Wooooop

Var på info om babysim idag i hagadal. På tors kör vi igång. Devin var minst i gruppen, vet inte om man kanske skulle ha väntat lite så han blivit lite större. Men äääsch tror de kommer gå bra ändå :) Devin har på sig sin nya luvtröja idag, grymt läcker i den måste jag säga!

Heglen har varit bra. I fredags kom Kim o Emma hit o åt middag. Vi passa på o dra ner lite till karusellerna då med. Vann lite nallar åt Devin :D Åkte virvelvinden med! Var länge sen. Gick sen till puben som var ganska tom, så Marcus o Kim fick ta sig en öl. Emma o jag hade med våra bebisar in med. Så himla söt, lilla Axa. En valp om de inte kopplar.

På lördagen var de marknad som gällde. Syrran o Ellie kom hit med. Sen snodde mor o syrran med sig Devin till v-rum. Så då passa Marcus o jag på o ha lite party. Maria o thom kom hit. Sen Carro o Jocke en svängis. Sen var de ner till Marknadsfesten. Men vi var inte där så länge, men var rätt fullt med folk denna dag iaf =)

Igår var vi ganska döda. Blev bara o mysa för hela slanten. Kollade på Pirates, himla länge sen. Bara älskar Depp! Och lite kul, Devin fastnar verkligen i tv:n nu. Han älskar de.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0