whaat to doo what to doo?


Idag vaknade jag innan den där Devin. Ja jag gick typ upp nyss. Han sover fortfarande. Men när han vaknar tänkte jag att vi skulle ta oss ett bad :)

Carolina kommer ju hit vid tre på fika! Ikväll vet jag inte alls vad som händer, förutom att Marcus har fotbollsträning och dem visar Idol på Tv.

Fan vilken ångest jag haft för helgen, och vi har fortfarande inte bestämt oss om vad som ska ske ännu. För många alternativ e fan jobbigt. Men det verkar faktiskt som om Marcus och jag kommer att dela på oss. Ja hör o häpna. Jag tror att jag drar till systers halloween party i Jönköping. Och han ville till halloweenpartyt i Lillråsa. Så jag tror det blir så. Emmy kommer ju till festen i Jönköping och nu måste man ju ta alla chanser man får för att träffa den nya stockholmsbon.

Lilla Devin ska till sin mormor. För honom skulle jag se det som att åka iväg på spa. Han älskar det verkligen och han får ju uppmärksamheten till 100 med om man säger så. Det är bra. Alltid svårt att släppa iväg honom dock, inte för att jag är orolig. Absolut inte det. Men man saaaknar det lilla livet allt för fort. Men nej jag har lovat mig själv att inte bli en sån som stänger in sig. Jag måste oxå ut o ha kul med mina vänner och inte tappa den lilla sociala förmåga jag har. Dom får icke glömmas bort :) Sen tror jag att det är nyttigt för honom o inte bara se mitt och Marcus face dag in o dag ut.

Nu är det den eviga frågan, Vad i helskotta ska jag klä ut mig till? Typiskt mig o vara i sista sek. jag vet, jag vet. Vill inte vara ngt gulligt heller. Något kul el läskigt ska de va. Och fort ska de gå? tips.




Om skrutten fortfarande hade kommit i sin lilla kanin dräkt hade han fått haft på sig den. Han har en groddräkt med, men den växte han ur innan vi ens hann o använda den! gaah nu får han sluta. Nu måste jag gå o väcka honom.

Just let it go.

Vid 08.40 vakna Devin. Ett himla gnäll, han var ute efter nappen. Han fick nappen o så slockna han igen. Jag gick o la mig 5 min senare ett himla gnäll o då hade han tappat nappen. In med nappen o han somna. 5 min senare samma sak. Sådär höll vi nog på i en timme! Man kanske skulle tejpa fast den där nappen!
 Kvart över tio ville han upp. Eller då var han pigg iaf. Han fick ligga kvar idag. Mycket snack med den nya nallen som svischar ovanför honom.

Idag är det en tråkdag. Eller det ska jag se till iaf. Måste försöka dammsuga med. Sen vill jag till Växjö. Himla länge sen jag var i växjö. Växjö tycker jag är en bland dom bäste shoppingställerna i dessa svängar. Yes. Så dit vill jag. Någon mer?

Onsdag.

Fan kunde inte sova inatt. Vet inte hur jag kan vara pigg på nätterna o seg på dagarna. För jag sover inget om dagarna, sånt gjorde jag förr o de var väl antagligen anledningen då. Men nu går de inte skylla på det. Jag borde vara super trött när det är sängdax. Jag är trött med, men det smäller lixom inte till. På morgonen efter att Marcus åkt till jobbet brukar jag slockna. Men sen vill ju Devin upp vid 10 så räcker inte. Det e gutt ju, om man tänker efter. Att han oxå inte är en morgonmänniska. Vi kommer trivas med varann ap bra i framtiden känner jag. jaja orka med sömnsnack nu...

Devin o jag drog lite fort bort till ica i förmiddags för att köpa lite fika och saft eftersom vi skulle få besök utav Matilda och Alice. Tog bärselen, enklast när man e själv. En ica tant blev helt till sig och tyckte de var skit kul o se Devins min på alla kakor, Hon ropar dit andra Ica tanten o så står dom där o tittar på min plutt som om han vore en Zebra på ett Zoo. Det är kul. Han drar uppmärksamhet. Trevlig fikastund oxå :)

Efter det drog jag in till Vimmerby o mötte upp Marcus. Han var ute efter något fint o bära till dopet. Och de hittades hos JC-Niklas. Så nu vart hans fixat. Fattas jag. Varför är det alltid enklast o hitta grejer man e ute efter till killar? Dom har ju endå mkt mindre urval. Jag hittar aldrig det jag e ute efter. Plus att jag måste hitta en ny shoppingkompis då Marcus inte vill vara med längre. Det inköptes även en lite söt krabat som nu hänger över Devins säng som han kan titta o beundra på.





Tandblekning.

Nu har jag klickat hem Dentaworks tandblekning. Har stora förhoppningar. Eller nej kanske inte. Men innan man börjar spara ihop till en tandblekning hos tandläkaren för flera tusen så måste jag ju testa detta först. Det sägs ju att det är samma grej som tandläkarna använder and so on. Har lurat runt mycket på nätet och detta ska helt enkelt vara det bästa! Så nu håller vi tummarna för ett fräscht leende.

Jag köpte detta för 395 kr på tandblekning.com
Om ni oxå är sugna på att klicka hem detta så kan ni fylla i "cosmopolitan1" i kassan och få fri frakt :)




Hemskt gärna. Hemskt mycket gärna!!




Jofama

Siri jeans blue

Scorette




dreams

Jag drömmer för mycket. Nu snackar jag inte om dagdrömmer. Utan när jag sover. Helt galna saker som förstör min sömn. Det måste vara det. En stor anledning till att jag aldrig känner mig utvilad. Senaste tiden har det varit mycket mardrömmar. Jag kan vakna många gånger om natten när de händer något hastigt att jag trillar eller något annat, sen när jag somnar om så fortsätter jag i precis samma dröm som innan. Knäppt! Ibland är det till och med helt vanliga saker jag drömmer om som jag helt seriöst tror har hänt sedan. Typ att jag köpt en film, eller att tex Marcus sagt något till mig. Har slutat med o försöka tyda mina drömmar, eftersom jag drömmer om saker jag inte ens har tänkt på eller sett. Jag blir nog lite psyco utav detta. Men drömmar e intressant ibland. Typ som för Marcus han kommer ju aldrig ihåg sina drömmar. boooring.






whaaat?

oj. vad fan hände? Jag upptäckte mig själv städandes förut. Hade inte jag haft några som helst planer på. Men det var ju bra. Sorterat en jäkla massa papper. Helvete vad jag samlar på mig. högar av "viktiga" papper som jag varken velat slänga eller vetat vart jag ska lägga. Nu åkte typ allt i soporna. Dammat och ja allt sånt där tråkigt har jag gjort. Det som återstår nu är att byta lakan och dammsuga. Får se.

Känner mig fortfarande likadan. krasslig. Dock inte lika mycket i halsen längre. Bra, för de var de jobbigaste. Men jag tänker ändå vara med på innebandyn ikväll. Ska bli intressant vad som kommer att ske denna gång med mig. Jag har iaf inte alls ont där jag sträckte mig el vad jag gjorde förra gången. Inte haft någon som helst träningsvärk heller. Men det kommer nog dyka upp något. Vi får se ikväll helt enkelt.



nä inte vet jah


sjuk. El jag är mitt emellan, känner mig krasslig o har ont i halsen men det är ändå inte tillräckligt för att kallas sjuk. Hade jag tex haft ett jobb o gå till så hade ju detta inte låtit mig vara hemma om man säger så. Men det är segt. känt på mig i några dagar nu att jag kommer att bli sjuk, o imorse var det pain i halsen på mig. fårse om de stannar såhär eller blir värre.

Helgen har varit himla lugn, minns inte sist man hade en sådan helg. Säkert när man var gravid. I fredags var de bara massa mys o vi gick till o med o la oss i skaplig tid. Igår små städade vi lite och sen laga mat. Vi var även lite chaffis åt min faster o Jörgen. Sen var vi o fördrev tiden hos Maria o fiskarna =) Efter de dissa Marcus mig och Devin för att spela de där coola spelet Nhl med Robborna. Japp sen idag har vi inte rört på så många fingrar heller. Vi hade planer på o baka, men tror de skiter sig för jag e fan mittemellan-sjuk o då stannar hela världen.


Mysfredag men mina fina.


Fan tiden går verkligen fort. Fredag nu igen och jag har saknat Marcus ända sen han pussade mig hej då imorse. Ja, han skulle bara till jobbet. Men sen kom jag oxå på att han har träning ikväll. ah suck. Kan fortfarande inte komma över att man sätter en fotbollsträning på fredagskvällar! Men snart dyker han nog upp och då är han min. Ja och Devins ;)




såhär ligger lillskiten o håller koll på mig medans jag nördar vid datorn. <3

booortaaa

Mitt hår finns överallt! ÖVERALLT! förutom på mitt huvud där det ska sitta. Jag börjar bli lite orolig nu. Ja jag visste att man fäller mycket hår efter graviditet o amning o grejer. Men jag börjar för fasiken bli flint nu! Marcus har börjat tro att jag har cancer och går på strålbehandling i smyg. Det är icke fallet, men då kanske ni inser allvaret i det hela. Det kanske är ett slags straff av gud bara för att jag jämt har klagat på att jag haft föör tjockt hår? Konstigt att jag alltid tror att gud är inblandad när de e ngt skit som händer mig hah. "Jag kommer ju inte ha ett barr kvar tills jul om det fortsätter såhär" som skogsmullen i min föräldragrupp sa. Haha fan va skön hon e utan att veta om det. Minns första gången jag träffa henne o hennes kille, Det enda som kom upp då i huvudet var nackskott. Men det var visserligen i min bittra graviditetstid. 

Nä men vafan jag vill ha tillbaka mitt tjocka latino hår ist för mitt nuvarande svensson-hår. Sen gud lovar jag att inte klaga över det igen.




Börja käka B-vitam kanske? Det e väl b-vitam som skall hjälpa mot detta... för mig det var en liten själ som sa det iaf...

slut.


Var sista babysimmet idag. Kunde inte bestämma mig om jag skulle fortsätta eller inte. Blev tillslut ett nej iaf.. Han är ju inge kul man får ju ingen kontakt alls. Då e de roligare i badkaret. Plus att tycker det är lite väl dyrt 900 kr för 8 gånger.  Ah märks om jag ändrar mig väntar lite med att nu iaf.

Ja o till allas förvåning låg de en massa snö ute när man vakna på morgonen. Finns nog inte en enda människa som inte har påpekat denna händelse på FAAAACEBOOOK. Jag känner bara ett stort suck om detta.. orka med alla kläder o skrapning av bilrutor osv. Men what to do. Känner mig grinig idag.




eeeh...

oj fasiken. Idag sov vi länge. Devin somna igår strax innan tio, sov konstant till kl 7, sen ville han sjävklart ha mat, men somna om direkt efteråt till kl 9. Jag kände veeerkligen inte för att gå upp då..fattar inte varför jag e så jävla trött hela tiden..Men hämta honom o la honome brevid mig, o han snacka lite o drog mig i håret... Men tydligen så somnade vi...för sen kom kokosjävel o väckte Devin.. Kolla på kl o den var halv tolv. Jag ville fortsätta sova vidare... Men nu var de omöjligt o få Devin o hänga med på de haha.. E nog bra att jag har Devin jag skulle troligtvis bara sova bort mina dagar annars...

Igår, innebandyn. suck! Jag vet inte vad som hände, men jag troor att jag lyckades stäcka mig, typ från röven ner till låret. På BÅDA sidorna. Jag kunde knappt springa. Konditionen var de inga problem med denna gång, men kanske just för att jag inte precis kunde röra mig så bra. Fan va trött jag blir, alltid ska de vara något. Min kropp kanske pallar med längre.

Jag vet inte vad som händer idag, dåligt väder iaf. Hungrig som fan e jag med, men har inte en skit hemma.. Kontot e ganska tomt de med. Tror Devin ska få sig ett bad iaf, De e kul :)

Napp

Inte okej, Vi har kollat klart på box 5 nu. Borde inte vara lagligt o få avsluta så som dom gjorde. Så nu e vi på vift efter den 6e. Carro e nog den utsatte eftersom hon avslöjade att hon hade den på datorn. Devin gjorde även något chockerande förut när jag typ var som mest inne i serien. Jag hade snott hans napp, ja vi brukar dela på hans nappar. Men idag så bara tog han tag i nappen och drog ut den ur min mun, nästan lite förbannat men samtidigt väääldiigt koncentrerad och stoppar in den i sin egna lilla söta mun. Jag tittar på honom som ett stort frågetecken o undrar vart fan de kom ifrån, han ser dock helt oberörd ut. Antar att de e dags för mig o sluta med napp nu kanske.

Och ikväll är det dags för innebandy igen! Jag var duktig o köpte ett par träningskor nu i helg, så hoppas dom duger. Älsklingen kom även med ett litet paket som innehöll ett nytt... blad (?) som var åt mitt håll, eftersom jag tydligen har på cp-hållet enligt honom. Så de skall bli intressant o se hur de går denna gång. :)

Dagen innan Fredag


Älsklingarna ligger just nu i badet. Önskar vi hade haft lite större badkar så jag oxå fått plats.. Jag ska kolla ett avsnitt one three hill ist hade jag tänkt.. fan snart klar med 6e boxen nu. Någon som har 7an? hur många finns de egentligen? Jag som alltid dissat ner på oth, haha nu e jag som besatt. Bästa terapin som finns ju, försvinna in i deras påhittade liv :) Och jag blir nästan förbannad över stackars Lindsey. Ja jag tycker synd om henne!

Var på föräldragrupp idag, och varit o köpt en massa bra-o-ha grejer på apoteket, Sen hitta jag en snygg stickad tröja till mig på familyhouse. Var egentligen ute efter något varmt plagg till Devin nu när vädret har fått för sig o frysa. Men de fanns inte så mkt o hurra över där.

Helg snart! går ju fort. lite läskigt. Men på lör kommer Micha o Daniel hit så får vi se vad vi hittar på då. Marcus o jag är även lite sugna på att kanske gå ut lite på kvällen med sen. Fårse vad dom har o säga om de :)


4 månader

Idag blir min underbaring 4 månader! älskar honom så de finns inte, min fining <3









LoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVeLoVe


Innebandy!

Var och spela innebandy igår. Var typ första gången jag rörde på mig..på jävligt jävligt länge. (JÄVLIGT) Och det känns idag kan jag lova. Jag går som quasimodo. Men de e gött! Kul var de med, kommer hänga med på nästa träning med :). Dock måste jag kämpa lite med min kondition, fyfan första tiden såg jag dubbelt o var yr o de smaka blod i hela käften. Skojar inte. Det konstiga var att dom 10 sista minuterna så bara försvann allt och det märktes även på mitt spel. Skumt tycker jag, tar alltså 1 timme för mig att komma igång haha. Just då hade jag gärna bara fortsatt spela. Men jag hoppas på att de går bättre nästa gång.

Sa jag att jag har riktig jävla träningsvärk idag eller? Röven mest, hur fan stretchar man röven?

Idag har jag gosat massor med min underbaring till son. Gud så jävla go han är. Han har fått bada o blivit masserad o fotograferad, sen somna han till OTH :) Han sover fortfarande så ska väl strax passa på o fixa frillan o lite. Vid fem ska vi nämligen på hemligt uppdrag.

...Nämde jag träningsvärken? Ajaj

Lördas

Måste ju säga de att i Lördags när vi var på marknaden i Vimmerby, eller vi kollade inte ens stånden faktiskt. Först hamna vi på intersport o köpte en mössa + vattenflaska till Marcus. Sen gick vi till downstairs där jag hitta ett par snygga höst/vinter skor. Sen spenderades sista tiden till att störa Niklas på JC.

När vi hämtat upp syrran och åkte turbofart till Virserum så bjöds det på fläskfilegryta med ris. himla gott! Jag hitta även en massa gamla band som mor min spelat in från när vi var små. Hann inte ens gå igenom en 1/3 då Marcus stressar upp mig för att han vill bowla. Så tillbaka till Hultfred. Vi drar med oss Pappa o sandra med. Stress stress för vi var sent ute o hade inte bokat någon tid. När vi anländer är de helt tomt! haha, ganska illa för en lördagskväll.. Sen har dom visst bytt ägare med och dom har bestämt att man inte får köra mer än 4 pers per bana! HAAAAAAAAAAAALLÅ. Ska man väl för fan få bestämma själv. Vi var ju 5 pers. Kul o bara vara 2 st på en bana. Vi tjata på dom och så gick dom med på att vi fick spela 5 st om vi körde i 1½ timme. Fine. Typiska sen var bara att Sandra var inte med när vi redde med dom så när hon kommer så säger hon att hon inte kan vara med för att hon just opererat handleden. Haha så vi blev 4 till slut ändå. Och fy fan va jag sög. 1 strike fick jag iaf. He..he.

Efter bowlingen blev det sällskaps spel här hemma. Fy fasiken va kul de var. Jag var så dunder trött med så ALLT var kul.

Söndagen skulle syrran o far fiska, men jag orkade inte hänga med på det. Vi bjöd dom på lasange efteråt ist innan hon skulle tillbaka till Jönköping. Var en himla trevlig helg måste jag säga.

Rosett numero 2

Testade o göra en liten rosett denna gång. Jag är inte precis så ordning gjord här, men skulle säkert vara snyggt till stora lockar. Testa de vett jag. Finns en fantastisk tjej som gör grymma grejer med sitt hår och lägger ut på youtube. Vägledning till hur det skall göras. Jag har dock inte gjort på exakt samma sätt, man får fiffla lite själv, stor betydelse på vilken hårtyp man har.

http://www.youtube.com/watch?v=JFTlx5z8Stk&feature=related

Rosett numero 2.











Helg.

Igår var vi åt Sinnerstad och åt Tacos o kolla idol hos Kim och Emma. Very much nice. Skön lugnt kväll alltså. Idag vakna vi ganska skapligt, blev scones till frukost! Nu väntar jag på att Marcus ska bli klar så vi kan åka iväg till vimmerby en sväng o gå på marknaden. Efter det ska vi hämta upp syrran halv 3 vid station , sen blir de vidare till Mor o Reine i Virserum för käk! gött. Fårse vad kvällen har att erbjuda :)

Byebye then






Klick

Sitter o försöker hitta insperation till en rolig och fin bild till dopinbjudan på Devin. Ja vi har änligen bestämt oss för att ha de där dopet. Bättre sent än aldrig. Eller? Har väl lite blandade känslor om att döpa honom i kyrkan. Men skit samma han får välja själv sen om han vill vara med i svenska kyrkan eller ej. Tror det kan bli en fin grej o samla ihop alla nära o kära iaf :) Men denna bild asså, måste lura ut något bra. Fort med. Har lånat Hedbloms systemkamera, o han lär väl vilja ha den tillbaka...





Oh shit!

hahahaa känner mig taskig men kan ändå inte sluta skratta. Har en vääldigt lättskrämd son. Och han gör dom mest roligaste reaktionerna så de finns inte. Typ nu så satt han här i babysittern brevid mig o va snäll o gurgla lite medans jag satt o nörda mig lite här vid datorn. Och så ska jag bara vända mig lite o gosa med honom. Men jag kanske vänder mig lite för hastigt så han blir helt till sig  o drar fram händerna som om något skulle falla på honom o blundar så hårt så de ser ut som om han ska skita på sig! hahaa o han blundar så länge med innan han vågar öppna ögonen igen. Och sen tittar han på mig jätte surt, som om han blir skit förbannad för jag inte kan sluta skratta...

Nehe vafan ska man hitta på idag? Vet inte ännu om jag ska göra något vettigt av dagen eller inte. Ska nog börja med en dusch iaf. Läskigt o duscha nu, för skojar inte när jag säger att jag fäller hår... Marcus kan nog intyga som hittar mitt hår på alla möjliga ställen på sig själv haha :D ..

1.7

Helgen spenderades i jkp hos syster. Dom hade lite fest. Körde beer pong som var himla kul! Sen när dom flesta skulle ut på krogen så gick jag o la mig hos Devin. Marcus o Emelie var kvar uppe o spelade nitendo tror jag. Sen vaknar Devin kl 05 så jag går upp med honom o ger han mat. Då satt de ett gäng där ute o spelade fortfarande haaha. Så då joinar jag. Vi spelade nog till kl 7 på morgonen. Devin var snäll o sov till kl 10.

Idag har Devin o jag kollat på massa OTH ! :D Badat har han fått göra med. Han får bada medans jag gör iordning mig ;) Nu lagar min man mat o tjatar om hus. Han e verkligen sugen på hus o nu har han hittat ett han vill ha. Jag vet inte.. jag känner att vi kan vänta lite. Men men... kokt potatis, köttbullar o sås nu!

Sa jag föresten att vi köpte 1,7 kg godis igår? hoohoho



RSS 2.0