yes yes yes

eh, kom på att jag hade en blogg. Varit full rulle och helt, helt bra väldigt länge nu. I Lördags, oj snart en vecka sen nu ju. Men då iaf gick vi ett gäng o åt på kinan. Som jag längtat efter kinamat, o vad gör jag? petar lite i de bara...åt kanske 1/3 av..ja barnportionen. Inte för att jag inte tyckte om det. Vet inte de bara sa stopp, var helt plötsligt inte alls hungrig. Så än idag kan jag inte sluta tänka på mina stekta nudlar med kyckling. Känns jobbigt.

Men iaf, vi drog sedan till Niklas i vimmerby o förfesta. Sedan vidare till Harrys. Hade jävligt trevligt faktiskt. Och klänningen gjorde succè.

 




Devin idag måste jag allt säga har varit så jävla mysig. Vi var imorse på föräldragrupp, hade babymassage, vilket han gilla. Han gillar o gå på föräldra grupp. Jag med nu. Tyckte sånt var skit innan men näe inte längre. fika o snacka blöjor o allt sånt, är faktiskt kul! Idag har han varit på strålande mysigt humör så jag gav honom även massage nu ikväll innan läggdags. Han gav nog tillbaks för att han var jobbig igår. Tror han börjar få en tand, syns lite vitt i gomen o han gnager o håller på helt hysteriskt. speciellt igår så jag gav han till marcus, sen gick jag o la mig. Han fick spela lite gitarr för honom sen lugna han ner sig o gick med på o gå o lägga sig. 

Idag fick jag även tummen ur o hälsa på med Devin på Marcus jobb. Marcus har tjatat om att jag ska komma dit länge nu. Så nu när jag ändå hade ett ärende dit så passade jag på. Så fick Marcus stolt visa upp Devvan för alla. ;)

Ne nu ska jag nog dra mig till mannen, han slockna för länge sen. Good night people


OOOPA

Här sitter jag med ansiktsmask. Devin ligger helt utslagen inne på toan. Och Sixten är helt crazy bara för att jag inte orkar släppa ut honom så han kan springa runt o leka Zorro o jaga löv.

Tog en riktigt lång dusch förut. Devin fick hänga med denna gång. Att jag inte kommit på de innan. Jag duschade och så fick han ligga i baljan medans. Han behöver ju inte min hjälp längre, stor kille nu. ha! Ne men har ju ett sånt stöd grejs som han satt i o plaska som bara den. Så ganska blött inne i badrummet nu kan man säga. Men det var jävligt praktiskt. Sån måste ni ha! 

Idag är det fredag, och jag e sugen på bio! Hade velat gå i v-rum. Men mor sa att hon bara trodde dom visade film på onsdagar.. he, he.. Så fårse om vimmerby har något vettigt. Orka åka långt. Nej. Annars får det väl bli o åka o hälsa på mor lite. Hon e ganska förstörd över att inte hon får vara barnvakt på lör-sön. För det ska Marcus mor vara nu för första gången =)

Ser fram emot morgondagen! Då åker vi först till Högsby o hälsar på Linda lite och hämtar min kamera som jag glömde där sist. Sen fortsätter vi till Mönsterås till svärmor för att lämna Devin. Stannar en svängis o så, sen tillbaka hem o fixa iordning oss. Sen ska vi ut ett gäng o gå på Kinan o käka gott =) SEN blir det förfest hos Niklas i Vimmerby. SEN ska vi självklart gå o hälsa på gamle Harry lite! Länge sen man var på harrys nu, så hoppas det blir lyckat! =)

Nej vafan nu har masken stelnat rejält. Later!

Rosett


Igår testade jag o göra en rosett av mitt hår! Ni vet som Gaga har i någon video. Coolt ju! Det blev inte så bra, men ganska bra för o vara första gången? Ja! Får öva lite mer, men kolla in.
















 


Vantar?

Ganska kul. Imorse skulle jag leta efter ett par strumpor bland hans miljoner par, och hittar detta? Tänkte att dom såg lite roliga ut, måste testa! Trodde de var ett par konstiga strumpor, men nej helt omöjligt att det är strumpor! Uteslöt fötterna och kunde nu bara tänka mig händerna! haha men what? Varför. Känns nästan som lite tortyr haha. Han älskar ju att sutta på sina händer. Kan dom vara till för det? Så att han inte ska kunna sutta på sina små knubbiga händer? hm.. Jag vet inte. Varför skulle han inte få sutta på sina händer isf... Någon jävel som vet eller?





Sutta sutta ...

   

 
Går ju inte..?                                       Ne vafan, va e detta för påhitt?

 

Lite kul tyckte han allt att de var för att dom plingade när han viftade med händerna. hehe vilket påhitt!


Warning föer maoge!



Detta var sista bilden som togs på min tjockismage. Här e jag helt klart som störst.
Ser nästan ut som om jag håller på o tippa framåt ;P




Här är två bilder bara någon timma efter förlossningen. Ja jag vet skit snyggt, haha. Kände mig ganska het där ett tag med dom dära genomskinliga strumpbyxtrosorna med en blöja mellan benen. El gigantisk binda. Ni som upplevt de vet vad jag snackar om, ni andra..kommer troligtvis oxå kanske få uppleva de någon dag ;) Men minns då att fan va smal jag kände mig, jag kunde lixom sitta upp normalt (el normalt? Natalie normalt iaf.) och slippa sitta som en gammal ölmagsgubbe med benen långt isär för att få plats med magen. Men nu när jag ser bilderna ser jag ju fan ändå ut som om va gravid i v28 el nått ;) Dalleridalleri.



Och en bild 3 månader senare.. tänk att bulan kan försvinna. Mina "lovehadels" verkar då inte vilja försvinna! Men dom hade jag ju innan jag blev gravid så ska inte skylla på det :) Och vad har jag gjort efter graviditeten? Inte ett piss. Men borde... SKA...borde.. börja träna lite snart. Måste bara leta upp orken.





wonderful

Nu har jag gjort det! Nu e den beställd!







 


Nå?

 Funderar på att bjuda lite på mig själv här på bloggen. Jag vet att ni är nyfikna, och det var jag med innan. (lät detta snusk?) Men nej inga sånna tankar nu för e väl kanske helt tvärtom haha. Tänkte lägga upp bild på magen när den var som fetast, och sedan bild på magen just efter Devin ploppat ut. Var skit nyfiken själv innan, o lite rädd. Att få en säckmage e väl inte de roligaste. Men e ju inte riktigt så de funkar. Kvinnans kropp e ju fan helt otrolig. Ah kanske att jag bjuder på en dagens bild på magen såhär i efter hand med. Men fokusen e väl på det andra. Men ni e jävligt sämst på att kommentera. Fast jag ska inte säga ngt... när de väl händer e jag sämst på att svara :S.. men iaf. Va anonym om ni vill de. Vad tycker ni ska jag ta mig tiden o lägga upp skiten el inte? Kanske bara jag som tycker sånna grejer e intressanta hah. jaaaja visa intresse.

Nu kommer strax Marcus hem så ska hinna hoppa in i duschen innan hade jag tänkt. Blev mkt tidigare än väntat =) Här e bilden vi skicka som godnatt till Marcus igår. Riktigt trött kille som bjuder på en käftsmäll.





Miiin tjockis! :)

Nej, nu får han sluta växa! Hänger ju inte med. Reagera förut när jag letade efter en pyjamas till honom. Denna har hängt i hans garderob länge, men sett så stor ut. Men slutade med att jag tog den för att dom andra låg i tvätten. Och vafan, den e ju för liten! Denna har varit en favorit som jag har väntat på att han ska komma in i, och nu är de försent! Vill inte veta hur mkt det ligger i hans garderob som e oanvänt. Nu ljuger bilden lite, för hade just bytt blöja på honom här o inte stängt knapparna efteråt. Men det e knappt så de går! Så bara för de har han fått ha den hela dagen idag haha :)


Han e lika glad för de :)

Måste säga att det har faktiskt varit skönt o vara lite ensamma. Har himla trevligt med min Devin. Så tända ljus o chips o mys i soffan nu.

Lacoste

Killen drog tidigt imorse på någon kia-kurs med sin chef. Han hittar förhoppningsvis hem imorgon kväll. Så nu blir det seriöst första natten själva utan våran Carcus. Förra gången var de ju menat att vara ensamma, men så hamna vi på sjukhuset ist. Måste varit ett tecken. Han ska inte åka iväg såhär! ha, ne nu ska jag inte sitta här o tjuta över de. Är ju bara en natt. Plus att inatt kommer nog Devin få sova hos mig i sängen ist. Får vi se hur de går =) Kan nog inte bli annat än mysigt.

Igår slockna Devin redan vid halv åtta på kvällen, och fatta att han sov ända till 9 på morgonen.. Han vakna halv sex första gången o ville ha lite käk, sen somna han om. De gillar vi. Men anledningen var nog för att han var helt slut efter allt plaskande i badkaret. Man borde nästan bada varje kväll med honom, då sover han gutt sen. Men det kommer inte hända. Lite då och då får räcka!

Jag började dagen, intressant nog, med att städa upp o plocka lite. Byta lakan o sånt i Devins säng. Man känner sig så jäkla duktig sen. Eller jag gör, eftersom sånt händer inte ofta här. Men jag borde ändra på de, känns ju fasiken gött. Sen dök Mor och Reine upp o hälsa på lite. Direkt ifrån Tunisien. Japp, dom drog förra veckan till afrika. Som små pepparkakor vart dom. Vi fick en undervattenskamera med! en engångs. Får testa de sen på plutten.





Föresten så fick Marcus öppna sitt ena paket i lördags. Vilket innehöll denna perfym. Så jäkla underbar den är. Luktade även mycket godare på honom! Massvis med sniff på honom.


uuuusaaa

ja jag såg.. så jävla irriterande så jag orka inte bry mig. bara 1 bild som funka. försökt o luska ut vf dom andra inte funkar, men utan ngn vidare framgång. så skit samma.

Vi drog till Thom o Maria igår. Spela spel o tjöta o lyssna på musik =) himla trevligt. Vi var nog inte hemma förrens lite över 02 på natten. 

Idag har vi röstat, så nu hoppas jag man slipper höra så mkt tjat om de dära. snark. Sen dök Thom o Maria upp hos oss med fika, vilket satt riktigt fint. Nu har thom o marcus dragit till garaget lite för att förhoppningsvis göra lite nytta. Så väntar på att han ska dyka upp snart så vi kan åka o handla lite till maten =) Sen hoppas jag på en myskväll med herrn. Tvinga han o kolla på transformers. Men han blev visst tillfrågad av far om han skulle hänga med dom o spela innebandy ikväll. Så får se vad som lockar mest för han ;)

dresses

Ännu en lugnt helg. Vi fick sov morgon till 09. tilsammans iaf, sen vakna Devin så Marcus fick gå upp o underhålla honom. Jag sov vidare till 10. 8) gött. Sen har vi varit lite i Vimmerby idag. Köpt en massa bra-o-ha-grejer. tvål, schampoo, deo, disktrasor, sköjmedel. Ja allt sånt :) En jätte stor kudde till Devin med, får testa de nu då. Barnmorskan sa att man kunde testa med det så han inte blir så platt i bakhuvudet.
 Sen blev det pizza o tvn! Hämtade Sandra på Moliljan med ikväll för hon hade ingen skjuts hem. Det var väl dagen gärning I guess ;)

Nu senaste tiden har jag suttit o kollat Nelly.com. Skulle egentligen kolla på en höst/vinter jacka. Men hitta inget vettigt. Svårt jag har o hitta jacka! Så jag hamna på klänningar ist... Älskar klänningar. Vi har planer på att gå ut nästa helg så skulle va kul o ha ngt nytt! Så vad säger ni om dessa?

<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/lipsy-415/tea-party-dress-415078-29/" title="Tea Party Dress SEK 849, Lipsy - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/415078-0029.jpg" alt="Tea Party Dress SEK 849, Lipsy - NELLY.COM" border="0" /></a>

Tyckte denna var riktigt jäkla fin. Men det skriker sommarklänning om den... vilket kanske inte passa in just nu va? skit. Borde vara sommar nu igen tycker jag.

<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/rare-fashion-475/one-shoulder-lace-dress-475273-92/" title="One Shoulder Lace Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/475273-0092.jpg" alt="One Shoulder Lace Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM" border="0" /></a>

Jag har innan verkligen hatat tröjor som bara e tyglösa på ena axeln. Men de var ju som sagt tröjor. Men nu såg jag denna klänning, och det är ju supersnyggt! Man får ju ändra sig!

Floral Hem Dress SEK 479, Rare Fashion - NELLY.COM

Denna blev ju lite utav en favorit.

<a href="http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/jeane-blush-396/elsa-dress-396077-21/" title="Elsa dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM"><img src="http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/productOverview/396077-0021.jpg" alt="Elsa dress SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM" border="0" /></a>

Här e ju en riktig fest klänning till 100 procent. Är riktigt nära på o klicka hem denna för e så jäkla nyfiken på den. Och Marcus tyckte den var skit fin. "Den såg väldigt latino ut" haha. Han verkar ha en liten fetish för latino just nu. Tur att man har lite latino i sig då! ;)


Vad rer hon om?

Vart babysim idag igen. Och som vanligt var jag typ i sista sek! Denna gång hitta jag inte Devins babyxor!? Det visade sig iaf att jag glömt dom i hagadal förra gången. Ja, typsikt mig. jag vet, jaja.. Allt gick iaf fint, men han e fortfarande lite svårflörtad när han kommer i bassängen. Men det verkar gå framåt. Nu skrattar han iaf åt tjejen som håller i att. Men jag vill se mer.



Nybadad =)





När jag körde förut så kände jag att de var ngt som lukta gott. Sniffa o sniffa för att hitta att, för inte kunde de vart jag iaf haha. Använder aldrig perfym just nu. sitter nog i lite sen graviditeten. Jag började må så jävla illa av mina perfymer då. Så jag har gått utan, har gillat det. Men nu vill jag dofta lite, något nytt! Men tillbaka till mitt sniffande, så hitta jag tillslut att jag tryckt ner en sån test sticka i jackfickan. O de lukta ap gott! Tror de var en escada doft jag knökla ner där. Minns inte vad mer den hette. Men den ska jag ha!

Föresten så köpte jag en grej till Marcus när jag var i Västervik i Tisdags. Eller 2 faktiskt! Var sur på honom då, så tyckte inte att han förtjänade det. Men kunde inte låta bli o köpa att iaf. Så slog in att. Men nu ligger de paket här o jag blir nästan galen. Sa till honom att han får inte öppna de förrens på julafton hahaha. Och han verkar gå med på de? Men gash, även att jag vet vad som e i så kommer inte jag kunna hålla mig så länge endå... Hoppas han blir lite nyfiken snart..

Och en jätte intressant sak till, fan ta mensvärk! Här har jag nästan glömt bort att man som tjej har mens. För jag menar, jag har gått utan jäkligt länge. Och inte bara då för att jag varit gravid utan även innan det, tack vare dom där små pillrena. Mens, vilket jävla påhitt! Hoppas jag blir av med att snart igen.

Fre-Tis

Bra helg hos syster o Ellie i Jönköping! Vi anlände på fredakvällen då det blev mest soffhäng o så blev vi bjudna på apgod gryta. Lördagen drog vi in till a6, där alla ångrade att dom följde med mig (?). Men ändå hitta jag bara en skjorta, (as snygg dock) och ett par strumpbyxor och en fin kofta till Devin. Marcus hitta lite tröjor o kallingar =) Som jag föresten råkade ta XL på (kallingarna) ... 0__. Blir mycket paranteser här, men e bara för att ni ska kunna hänga med i virrande. Vet att jag skriver hur förvirrande o slarvigt som helst. Men, inget jag orkar göra ngt åt. Föör fort ska de gå! ;)

Efter a6 drog vi hem o lagade tacopaj. I LÖÖV TACOPAJ. Glodde samtidigt på Idol. I LÖÖV IDOL. Nej vad säger jag. Var ju på fredan de var idol o inte lördan. Men skitsamma. Idol e roligt. Så vad gjorde vi då.. glodde på film skulle jag gissa på, OCH åt kräftor. Dessa efterlängtande kräftor. Var en het debatt om vad man äter kräftor till? Ellie var helt dunder på att man måste ha de till något. Marcus var tvärtom. Jag vet inte? Äter kräftor högst en gång om året. Vilket e hur lagom som helst, för fyfan va jobbigt det e. Men iaf, då har jag bara ätit kräftor, hur ska man ha tid med något annat? aja.
Men jo, sen hade vi lite nitendoWII maraton. Marcus låna 2 doser av Arno så vi alla fyra kunde spela. Riktigt kul måste jag säga. Älskar super mario. Ey, I LÖÖV SUPER MARIO. Ne, fy va tramsigt de där börjar bli nu.

Nu vart de Söndag, o gissa vart dom drog med oss nu. Medeltids-marknad? Dom sålde bara saker som dom sålde för typ 200 år sedan. Ganska spännade ju. Folk var utklädda, och de sprang runt hästar o grejer. Så vad betyder de, jo en jäkla massa hästskit överallt. Men hade jag vetat att man kunnat se ut som för 200 år sedan så hade jag kanske inte dykt upp i mina ascoola kläder o glänst utan försökt o smälta in lite bättre. Vilket nu när jag tänker efter var ett par förstora o väldigt konstiga blend byxor jag fick låna utav syrran för att Devin spydde ner mina byxor. Vilken kille. Men iaf, var riktigt trevligt faktiskt o kul o se folk som showade lite. Nästa gång får jag ta med Far dit, han skulle älska det. Ni vet, " det var bättra förr o blabla" ;)

Måndag. Ja Devin blev 3 månader då. (ja, tänk. 3 månader.) Och han fick två vaccinations sprutor. Vilken han skötte galant min lilla budda. Dagen för mig var skit. Orka gå in på de, ne.

Tisdag. Fick jag och Devin åka till Västervik. Själva! För ingen som kunde el ville följa med... Men de va fasiken skönt faktiskt. Har fått för mig att jag hatar att göra saker själv. Men nu när jag fått Devin, är det ett måste. Och fan va skönt. Visst jag är inte själv när jag har med mig Devin, men e ändå som själv. ah ni fattar. Men vi skulle då besöka sjukhuset då min lilla kille skulle röntgas bl.a. Efter insidenten då han fick urinvägsinfektion. Orkar inte förklara hela grejen, men dom kollar något inne i urinvägarna att allt e täppt osv så att inte kiss kan vända tillbaka till njurarna. Men börjar tro att Devin älskar sjukhuset, iaf på barnavdelningen. Jämt på topp humör o alla tanter blir helt kära i honom. Riktigt skönt faktiskt. Mycket lugnare o kunna se han vara glad o skratta även att dom kör in en lång slang i snoppen på han. Denna dag var han verkligen super, hade så gärna velat belöna honom med en fet godispåse el något.. Det gick fort på sjukhuset o nu väntar vi bara på besked, men det ser inte ut o vara något, och om det är så är det inget svårt o tillrättagöra. Så jag e lugn.

Devin o jag fortsatte iaf vidare sen på stan. Han va nog ganska trött efter sjukhusvisiten så han var knäppt tyst o sov heeela tiden. Bra, kunde jag shoppa loss lite. Fastnade inne på åhlens, ja gud vet hur länge. Luktade nog på alla perfymer dom hade där inne, ganska go tjej som jobba där. Måste vara ganska ny, för hon jobba inte där när jag bodde där iaf. Men hur trevlig o rolig som helst. Vi blev ganska snurriga efter allt sniffande iaf. Ska ha en perfym snart, men står mellan så himla många. Svårt. tips? fräsch o go.
Tänkte köpa en...kepsmössa? som var i päls! Så jäkla grym. Men köpte en utan päls ist. litet minuspoäng faktiskt. känns lite "förra veckan" men får duga. Lyckades byta marcus kallingar till den rätta stl sen med iaf, även att förpackningen var lite öppen. 
Efter att gått över 2 timmar på parkeringstiden så var de dags o köpa en milkshake o dra hem tyckte jag. Fan har aldrig fått p-böter. Helt otroligt. *tar i trä*



Nitendo WII mys hos syrran.



Medeltids marknaden. O självklart hittar man Marcus bland korvarna!

 

Medeltidsmarknaden.



Min sötnos när vi e på väg till Västervik. =)

Fredag

Jag e riktigt shopping sugen. Vill ha en rejäl jacka och ett par bra kängor! Redo för rusket. Men fan inte nu. Måste ha denna månad för att komma igen, hinna ifatt. Blev ju helt fuckat när man inte fick pengar på 2 månader, plus en helt halvårs summa för garaget på en gång. herretid bara för att killen inte orkat hämta pengarna. Lite ajabajafinger åt honom.

Så lite glad och lite irriterad över när jag hittat en massa bra på hm för att klicka hem, så gick inte det. funkar visst inte med mitt kort. Men nu sitter jag o e sugen på o dra till syrran i Jönköping, och gå på bio. Vill se SALT bl.a. Sen måste man ju gå i affärerna med isf. Får hoppas att hon har andra planer så vi inte kan komma





Kom faktiskt o tänka på en person idag. Och verkar som om personen mår bra nu, det går lixom uppåt. Gör mig faktiskt glad. Det känns bra. Precis så det ska vara.Vill någon gång bara möta på denna person, inte prata, ingenting. Räcker med blick, och bara inte känna någonting. Inte jobbigt, bara kul and thats it =)



Snark

Phjuu. Trött, o seg. Fast Devin börjar bli ganska duktig om nätterna nu. Flera dagar i sträck har han sovit hela nätter. Förutom idag då han bröt cirklen lite, men kom på de att de har jag absolut inget emot. För idag vakna han vid 05, gav han mat o han somnar om, till 08:30. Mycket bättre ju. För då får jag 1-2 timmar extra sömn än om han vaknar oavbrutet. Plus att jag tycker på något sätt att de e  sjukt mkt jobbigare o gå upp när det är ljust ute än när det är mörkt.

Men jaaaaaag! ja jag vaknar innan honom ändå (!?) Så jag börjar donka o fixa lite inför badet. Och vi var för en gångs skull färdiga i tid o allt, han fick till o med ta sig en lite powernap innan vi skulle dra, o jag fick äta min efterlängtande köttbullemacka. Sen kom mamma, hon skulle ju med denna gång. Så halv tio kom hon. Jag tänkte att gutt nu behöver vi inte stressa. Vi satt där o gulligullade med lilla Devin :) Sen kolla jag på kl, 09:50! Satt vi hemma fortfarande, och vi skulle vara I bassängen kl 10! Jaha åt helvete med mitt inte-stressa. Fattar inte vart den tiden försvann... Devin är farlig på de viset haha. Men jag vet inte hur jag lyckas, men 1 min över tio var vi där ;)

Tråkiga e bara att han använde sitt pokerface idag igen. Förstår inte, så fort vi kliver in i bassängen blir han helt till sig. Han går in i sin egna värld. Går knappt o få kontakt med honom. Finns tydligen sååå mycket o se el nått. Tycker jag e boring! Han ska ju vara som han är när vi är i badkaret. Plaska, skratta o gurgla! jaaaja. Mor fick lite bilder o filmade lite iaf, så de ska han få höra när han blir äldre!

När vi kom hem, var de visst inte bara jag som var helt slut. Så vi tog de vettiga beslutet o slå oss ner o dö lite i sängen. Vi slockna kanske vid halv ett. Jag vakna till vid tio i fyra... Devin ligger fortfarande o sover. Haha helt slut.

Neh nu kommer min stor älskling! dags o kila!

Käften

Redo, fixad, klar. För vad? Inte vet jag, vad som. Så de inte blir som förra gången då jag hade en gå-o-dö-framför-tv:n-dag med One tree hill, o hade nerdraget o bara sket iallt. Satt i morgonrock med knullruffs o hängde inte alls med på att kl redan vart 15. Just sådana dagar ska de alltid dyka upp ngn. Borde jag anat, men var helt inne i serien. Tills de plingar på o hela Marcus familj står där o vill hälsa på. Lyckat! Idag vet jag iaf att hans far m compani kommer neråt so im ready. gillar inte surprises. Men nu kommer dom nog inte våga sig hit igen när Marcus inte e hemma.

Sen e jag jävligt irriterad över att Devin alltid ska spy ner sig själv när jag just klätt på honom nya kläder. Och Mimmi jävel ska jag slänga ut inatt!!! Fan 3e natten i rad nu hon håller mig vaken. Jävla kraffs runt katt lådan hela tiden!

Ville fixa en skiva här om dagen. En egen. Alltid Marcus som fixar annars. Satt ganska jävla länge innan jag fick ihop mina låtar. Sen satt jag ännu längre tid för att ladda hem skiten. Sen ännu mer än längre tid o vänta på låtarna eftersom denna datorn e segast i universum o för att folk är för tafatta för att seeda! Sen äntligen när allt e hemma ber jag Marcus bränna ut min skiva. Men då säger han att de inte går för att de e skumma filer?! Vägrar jag o tro på. Så fuck you.

Sen nu funkar inga utav mina videos? fattar ingenting. Dom har ju alltid gått o spela upp annars. Men jag behövde tydligen ett speciellt program till min mobil sa marcus för att spela upp de. Han hade haft de innan, men tagit bort de?? Vf frågar jag, ja för att han inte hade nokia. gah! Så mina videos från mobilen e de ingen bild till utan bara ljud. O mina videos från kameran e de bara bild men inget ljud!!! Vem vill dö egentligen?

Ja de e inte slut än. Igår skulle jag äntligen få sy mina gardiner, för efter typ 100 års tjat på att marcus ska fixa gardinstänger till de lustiga fönstret. O de kom upp igår! Så jag tog fram mitt tyg, för att sätta igång. Men nu har jag upptäckt att tyget kommer inte att räcka!

Har även försökt o ladda hem ngr säsonger ifrån OTH eftersom de fattades en skiva i boxen! hur enoying e inte det då. Men de går inte de heller. Så får väl skita i o se dom 4 avsnitten o hoppa över till disc 4 på en gång o hoppas att jag inte missat allt för mkt. 
 
Orkat läsa ända hit? herretid jag hade slutat efter 4e raden. Hatar att jag inte har en datanörd till hands!


Lördis

I fredags drog jag och Carro till Högsby för o hälsa på Linda =) Mycket snack o lite spel. Väldigt trevligt. Körde även ut henne sedan till Långemåla där de tydligen hände grejer.

Igår drog jag o älsklingarna till Vimmerby en svängis. Hitta lite åt Devin. Äntligen hitta jag dom där hängslebyxorna jag tjatat om till honom. På rean dessutom! Not bad. Sen åkte vi hem o laga mat, feta pommes med kött o bea. Natalie o Devin slockna ganska gutt efter de. Sen blir man väckt av Marcus mobil, like always! Då vart de en liten partysugen Thom bakom luren. Marcus ville dit för han ville ha smörgåstårta haha. Så han försökte få liv i mig, efter en stund kom vi iväg. Var trevligt, smaka lite smörgåstårta med.. har aldrig ätit de innan, typ suttit i sen man var en liten kotte. Var väldigt kräsen. Men de har typ vänt nu. Men även att de var mycket i som jag egentligen inte gillar, så var de helt okej faktiskt!







Devin e som helt galen i fiskarna. Och Thom målar rosa naglar.

Efter att varit där en stund drar vi oss hemmåt för att fortsätta med de som egentligen vart planen hela dan. Mysa i soffan till film o chips o dipp. Vi hyrde Crossroads av alla haha :D Var ganska länge sen man såg den. En myslördag till hunda. Love it.


TV-nöerd!

Städar. Ja, denna syssla asså. Känns som om jag nyss städa, vf håller de inte längre. Dammar, dagen efter e de dammig igen. Dammsuger, dagen efter e de skitigt igen. blööe. Men men nu glänser de lite tills imon iaf. Devin har varit lite små sur medans jag städat, så fort jag lagt ner honom så kommer gnället. lite svårt o städa samtidigt man går o bär på honom, vill ha en bärsele!! Fast de roliga va, att jag satte igång tv:n åt honom...sen blev de helt knäppt tyst, nästan så han blev lite små sur när jag råka skymma hans sikt. Han e inte ens 3 månader än, myyyycket illa! tv-nöerd


Babysim

Babysim idag. Gick bra, men liite besviken. För de första var de bara i en kvart, vilket var lite väl lite.. men kanske var för att de var första gången...vet inte. Sen att vi sjöng en massa löjliga visor, haha inte min grej. Men allt för dej Devin!! Men, inte bjöd han mig på något leende. Trodde han skulle vara överlycklig för att plaska i en stor bassäng. Han hade oxå hela morgonen skrattat o haft sig så tänkte, fan va nice att han e på super humör nu när vi ska bada. Men när vi väl kommer in i simhallen så fick han sitt pokerface. Riktig svårflörtad. Då han börja skratta o ha sig var när min kusin dök upp. hehe o nu med, trodde han skulle vara super trött efter simturen o all ståhej. men nej, e nog bara jag som e. Men men hellre pokerface än sadface ;) Nästa gång kommer nog gå bättre, tror de var för mycke o titta på nu så man fick inte riktigt kontakt med honom.

Ah en rolig grej med. Mor o jag hade missuppfattat varann lite. Jag trodde hon skulle med denna gång till babysimmet men var tydligen nästa. Så stod jätte stressad o väntade på henne i omklädningsrummet. Skulle ringa henne, o knappa in hennes nummer. Slarvigt tydligen för svarade gjorde någon kille. Jag blev lite till mej, eeh, vem e de? ...kom inte ihåg vad han hette, lite virrigt säger jag att jag nog kommit fel. Han svarar : "Nej de tror jag inte, jag tror du har kommit hur rätt som helst!" Jaså säger jag men de tror jag inte för jag söker en magdalena. hehe jaha o så skrattar han lite skämtsamt, o  jag vill typ bara lägga på för var redan försenad. Så försöker o få ett av slut men han bara börjar babbla på. jaaaaja säger jag typ bara. Sen kommer de " Men du, är du singel!?"  hahaha whaaaaaaaat?

Rolig kille. eller desperat? Nä men han bjöd på lite skratt. Var en till tjej där i omklädningsrummet som troligtvis hörde, för hon börja oxå skratta.

Nä men hade jag inte redan haft Marcus hade jag ju slagit till direkt! Jag menar hade inte ni de?

Föresten kollade sen va för nummer jag slagit in. Hade råkat trycka på en extra siffra. Så var inte 10 siffror som vanliga mobilnr brukar ha, utan var 11?

viiill

Sitter o vill beställa hem kläder!! Men får inte. ajabaja...Inte ens till mig själv jag vill beställa, utan till marcus. Fan tycker nästan de e roligare o köpa kläder till honom än till mig själv. nästan. Men hade varit kul o överaska honom, han skulle älska de =) Men dom pengarna finns inte nu, blev en tuff månad då han ska betala garaget för ett x antal månader bara på en gång! dålig stil. skit, måste kunna försöka fixa de här ändå =)

RSS 2.0