kommer med det till bordet. Forget köer.

Love Mexico.


Koi bomb

 

Vi vart bjudna till en superfin restaurang med världens buffe. Restaurangen låg vid en fin park med en jätte stor damm. Efter maten så gick vi ut för o mata ankorna, men ist dyker dessa feta koi fiskar upp o tar brödet! Haha aldrig varit med om liknande. Man kunde lixom klappa dom slaimiga äcklen. Tog tyvärr ingen bild utan filma bara!



 

 

 

 


Aztekas pyramiderna

 

Varit här idag, Riktigt mäktigt.



 

 

 

 


Six Flags.


Så j*vla bäst dag!


 

 

 

 

 

 

 

 

<3

 

 

 


Varma källor

Igår var vi och badade. Det va vatten ifrån typ grottor. Skulle va mineraler o grejs i. Hur gutt som helst. Fanns en pool som de va 55 grader varmt i. Ganska hett faktiskt!


 


RSS 2.0