Ny lägenhet

Vi var i Lördags och kollade på en ny lägenhet på Västerviksgatan. En 3:a, Idag bestämde vi oss för att ta den :) Bestämde vi nog på en gång, men vi hade hoppats på en i ekeberg, med över och undervåning. Men då lär vi få vänta länge eftersom dom är rätt så eftertraktade. Men denna kommer att va perfekt.

På första våningen, vilket kommer att underlätta mycket med katterna så dom kan gå ut o in lite som dom vill, och sen med barnvagnen och sånt. Sen får ju den lille ett eget rum med :) Sen var de ju tvättmaskin och torktumlare och badkar på toan som troligtvis oxå kommer att komma till extra mycket användning nu :). Stort plus för diskmaskin med. Man har ju blivit bortskämd med sånt nu i denna lägenheten. Det ända negativa var att jag kände att det ändå kändes rätt litet, ganska små rum. Men var en väldigt mysig känsla endå. Vi får det nytapetserat innan vi flyttar in med :) gutt. Så den 1a maj är det väl planerat att flytta, om vi då inte hittar ngn som tar denna lägenheten innan. För den andra står redan tom :)

Kommer dock sakna den här lägenheten. Den är så fin, och mysig. Skönt med bara grannar man känner och bra gård där bak. Men känns ju ändå fortfarande som bara Marcus lägenhet. Så nu när vi flyttar till en ny, gemensamt så kommer de mer kännas som våran :) Tror de blir super. 

Så ni vet, så finns de en fin 2a ledig här i hutan ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0