Västervik

Igår åkte vi som sagt till Västervik. Blev en liten visit på sjukan och sen åkte vi oxå till Janne banan o köpte lite smått till våran bebis :) Nu har vi köpt "dens" första gosedjur! Tummen! Hur söt vart inte den då. Perfekta första gossedjur från oss.  :) Tänkte ta en skalman, men den vart för stor så den får vänta. Blir nog att hyra en bilbarnstol där med ist för att köpa. Mycket bra.

Efter det ropa våra magar efter mat så det blev att åka in till stan igen och gå på min favvo restaurang Thai Hoa! Blev buffe. Så hiiimla gott. Vi tryckte i oss för mycket, som vanligt med buffe, så helt sega efter det blev de o kika i affärerna. Fick besöka Ogräs igen som e en himla trevlig affär. Jag försökte hitta något fint o ha på mig till Marcus kalas, men nä fan inge kul när man typ inte kommer i något alls. Vi drogs mer åt att titta på alla söta bebiskläder som finns! Vi hitta en liten barnklädesbutik med hur mysiga o söta kläder som helst, så dit kommer vi återvända garanterat! Ska bli kul o klä de lilla trollet sen. ^^,

Efter att ha rullat runt lite på stan o maten hade lagt sig blev de o fortsätta sig neråt mot hamnen och köpa glass o sätta sig ute i solen. Solen gick självklart i moln när vi väl kom på plats, men stack ändå fram lite då och då. Fin stämmning.

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0