Wooooop

Var på info om babysim idag i hagadal. På tors kör vi igång. Devin var minst i gruppen, vet inte om man kanske skulle ha väntat lite så han blivit lite större. Men äääsch tror de kommer gå bra ändå :) Devin har på sig sin nya luvtröja idag, grymt läcker i den måste jag säga!

Heglen har varit bra. I fredags kom Kim o Emma hit o åt middag. Vi passa på o dra ner lite till karusellerna då med. Vann lite nallar åt Devin :D Åkte virvelvinden med! Var länge sen. Gick sen till puben som var ganska tom, så Marcus o Kim fick ta sig en öl. Emma o jag hade med våra bebisar in med. Så himla söt, lilla Axa. En valp om de inte kopplar.

På lördagen var de marknad som gällde. Syrran o Ellie kom hit med. Sen snodde mor o syrran med sig Devin till v-rum. Så då passa Marcus o jag på o ha lite party. Maria o thom kom hit. Sen Carro o Jocke en svängis. Sen var de ner till Marknadsfesten. Men vi var inte där så länge, men var rätt fullt med folk denna dag iaf =)

Igår var vi ganska döda. Blev bara o mysa för hela slanten. Kollade på Pirates, himla länge sen. Bara älskar Depp! Och lite kul, Devin fastnar verkligen i tv:n nu. Han älskar de.

urinvägsinfektion!!! huua

Har blivit lite uppehåll här nu. Men fick åka in till sjukhuset med min Devin på Måndakvällen o stanna i två nätter. Himla typiskt ju. Eftersom det var första kvällen som Marcus skulle iväg med jobbet till Sthlm över en natt.

Men började med att han sov himla länge, tänkte va skönt. Hann o dona o meka lite med mig själv. Sen skulle vi iväg på första föräldragruppen kl 10. Så var tvungen o väcka honom för o ge honom lite mat innan o klä på han osv. Sen åkte vi iväg, o han hann o somna på den korta sträckan. Kom dit o vi börja snacka o allt, o han bara sov. Tänkte att va tråkig han e, så ville väcka honom. Men han var väldigt gnällig o typ somnade sittandes hela tiden. Tänkte att vafan han som brukar älska o komma ut o sånt, men nä inte idag. Sen när de var dags o mäta o väga så bar sköterkan honom o sa att va varm han e, jo jag kände de med sa jag. Men var hur jäkla varmt i de lilla rummet vi satt i så spekulerade inte mer i de. Ganska stressigt den dagen med o varmt, men tog av honom kläderna o la honom på soffan. Sen innan jag skulle skjutsa marcus till vimmerby för han skulle bli upp plockad där så kände jag att fan han e riktigt varm. När jag kom hem var klockan ganska mycke, o jag hade ingen temp. Så tänkte att jag skulle gå o köpa de så fort som dagen efter. Men som tur va så hade kusinen en temp jag fick låna o wooop 39.3 grader!

ringde in på en gång o hon vela lite om jag verkligen skulle få åka in. haaaaaaaallå tänkte jag, ett barn på under 3 månader ska inte ha feber!! o han hade till o med väldigt hög! hon skulle höra med läkarn o sen höra av sig igen. ringde ganska omgående o jag fick åka in. Fick med mig sandra. Trodde aldrig att vi skulle få vara kvar, hade väl packat med mig lite mer isf...Men vi fick ligga över för dom hitta inte anledningen till den höga febern. Den hade stigit till 39,5 med. Fasiken vad dom stack i han stackarn. båda händerna o fötterna e plåstrade. kiss tester o allt möjligt. Så vi satt fast i rummet o fick inte gå ut för att dom inte visste vad de var. inga tester visade ngt udda heller. Men men febern la sig o han mådde jätte bra. flörta skapligt med personalen, bara skratta hela tiden. Både gott o ont, för va två sköterskor som kom in hela tiden för att bara titta på honom. o jag ville helst bara vara ifred, var så jäkla trött!!!

Men till slut så hitta dom att han fått urinvägsinfektion. Men som inte gör ont el liknade för honom som tur e. Och det var vanligt att bebisar hade det, speciellt pojkar sa hon. O de hade inget o göra med varken ammning, hygien eller ngn som varit sjuk i närheten. så skön skönt att de inte var ngt allvarligt o att han e på topp igen =) min finaste

Iniminimainimo

naaah, Devin lurades bara igår.. han vakna igen strax efter att jag lämnat datorn. Men då vakna marcus o tog över. Så gick o la mig ganska tidigt för en gångs skull. Sen vakna han halv fem, o sen halv åtta. Nu ligger han o sover igen. Ska strax ut med trollet o ta en promenad tänkte jag. Hopp Freda idag o vad händer? Ingen aning. Blir nog lugnt :)

Sleepy

Nu har jag gått o lagt Devin, han total slockna. Han som brukar somna vid 22-23 tiden. Marcus sover han med. Han slockna typ strax efter att han kom hem ifrån jobbet. Han överaskade mig idag med :) Han bara dök upp på sin lunch för att pussa på mig, sen åkte han tillbaka till vimmerby hehe. Han var typ här i 5-10 min. Lätt värt att. Han är fin.

Devin dock sov 8 timmar i streck inatt =) De vart ju nice. Annars brukar jag ju alltid få gå upp en gång på natten o ge han mat så han slocknar igen. Vaknade till o med prick halv fem o väntade, but no. nada. Fårse om de håller i sig :)

Igår ja! Ja då drog som sagt Devin o jag till Emmenäs o träffa flickorna. Hur kul o trevligt som helst. Mycket skitsnack o skvaller som vanligt! :D Therese o Johanna köpte en hur fin body till Devin med. Dom kan min smak helt klart.

återträff!

Uppe tidigt idag! Redan ringt till försäkringskassan eftersom jag inte fått mina pengar ännu.. men hoppas dom e på ingång nu. Föräldragrupp på månda med. hm vad de nu innebär.

Ikväll ska carro o jag bege oss till Emmenäs! Vad händer där, Emmy såklart! Therese o Johanna kommer med. Riktigt länge sen vi hade våran lilla träff! När vi sluta 9an så bestämmde vi att vi skulle fortsätta o hålla kontakten o ses lite då och då. Funkade ganska bra...ett tag ;) Men nu e vi på att igen! Johanna e våran fd Sv lärare o Therese våran lektant på Centralskolan. Var härliga tider de :)

Swim

Måste bara nämna för alla här att jag simma 1 km igår. Tror jag iaf, 40 längder. Konstigt nog var de inte så jätte jobbigt. Och jag trodde att jag skulle vara död idag. Men nejdå, jag lever. Inte så bra ju, hade gärna fått kännas lite så man vet att något hänt i kroppen. Var ju trots allt första träningen efter graviditeten såatte.

Ja o sen passa jag på o kolla läget om babysim. Men det var fullt verka de som. Hon va lite virrig så hon som hade hand om att skulle ringa till mig. Men har för mig något om att nästa grupp börjar i okt, o de tycker jag verkar mer aktuellt! E han lite äldre o mer med kanske :)

Ja o vad som försegår mer här hemma e att jag o Devin glor igenom One tree hill boxarna. Just kollat klart på 1a boxen, o nu ska vi börja på 2a :D


stockholm!

Hello there. Fan tråkigt utan pics ju. Men vad ska man göra.

I Fredags drog vi till Stockholm! Vi kände att vi behövde lite ensamtid så mor min ställde glatt upp o pyssla om våran Devin. Ja, saknaden vart stor!

Men vi anlände på Fredakvällen. Möttes upp utav Johanna, sen drog vi ut ganska omgående. Hitta ett riktigt fint ställe på medborgarplatsen tror jag. Debaser hette den iaf. Där satt vi på ute serveringen o åt god o jävligt dyr mat. Tog cider till maten o gash vad underbart. Härligt oxå att vädret vart super. Vi tog en promenad lite runt sthlm på sööööder innan vi gick upp till johanna o Robin. Då körde vi lite bowling på ps3 innan läggdags :)

På lördan vart de lite sovmorgon tsm i hettan! Sen drog vi till Donkan o käka frukost innan Marcus skulle plågast med mig i stan! wooow. 4 HM på samma gata. galet! Virra runt där i storstaden som nästan var som paradiset där i shopping vimlet. Man borde egentligen ha delat upp shoppingen i 3 dagar för att inte bli så slut som jag blev... plus att jag hann ju inte med alla affärer heller. Men kanske bra, för de köptes en hel del :) Devin har fått ett par as snygga hängslebrallor nu iaf :D Lite stor än men snart så!

Efter de träningspasset for vi hemmåt för att duscha av oss lite o sen vart de bara iväg igen! Voice10!! ja hur bra du vill!! Och nu, ääääänligen har jag fått se min Josefin Crafoord. Mycket fin tjej. Hade gärna velat dela ett par ord med henne o fått ta ett pic tsm med henne, men vi drog lite innan showen var slut för att slippa allt folk. Men jag e nöjd!

Hem o då var de dax o korka upp! Sen blev de utgång. Vi tog oss ngr på Indiska som Carcus trodde haha. ganska kul o ganska full kille. Sen fick jag gå hem med en hickandes Marcus. Så söt. Vid halv fyra decka killarna. Jag var fortfarande på G då men fick bara en massa buuande. Dåligt. så sova, vi sov nog till halv ett... oops. Jag som gärna hade velat komma hem tidigt för Devin. Men vi gick ut o tog en pizza o sen köpte en alkomätare. Vid sju var vi hemma i Hultsfred igen iaf. 3 timmar exakt tog de hem. ganska okej va?..

Men nu e de dax o mysa för fullt med sonen framför One tree hill :)

Devin devin devin

Idag har vi varit på BVC, allt vart super. Måste hitta ett par sånna där fiskar el va de va dom hade där på bvc hängandes i luften. Galet vad kul han tyckte de var, satt o flina åt dom där fula fiskarna hela tiden. Så om han vill ha ett par fula fiskar så ska han få de! 

Nu har jag en himla massa jag egentligen borde göra. Borde duscha o fixa till mig. Borde städa o dona. Ja de borde jag nu när Devin ändå sover. Ska ju få besök senare utav Carolina, som jag hoppas har med sig sin blåbärs paj hon snacka om. Sen imon kommer ju Marcus pappa o Anna. Så hade kanske varit trevligt o ha de lite iordning här då. Men, ist för att göra de jag borde så tänker jag nu gå o väcka min lilla knubbis som fortfarande ligger i bilstolen... han somnar alltid när vi åker bil o han verka ligga så gutt i den så ville inte väcka han. Jaaaag e helt såld i min son, herregud. Jag sitter o tittar på honom o allt han gör tycker jag e gulligt. rapa, bajsa, prutta, spy.  naaaaaaaaaaaaaaw säger jag då. haha ja jag har väl blivit den jag innan har fruktat. Den där fåniga rösten kommer även fram ibland nu! OH MAI GAD

 Nehe väcka stackars Devin va de ja. later!

helg

Igår vart de mysfredag :) Planen var väl att Marcus skulle bjuda mig på kinamat på bambugården. Så kom pappa o han sa att han kunde sitta med Devin medans vi åt. Ångra mig när vi satte oss i bilen, så vi åkte till willys o handla ist o så bjöd vi far min på köttfärssås o spagetti. Satt mycke fint. På kvällen sen satt marcus o jag o spela kort o snacka strunt ^^. Tog mig en cider med, yummi. Var riktigt mysigt faktiskt o vi kom inte i säng förrens halv tre på natten heller. tiden bara sprang iväg

Imorse väckte Devin oss vid nio snåret, så han fick ligga hos oss lite o snacka ;) Sen åkte vi in till vimmerby o köpte en tändkabel till hedbloms bil... Igår skulle Marcus o Thom busa lite med hans bil nämligen, o då råka han slita sönder hela kabeln haha, bra där. Vi passade även på att ta frukost på Mr burger. Pizza!

Just nu e min kära i garaget o fixar min fasters bil. O när han e klar med de blir de att åka ut till henne i storebro o grilla o lite =) Pappa skulle ta med sig sin bauta stora tequila flaska han fick utav emelie o ellie sa han. Får se hur de slutar helt enkelt. Jag lär väl bli chaffis...

mest blablabla

Devin fick hicka. Han vakna o ville ha mat, så gick upp som en zombie o gav honom mat o sen däcka i sängen igen. Fast då kunde jag inte somna om. Hörde hela tiden, *hick*.....*hick* ja ni vet fortsättningen på de. kolla på kl o den var 07:20 så tänka...aaaaaah okej då. Tog upp honom o bytte blöja o lite, o han bara skrattar. Vilket morgonhumör killen har. Alltid på morgonen han e som mest med o tycker allt e kul. Lite synd eftersom de tar ett tag innan min hjärna vaknar till liv. Men han brukar få igång mig, även att jag har påsar under ögonen som hänger ner till knäskålarna. Men nu har jag iaf vaknat o e pigg. Han sitter i babysittern o smaskar på sin napp o fingrar samtidigt. Men han verkar bli trött nu igen så funderar på om vi ska gå o lägga oss, haha sånhär e jag alltid. Känns bara inte okej o vara vaknen såhär tidigt när man inte har ngr planer.

Har även försökt o byta min sömnvanor, men e svårt. Igår tänkte jag att nu jävlar ska jag lägga mig tidigt. När vi kom hem ifrån V-rum så var jag snabb med o göra mig iordning för sängdax så att Marcus fick natta Devin. Kom i säng vid 22. Var helt slut med så tänkte att jag nog skulle däcka fort. Ne.. låg där. Sen kanske 1½ timme senare kommer marcus o frågar om jag sover.. nee svarar jag, men var ändå ganska nära övergången ;P Nepp då vart Marcus pigg så tjatade o sen somna han o jag låg kvar klarvaken. Somna kanske vid 02, Sen ville Devin ha mat vid 04, o sen höll kattjävlarna mig vaken! O sen väcker Marcus mig alltid innan han ska till jobbet för att pussa på mig, o sen alltid strax efter att han gått så vaknar Devin. Ne, inte konstigt att jag e trött hela tiden.

Blev inget rix fm föresten. Vi var hos mor min ist, tog även ett kort som vi kan skicka in till tidningen äntligen så man slipper de tjatet. Vet inte om kortet blev så bra men orka. Jag kollar aldrig tidningen ändå ;) Nehe vafan nu håller han på o somna här så man kanske ska passa på o joina.

Oaoa

jaha nu blev de lite paus i städandet. amma o amma, han får inte nog min lilla knubbis =) Idag ska vi till v-rum när marcus kommer hem. Bjudna på middag hos mor, o sen ska Marcus bli klippt med. Hade tänkt o hoppa över rix fm i kalmar idag, men nu vet jag inte längre? e sugen :)

uppdatering

aah var ett tag sen jag skrev här nu. Men hade tänkt här om dagen o lägga upp lite bilder ifrån helgen osv. Men då gick de inte föra över bilderna till datorn.. skumt. Tror vi har en jäkla massa virus på datorn, o nu e min kamera mupp med. Kan virus från datorn föras över till kameran? I hope not... Så de får funka bildlöst ändå.

Lite kort om helgen.

Fredag: Åkte till mor i Virserum. Gick ut på kvällen, hamna på förfest hos Magdalena o sedan vidare ner mot partytältet på marknaden. Hur lyckad du vill. Träffa massa gamla vänner man inte sett på evigheter, o sånt sitter aldrig fel :) Devin fick stanna hemma hos mor o han hade typ sovit hela tiden. Så de var lyckat!

Lördag: Gick vi på marknaden. Hade typ inga pengar så shoppa inte precis loss. Brukar aldrig köpa något på marknader heller visserligen. Mest skit tycker jag, men rolig skit o kolla på ;) Var ute efter ett par öronhängen. Men hitta inga, alla såg ut o va ifrån 70 talet eller något. Såg inte fräscha ut. Men något som e riktigt bra med marknader är alla växter! Älskar växter, även att jag jämt tar kol på dom... Men vi köpte iaf ett träd som jag velat ha länge nu :) O den borde inte vara så lätt o ta dö på.

När vi fått nog utav Virserums marknad åkte vi vidare till Kim o Emma i Sinnerstad. Planen var väl bara o våldgärsta dom en liten stund. Men vi kom inte hem förrens efter midnatt. Blev en liten impuls grillning med, o sen en film. Himla trevligt :)

Söndag: Åkte vi till Jönköping, till min syster o Ellie som nyss kommit hem ifrån USA/Mexico. Åt riktigt goa mackor o spela nitendo. Devin fick oxå ett par as snygga röda converse!

Måndag: Jag var helt död. Devin o jag låg bara o myste o dega heeela dagen. Sen när älskling kom hem åkte vi o köpte chips o dipp o kolla på Remember me. Riktigt bra film!

Tisdag: Minns inte? var ändå igår. Så hände väl inget vettigt då.

jaha idag då, ja då var vi på socialkontoret o skrev på en massa papper. Att Marcus är fadern till Devin o att vi har gemensam vårdnad :) De jag tycker e konstigt e att dom frågar om man är säker på att han är fadern. Ja säger jag, o så är han det. Tänk hur många de måste vara som varit otrogna eller något som kommer undan med sånt. Tycker att de skulle vara test för allihop så det är 100% säkert att det är de, så man inte bara går på moderns ord. För killen kanske inte heller vågar säga att han vill göra test så han får på papper att han är fadern, för då kanske de blir bråk om att han inte tror på frugan. Men måste ändå innerst inne vara skönt för killen o testa de. Hade jag velat om jag var man iaf. Menmen, de e ju tur att jag är 100% säker ;)

Sen vidare ut till Ann o johan där thom o maria även var. o efter de blev de sibylla o tv. Sen kom faster, pappa o jörgen o hälsa på. snackelisnack. Sen tog Marcus o jag en härlig kvällspromenad. O Nu nattar Marcus Devin :)

OVER AND OUT

RSS 2.0